Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ > Χρυσή Αυγή: "Θα πέσουν σφαλιάρες αν ανοίξει το θέμα των Σκοπίων"



Με χειροδικία απείλησε τους βουλευτές που θα ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος. Σε συγκέντρωση του κόμματός του ο υποψήφιος βουλευτής είπε, ότι σε περίπτωση που τεθούν εθνικά θέματα στο κοινοβούλιο και ανοίξει συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, "για προειδοποίηση θα τους δείξουμε το βίντεο του ΑΝΤ1 και αν δεν το καταλάβουν θα τους το εξηγήσουμε..."


"Βλέπαμε την κα Κανέλλη όλον αυτόν τον καιρό στα τηλεοπτικά πάνελ, να κάνει ό,τι γουστάρει, να βρίζει, να καπνίζει. Να λοιπόν που βρέθηκε κάποιος, που έκανε αυτό που έπρεπε", δήλωσε ο κ. Παναγιώταρος.
Ακόμη, χαρακτήρισε "μάγκα" τον 24χρονο που "πήρε τον νόμο στα χέρια του στην Παιανία", τραυματίζοντας θανάσιμα τον Αλβανό διαρρήκτη, που εισέβαλε στο σπίτι του.
"Να αγιάσει το χέρι του", είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, προανήγγειλε την μέθοδο της Χρυσής Αυγής για καλύτερη περίθαλψη των Ελλήνων στα νοσοκομεία.
"Αν μπει", είπε, "η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδια τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες".




    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου