Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αποκαλυπτικό Βίντεο. Όλη η αλήθεια για τον Ανθέλληνα Λαζόπουλο....





Όλη η αλήθεια για τον πουλημένο στα Ανθελληνικά Συμφέροντα, Λάκη Λαζόπουλο μέσα σε ένα βίντεο 15 λεπτών.

Πρόκειται για μια τεράστια αποκάλυψη μέσα από χρονικά γεγονότα που ξεσκεπάζουν τον αληθινό Ανθέλληνα, ακροαριστερό Λαζόπουλο. To μεγαλύτερο προπαγανδιστικό μέσο των εχθρών της Πατρίδας μας, έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στο μεγαλύτερο ποσοστό της Ελληνικής Κοινωνίας....

Ο κόσμος δύσκολα θα το δεχτεί ότι αυτός που τους έκανε να γελάει εδώ και πολλά χρόνια, υπήρξε το πιο σημαντικό όπλο του καταστροφικής Χούντας της Αριστεράς εναντίων της Ελλάδας. Θα δείτε και θα καταλάβετε πολλά από αυτά τα δύο βίντεο.Σύντομα έρχονται και άλλες αποκαλύψεις για τον Λάκη Λαζόπουλο. Πρέπει όλοι να μάθουνε για την Χούντα της Αριστεράς που πούλησε ήθη έθιμα αξίες και ιδανικά, που πούλησε την πατρίδα μας.


Θυμηθείτε ο Λάκης Λαζόπουλος δεν τελείωσε το έργο του ακόμα, τώρα που μιλάμε κάνει δήθεν αγώνα υπερ της Ελλάδος στην Γερμανία ανεβάζοντας παραστάσεις και ρίχνωντας λάσπη στα μάτια του κόσμου για άλλη μια φορά. Παρακαλούμε ενημερώστε τον κόσμο, δείξτε αυτά τα δύο βίντεο σε όλους και εντός και εκτός Internet.

Αξίζει να διαβάσετε και το άρθρο "Αποκάλυψη!!! Τα μεγαλύτερα στελέχη των ΜΜΕ υποστηρικτές "ΚΝΕ"-"ΚΚΕ"-"ΕΚΚΕ"-"Ακροαριστερά""

Με αφορμή κάποια μηνύματα αναγνωστών, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση με τον συγκεκριμένο χρήστη που ανέβασε τα βίντεο στο YouTube. Πολύ απλά εμείς αναγνωρίσαμε μια πολύ εξαιρετική δουλειά σε αυτά τα δυο βίντεο και γι αυτό τα δημοσιεύσαμε, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι συμφωνούμε με άλλα βίντεο του συγκεκριμένου χρήστη.









   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου