Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!

 ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ...!


                                 Επίσκεψη Συριζα στην παράνομη "τουρκική" ένωση Ξάνθης


                                             Πλακέτα από το DEB στο Σύριζα

ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

Κατά καιρούς αναφερθήκαμε στον ύποπτο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εθνικιστικά μειονοτικά στοιχεία έχουν διεισδύσει στις τάξεις του προκειμένου να προωθήσουν τον τουρκικό εθνικισμό. Η πρακτική αυτή ανέκαθεν εφαρμοζόταν στην Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, όπου το παρακράτος φύτευε ανθρώπους στα αριστερά κόμματα, όχι μόνο για να ρουφιανεύουν, αλλά και για να αλλοιώνουν τις ιδεολογικές τους κατευθύνσεις. Η μακρά παράδοση έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον Μουσταφά Κεμάλ...



Επειδή οι κοινωνίες στη Θράκη είναι μικρές, δεν τρώνε το κουτόχορτο των ροζ και κόκκινων εκδοχών των Γκρίζων Λύκων. Κάποιοι …"Λύκοι", θεωρούν ότι η ριζοσπαστική δράση του ΣΥΡΙΖΑ, τους προσφέρει μια ακόμη πλατφόρμα αποδυνάμωσης της κρατικής ισχύος στην Ελληνική Θράκη. Ευτυχώς, στη Θράκη δεν υπάρχουν οργανωμένοι πυρήνες αναρχικών, για να καίνε Γκρίζοι Λύκοι και αναρχικοί, δίπλα δίπλα, τις ελληνικές σημαίες… Να είστε σίγουροι όμως ότι θα ξεφύτρωναν συντομότατα και μουσουλμάνοι …ιδεολόγοι αναρχικοί!

Στο πρόσφατο παρελθόν, σε διαδήλωση φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή (είχαν συνοδευθεί από επεισόδια), κατέφθασε στον περίβολο του πανεπιστημίου, αρθρογράφος της ισλαμιστικής εφημερίδας Μιλλέτ Ξάνθης, συνοδευόμενος από αριστερούς του …φίλους! Πιστεύουμε ότι οι αφελείς και καλοπροαίρετοι χριστιανοί συνοδοί του ισλαμιστή αρθρογράφου, είχαν παντελή άγνοια του ρόλου του ανθρώπου αυτού. Όμως η άγνοιά τους είναι φονικά επικίνδυνη για τη Θράκη…

Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 7 Ιανουαρίου 2012, εκπρόσωποι του εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος Οζάν Αχμέτογλου (αρθρογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Την επιτροπή του DEB την υποδέχτηκαν ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και υποψήφιος βουλευτής Νίκος Καλιαμπάκας μαζί με τοπικά κομματικά στελέχη και παραβρέθηκε και ο υποψήφιος βουλευτής Χουσείν Ζεϊμπέκ.

O Νίκος Καλιαμπάκας εξέφρασε την ικανοποίηση του από την επίσκεψη των στελεχών του κόμματος DEB, ενώ κατά την διάρκεια της επίσκεψης αξιολογήθηκαν οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρο του DEB Οζάν Αχμέτογλου δώρισε στον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Καλιαμπάκα, τιμητική πλακέτα! (Αναδημοσίευση από την εφημερίδα των Πομάκων ΖΑΓΑΛΙΣΑ)

Υπενθυμίζεται ότι το εθνικιστικό "κόμμα" της Άγκυρας DEB ιδρύθηκε το 1991 από τον Αχμέτ Σαδίκ, με σκοπό να… προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι και πιστεύουν στην αυτόνομη παρουσία τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο. Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ με την κίνηση του αυτή αναγνωρίζει ένα "κόμμα" που προωθεί την εθνική διάσταση των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό κράτος.

Και για να μην υπάρχουν αυταπάτες για το τι πιστεύουν τα στελέχη του κόμματος DEB αρκεί να διαβάσει κανείς τα λόγια του προέδρου του Μουσταφά Αλί Τσαβούς. Όπως είχε δηλώσει ο Αλί Τσαβούς, πρόεδρος του κόμματος DEB «Μια μέρα αυτοί, που αγνοούν εμάς, αυτοί που αγνοούν το μεγάλο τουρκικό έθνος, θα διαψευσθούν. Εμείς στεκόμαστε ορθοί και ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα. Ζούμε στη Δυτική Θράκη ως Τούρκοι και Τούρκοι θα μείνουμε!»

Επίσης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Νίκος Καλιαμπάκας και ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, επισκέφτηκαν την παράνομη "Τουρκική Ένωση Ξάνθης". Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" Αχμέτ Καρά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος Καρά τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές.

Εν τω μεταξύ, το γραφείο Κωνσταντινούπολης του αυτοαποκαλούμενου «Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης» με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να γυρίσουν στην Ελλάδα για να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους και να ψηφίσουν τους "Τούρκους", όπως λένε, υποψηφίους. “Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο” είναι το διχαστικό σύνθημα που εκπέμπουν.

Μάλιστα, έχουν ενοικιαστεί αρκετά τουριστικά λεωφορεία, τα οποία καθημερινά (από μεθαύριο) θα πραγματοποιούν δρομολόγια προς Ξάνθη και Κομοτηνή, μεταφέροντας δωρεάν τους ψηφοφόρους.

Βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί ποιος πληρώνει για τη δωρεάν μεταφορά των Ελλήνων μουσουλμάνων από την Κωνσταντινούπολη στη Θράκη. Βέβαια, στα γραφεία του συγκεκριμένου παραρτήματος φιγουράρουν η σημαία της Τουρκίας και εκείνη της αυτοαποκαλούμενης «Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης»


. πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου