Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ποιος είναι το αφεντικό της συνεργασίας Σιωνιστών Εβραίων και Παπικών;



Βέβαια δεν είναι δυνατόν να διαλέξει τη 2η θέση από μόνος του ο πάπας! Και όμως αυτό θα γίνει επί Αντιχρίστου. Προς το παρόν οι Σιωνιστές αρέσκονται να κάνουν μάθημα ακόμη και στον πάπα, όπως στην περίπτωση που αναφέρθηκε από το τότε Ελληνικό τμήμα του BBC:

"Κυκλοφορεί στην Ιταλία το πέμπτο βιβλίο του προκαθήμενου της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, πάπα Ιωάννη Παύλου του δεύτερου, με τίτλο «Μνήμη και Ταυτότητα»...

Σε κάποιο από τα κεφάλαια του βιβλίου ο πάπας υποστηρίζει ότι οι αμβλώσεις και η μαζική εξόντωση των Εβραίων στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι απόρροια της απομάκρυνσης του ανθρώπου από το «νόμο του Θεού» εις το όνομα της δημοκρατίας.
«Ήταν ένα νόμιμα εκλεγμένο κοινοβούλιο που έφερε στην εξουσία τον Χίτλερ τη δεκαετία του ΄30», γράφει ο προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.
Και προσθέτει, «οφείλουμε να αμφισβητούμε τους νομικούς κανόνες που ψηφίζονται στα κοινοβούλια των σημερινών δημοκρατιών. Ένας τέτοιος κανόνας που μου έρχεται πρώτος στο μυαλό είναι ο νόμος για τις αμβλώσεις. Κοινοβούλια που δημιουργούν και δημοσιεύουν τέτοιους νόμους πρέπει να ξέρουν ότι παραβιάζουν τις εξουσίες τους και βρίσκονται σε ανοικτή αντιπαράθεση με το νόμο του Θεού και της φύσης»...



Ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων της Γερμανίας, Πολ Σπίγκελ δήλωσε ότι οι απόψεις του πάπα θυμίζουν πολύ τις δηλώσεις του καρδιναλίου, Χοακίμ Μάισνερ τον Ιανουάριο, ο οποίος συνέκρινε τις αμβλώσεις με τα καθεστώτα του Χίτλερ και του Στάλιν.

«Η ρωμαιοκαθολική εκκλησία πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της γενοκτονίας ενός λαού και του τι θέλουν να κάνουν οι γυναίκες με τα παιδιά τους», είπε ο κ. Σπίγκελ".


(ΒΒC-Greek, 23 Φεβ. 2005, Η κατά Ιωάννη Παύλο «Μνήμη και Ταυτότητα»)


Η πολιτική εξουσία πάντως αφού έβαλε μετάνοια στον "Έξω από εδώ" στο Yale, συνεχίζει τα προσκυνήματά της:

Ο πρόεδρος Βush στο τείχος των δακρύων, με Εβραϊκό σκουφάκι!


  Εν τω μεταξύ, τεράστια ποσά απομυζούν οι Ισραηλινοί από την Αμερική για να ισχυροποιήσουν το κράτος τους. Εκτός από τα έσοδα από τις προσφορές ιδιωτών, το κόστος του Ισραήλ στις ΗΠΑ είναι 1,6 τρις δολάρια, από το 1973 (ως το 2002).

ο τ. Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλαίρ, που δηλώνει τώρα ότι θα γίνει Καθολικός!


 Ο πάπας Βενέδικτος φαίνεται έτοιμος να του δώσει πληρέστερη άφεση από τους Αγγλικανούς, για τα προηγούμενα και ίσως και τα μελλοντικά του αμαρτήματα!!

Ο άνθρωπος του Σαρόν (τότε Ισραηλινού πρωθυπουργού) δήλωσε στην Tuscon:

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις 11 Σεπτ. (2001) και η ακραία αναταραχή στην Μέση Ανατολή σκοπεύουν σε ένα πράγμα: - Τον 3ο Πακόσμιο Πόλεμο...

Άρα οι Σιωνιστές ξέρουν τι θέλουν


Εν τω μεταξύ ο Εβραίος καθηγητής Ariel Toaff αποκάλυψε ότι κατά το Μεσαίωνα, στην Ιταλία, οι Εβραίοι δολοφονούσαν Χριστιανούς για να χρησιμοποιήσουν το αίμα τους σε τελετές! Στο βιβλίο του "Easter of Blood" περιγράφει σταύρωση αγοριού 2 ετών και άλλα ακατονόμαστα...

(8-2-2007, telegraf.co.uk, By Andrew M Rosemarine) ή αποθ. σελ. pdf

O πάπας προβάλλεται σαν αλάθητος, αλλά δεν είναι. Οι Σιωνιστές Εβραίοι διεκδικούν το αλάθητο σ' όλη τη ράτσα τους, αλλά βέβαια τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Τότε γιατί να το προσπαθούν τόσο; Τι κοινό στοιχείο υπάρχει μεταξύ πάπα - Σιωνιστών; Δεν είναι κυρίως η άκρα υπερηφάνεια;

Φανταστείτε όμως τι μέγεθος συμφερόντων υπάρχει, ώστε αυτοί οι δύο σούπερ υπερήφανοι, να προσπαθούν να τα βρουν μεταξύ τους!



   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου