Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.





ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??? 


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ...

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ παΝΔοκ, ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝ-ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΕΤΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ "ΓΑΓΚΡΕΝΑ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΕΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ... ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΕΤΩΝ ΤΑ "ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ".

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ "ΣΚΑΝΕ" ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ, ΕΚΕΙ ΟΛΗ Η ΑΓΑΠΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΠΡΕΠΕΙ...

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...
ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...
ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΣΟΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.


Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΧΩΜΑ" ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ.


Υ.Γ.
ΔΕΝ "ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ", ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.




   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου