Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Γι αυτό η Ελλάδα έγινε στόχος τους...



Κόσοβο: Ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Ουέσλι Κλαρκ ζήτησε άδεια για εξόρυξη και εκμετάλλευση άνθρακα στο δυτικό Κόσοβο

Αυτή είναι η λιτή είδηση - ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σίγουρα είναι η είδηση που δεν πρόκειται να μεταδοθεί από κανένα ΜΜΕ, αφού δεν αφορά τηλεοπτικά χαστούκια, δεν έχει να κάνει με γελοίες δηλώσεις ανύπαρκτων πολιτικών και κομμάτων, που προσπαθούν να μας πείσουν πως μπορούν να σώσουν την χώρα, χωρίς να μας λένε από τι και πως... θα σωθεί η Ελλάδα.



Πριν από 2 δεκαετίες (περίπου) αποφασίσθηκε πως η Γιουγκοσλαβία ήταν ένας "δαίμονας" που έπρεπε να χτυπηθεί ανηλεώς, για να σωθεί η ανθρωπότητα!!! Ο ανθρωπισμός των αμερικάνων, των γερμανών, των γάλλων και των βρετανών αποδείχθηκε -με την φροντίδα των ΜΜΕ- πως ήταν το μοναδικό ζητούμενο, ενώ αποκρυβόταν φυσικά το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, οι βομβαρδισμοί νοσοκομείων, ο ορυκτός πλούτος (πετρέλαια στην Κροατία, κάρβουνο στο Κόσοβο), ενώ δεν γινόταν καμία αναφορά στο γεωπολιτικό σταυροδρόμι ισχύος που έπρεπε πάση θυσία να "ιδιωτικοποιηθεί". "Αγκάθι", φυσικά, ήταν και η ανεξαρτησία (απόλυτη) της Γιουγκοσλαβίας, η οποία μπορούσε να αυτοσυντηρείται και να μην επαφίεται στις καλές προθέσεις κανενός...

Σήμερα, Ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Ουέσλι Κλαρκ ζήτησε άδεια για εξόρυξη και εκμετάλλευση άνθρακα στο δυτικό Κόσοβο, ξεθάβοντας (κυριολεκτικά) ένα θέμα μείζονος ενδιαφέροντος και σημασίας, τόσο για την Ευρώπη, όσο και για τις ΗΠΑ. Η ενέργεια, το βασικό ζητούμενο της εποχής, είναι κάτι που το υπέδαφος της πρώην Γιουγκοσλαβίας (και ιδιαίτερα η περιοχή του Κοσόβου) υπάρχει σε απόλυτη επάρκεια. Το κάρβουνο (για το οποίο ζήτησε άδεια εξόρυξης ο πρώην αμερικανός διοικητής του ΝΑΤΟ), διατίθεται χωρίς καν έξοδα, αφού απέχει από την επιφάνεια του εδάφους μερικά εκατοστά. Φαίνεται, τελικά, πως οι "δαίμονες" Σέρβοι είχαν τον δικό τους τόπο που έγινε κόλαση με την βοήθεια του ΝΑΤΟ (η Γερμανία συνέδραμε στα μέγιστα στη διάσπαση και την απόλυτη εξόντωση της πρώην Γιουγκοσλαβίας).

Ας σκεφθούμε τώρα και την Ελλάδα. Ας κοιτάξουμε στο σήμερα της πατρίδας μας, η οποία δαιμονοποιήθηκε (από τα γνωστά ΜΜΕ) και μαστιγνώνεται σε καθημερινή βάση με δηλώσεις γελοίων ανθρώπων, υπαλλήλων της Ε.Ε. και πολιτικών των οποίων η σύνδεση με τις τράπεζες θα αποτελέσει στο μέλλον αντικείμενο έρευνας και -φυσικά- απαξίωσής τους. Η Ελλάδα έχει φυσικούς πόρους (έχει ήδη τοποθετηθεί στο κέντρο του παγκόσμιου ενεργειακού χάρτη μαζί με την Κύπρο), αλλά κανείς δεν μιλά γι αυτούς. Οι πολιτικοί "άρχοντες", οι "διασώστες" μας, προ ενός έτους αποκαλούσαν γραφικό όποιον τολμούσε να αναφερθεί σε αυτόν τον πλούτο. Όλως παραδόξως, η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν δαιμονοποιηθεί (κάτι μου θυμίζει από την πρώην Γιουγκοσλαβία) και έχουν στοχοποιηθεί από "δυνάμεις" των οποίων οι δραστηριότητες είναι εκτός νόμου (βλ. εταιρείες αξιολόγησης κ.α.), οι οποίες με τη σειρά τους συνδέονται με την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, τεράστιες πολυεθνικές (βλ. πετρέλαιο και φυσικό αέριο), ενώ πολιτικές δυνάμεις εντός της Ευρώπης σε καθημερινή βάση παραβιάζουν το αυτεξούσιο της χώρας (με υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και στη συνέχεια με υπογραφές Σαμαρά και Βενιζέλου έχουμε απωλέσει την εθνική μας κυριαρχία και μπορεί ο οποιοσδήποτε γελοίος ή παράφρων να καταφέρεται χωρίς να τιμωρείται κατά της Ελλάδας) και έχουμε μετατραπεί σε χώρο οικονομικών και κοινωνικών πειραματισμών. Το ζητούμενο, φυσικά, είναι η υφαρπαγή του πλούτου μας και η ταυτόχρονη εξαθλίωσή μας, προκειμένου να εξασφαλισθεί η μη αντίδρασή μας. Όποιος αμφιβάλει σε αυτό καλά θα κάνει να μελετήσει την περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας, η οποία ήταν ένα αγκάθι απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, που απαιτεί την εξάρτηση όλων των λαών από τους "σοφούς" της.

Ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Ουέσλι Κλαρκ ζήτησε άδεια για εξόρυξη και εκμετάλλευση άνθρακα στο δυτικό Κόσοβο, λοιπόν, δείχνοντάς μας τα σχέδια των "ισχυρών" και για την Ελλάδα. Σχέδια κλοπής, σχέδια ισοπέδωσης, σχέδια εξαθλίωσης... Και απέναντι σε όλα αυτά, η χώρα διαθέτει ένα τσούρμο απάτριδων πολιτικών, οι οποίοι ακόμη και σήμερα δεν τολμούν να πούνε στον Ελληνικό λαό ποιός είναι ο εχθρός στον πόλεμο (που ήδη ομολόγησαν) που υπάρχει... Δεν τολμούνε, φυσικά να μιλήσουν για τους "ισχυρούς" στους οποίους οφείλουν την ύπαρξή τους, ούτε ποτέ θα τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι στα αφεντικά τους. Οι υπογραφές τους, οι νόμοι που ψήφισαν, οι εκβιασμοί τους απέναντι στον Ελληνικό λαό, αποτελούν περίτρανα τεκμήρια της ενοχής τους. Η Ελλάδα αποφασίσθηκε να γίνει μία νέα Γιουγκοσλαβία. Χωρίς βομβαρδισμούς, φυσικά, αφού οι αντιστάσεις του παρόντος πολιτικού συστήματος ήταν μηδενικές. Έτσι, σήμερα προχωρούν στην κατάληψη της χώρας, αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει τις υπογραφές υποταγής των "ηγετών".



  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου