Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Πάπας - Εβραίοι





Ο πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ (Karol Jozef Wojtyla), ήταν από Εβραϊκή ρίζα, από τη μεριά της μητέρας του, δηλ. Εβραίος όπως υποστηρίζει, σε βιβλίο του, ο ιστορικός Yaakov Wise ειδικευμένος σε θέματα Εβραιο - ορθόδοξης ιστορίας και φιλοσοφίας, από το Μάντσεστερ της Αγγλίας. (βλ. και "Επίτομο").

Λίγα βιογραφικά:



Γεννήθηκε στις 18-5-1920 σε μια μικρή πόλη της Πολωνίας, το Wadowice, το 6ο έτος της διακυβέρνησης της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας από τον πάπα Βενέδικτο 15ο.

Η μητέρα του, Emelia Kaczorowska Wojtyla, πέθανε ενωρίς, σε ηλικία 45 ετών, κατά τη διάρκεια μιας γέννας, το 1929.

Σύμφωνα με τη "Daily Catholic 2000", μεταλαμβάνει για πρώτη φορά στα 1930, και από τότε μπαίνει στην υπηρεσία της τοπικής εκκλησίας, ξεκινώντας σαν παπαδάκι στo ιερό.

Το 1937 μπαίνει για σπουδές στο Πανεπιστήμιο, αλλά αυτό κλείνει λίγο αργότερα (1939) από τους Ναζί. Το 1941 πεθαίνει ο πατέρας του, και αυτός ενώνεται με την "Χριστιανική Αντίσταση", Christian Resistance (UNIA). Βοηθάει ιδιαίτερα να σωθούν Εβραϊκές οικογένειες. Λόγω της δραστηριότητάς του αυτής, αναγκάζεται να κρύβεται, γιατί μπαίνει στη μαύρη λίστα από τους Ναζί.

Το 1942 αρνείται να γίνει ιερέας, γιατί θέλει να γίνει ηθοποιός! Το 1946 γίνεται τελικά ιερέας από τον αρχιεπίσκοπο Adam Stefan Sapieha.

Το 1954 λαμβάνει το 2ο διδακτορικό του, που είναι επάνω στη φαινομενολογία. Έτσι συνδυάζει την κλίση της ηθοποιίας με μια γενικότερη θεώρηση του κόσμου, με ένα τρόπο που θα καθορίσει τις μετέπειτα κινήσεις του... (Θα δείτε για τα θέματα αυτά στον "Επίτομο".).

Το 1958 γίνεται επίσκοπος Κρακοβίας, στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Το 1962 λαμβάνει μέρος στην "Vatican ΙΙ". Το 1964 γίνεται αρχιεπίσκοπος, και το 1967 Καρδινάλιος.

Το 1972 δημοσιεύει το βιβλίο του "Θεμέλια της ανανέωσης".

Το 1978 γίνεται πάπας, διαλέγοντας σαν όνομα το "Ιωάννης Παύλος ΙΙ", στις 16 Οκτωβρίου.

Είναι ο πρώτος πάπας που καταδέχεται να πάει στη συναγωγή της Ρώμης, στις 13-4-1986.

Ο John Paul II με το ραββίνο της Ρώμης Toaff:








Στο πλαίσιο των διαθρησκειακών επαφών του, συναντάται συχνά με ραββίνους, και άλλους θρησκευτικούς παράγοντες και παίρνει από αυτούς δώρα:





Τελικά έπαιζε και με τους Εβραίους θέατρο ή όχι;

Ο πάπας Παύλος VI, είχε δεχτεί πιο πριν τα καλοπιάσματα των Εβραίων. Βλέπετε, στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, να φέρει το "Λογείο των κρίσεων", δώρο, που κανονικά έφερε στους χρόνους της Παλαιάς Διαθήκης μόνο ο Εβραίος αρχιερέας:




Και ο πάπας Βενέδικτος 16ος συνεχίζει τις στενές σχέσεις με τους Εβραίους. Εδώ παίρνει δώρο κεράτινη σάλπιγγα, για να μαζεύει κι αυτός τους Εβραίους ! (Συναγωγή της Κολωνίας, 19-8-2005)



Ο Ιωάννης Παύλος ΙΙ κατ' αρχάς με το σήμα του ("coat of arms"), & το Βατικανό έπειτα, με υπεύθυνο για την κηδεία του πρώτου τον Ράντσιγκερ, μετέπειτα πάπα Βενέδικτο 16ο, μοιάζει να προβάλλουν ένα αμφιλεγόμενο σχήμα, που ελάχιστα μοιάζει με σταυρό.

Στην κηδεία του Ιωάννη Παύλου ΙΙ, οι καθολικοί συνηδειτοποίησαν ότι κάτι, πιθανόν αποκρυφιστικό, σήμαινε το σχήμα που έμοιαζε με σταυρό και περιείχε ένα γράμμα όπως το Μ στο κάτω δεξί του μέρος.

Και στο διαδίκτυο πολλοί προσπαθούσαν περιστρέφοντάς το να βγάλουν συμπεράσματα.

Η επίσημη εξήγηση, στους έκπληκτους παρατηρητικούς καθολικούς, ότι είναι σταυρός με το γράμμα Μ που σημαίνει Μαρία, όπως ειπώθηκε εκ των υστέρων, δεν τους έπεισε.



Πως να πείσει τους Ορθοδόξους, που ξέρουν ότι:

-οι σταυροί δεν μπαίνουν στα πόδια, ότι

-το σχήμα αυτό δεν είναι σταυρός, ότι

-το Μ δεν ήταν Μ, αφού είχε δύο ανισοσκελή ποδαράκια, και τέλος

-πολλές λέξεις που αρχίζουν από Μ υπάρχουν, όπως Μασόνοι (Masons). Αλλά και πολλές Μαρίες υπάρχουν. Η Παναγία δεν είναι μια τυχαία Μαρία. Έχει δικά της συμβολικά γράμματα για αναγνώρισή της, όπως φαίνονται στις εικόνες, από την αρχαία εποχή, και δεν έχει ένα ξεκάρφωτο Μ.




Στον "Επίτομο" αναφέρεται σαν πιο ταιριαστό γράμμα το Σ, αρχικό της λέξης (πχ) Σιών. Το βλέπετε και εσείς δίπλα. Τα δύο ανισοσκελή ποδαράκια ταιριάζουν τέλεια στο Σ, διότι παραδοσιακά αυτό μόνο γράφεται έτσι!




Και είναι επίσης γνωστό ότι η χρήση ελληνικών ονομάτων βρίσκει εφαρμογή όχι μόνο στις επιστημονικές ονομασίες, αλλά και στα αποκρυφιστικά (και ακόμη και σατανιστικά) ονόματα, διότι ο "πονηρός" θέλει να μιμείται το Θεό που χρησιμοποιεί την Ελληνική γλώσσα για να υπάρχει ακρίβεια σε ότι λέει!

Στον "Επίτομο" αναγράφεται ότι οι Μπους και Κέρι είχαν ορκισθεί σε κάποιον ντυμένο διάβολο ο οποίος τους έχρισε ιππότες του "Ευλογά". Ελληνική έκφραση του Σατανά, κατά απομίμηση του Ευλογητού που ανήκει στο Θεό! Δηλαδή για λόγους ακριβολογίας ακόμη και ο Σατανάς χρησιμοποιεί Ελληνικά ονόματα! Επομένως δεν απορρίπτεται καθόλου η εκδοχή το υπό συζήτηση σύμβολο να είναι το Σ, επειδή είναι Ελληνικό, αλλά αντιθέτως ενισχύεται.

Μήπως λοιπόν το μήνυμα είναι ότι η προσπάθεια του πάπα Ιω. Παύλου ΙΙ τελεσφόρησε, και ότι

παπισμός και σιωνισμός ενώθηκαν;

Η διείσδυση του αποκρυφιστικού πνεύματος στο Βατικανό φαίνεται και από το ότι ο επίσημος σταυρός ήδη κυκλοφοράει παραμορφωμένος και "γκαντζουφικός"!


Στην Ορθόδοξη εκκλησία μιλάμε για "Σιών Αγία" μητέρα των εκκλησιών. Δεν πρόκειται όμως για μια τέτοια αναφορά στο Σ του σήματος του πάπα. Αν ήταν έτσι θα μας το έλεγαν, και δεν θα μας έλεγαν ότι είναι Μ.



Και αν όλα είναι αθώα, και ιδιαίτερα οι σχέσεις με τους Σιωνιστές, τότε γιατί ο πάπας (JP II) θα έπρεπε να καθίσει σε θρόνο με ανάποδο σταυρό, κατά την επίσκεψή του στους Αγίους Τόπους το 2000;


Ο θρόνος βρίσκεται μπροστά από γιγαντοαφίσα του Χριστού.





Ικανοποιήθηκαν έτσι οι Σιωνιστές - καμπαλιστές φίλοι του Βατικανού;


   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου