Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Κανέλλη και δημοσιοκάφροι: Φασίστες και Ναζί όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή!

Σημείωση freedomhellas:Με το άρθρο αυτό δεν θέλουμε να δικαιολογήσουμε τους ψηφοφόρους της Χ.Α.,επειδή κατά την άποψή μας όπως δηλώσαμε επανελειμμένως,είναι άπαντες υπεύθυνοι,συνειπεύθυνοι και ανευθυνουπεύθυνοι όσοι έλαβαν μέρος στην διαδικασία της ψηφοφορίας ενός εθνοδιχαστικού και εθνοδιαιρετικού πολιτεύματος όπως αυτό του τόπου μας.Θέλουμε να επιδείξουμε την ρητορία και την μαεστρία του λόγου ενός πολιτικού όπως η Κανέλη που...τα ψέλνει στους υπαλληλήσκους της Ν.Τ.Π.,τους δημοσιοκάφρους.Ακούνε οι Έλληνες το ψαλτήρι και τους γίνεται πλύση εγκεφάλου,αφού μπαίνουν στο τρυπάκι της παράλογης λογικής των δοσίλογων...


Γιατί κλαίγεστε κύριοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής;


Αν οι Έλληνες γνώριζαν τι παίζεται εις βάρος της Ελλάδας και της ανθρωπότητας σε οικονομικό και πνευματικό επίπεδο θα σας έδερναν όλοι μαζί.. Το λιγότερο.


Και μην αναρωτιέστε γιατί. Θα σας κυνηγούσαν γιατί ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια αποκρύψατε απο τον ελληνικό λαό ότι οι δανειστές μας είναι μερικοί Διεθνείς Τραπεζίτες με όνομα και επώνυμο και συγκεκριμένη καταγωγή και σχεδιάζουν να μας εξοντώσουν οικονομικά και πνευματικά.


ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια καλλιεργήσατε τον εθνομηδενισμό και προωθήσατε με έντεχνο τρόπο την πολυπολιτισμικότητα και την παγκοσμιοποίηση στην ελληνική κοινωνία.


ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια λέγατε και λέτε ΨΕΜΜΑΤΑ στους Έλληνες για το ποιοί φταίνε που φτάσαμε ως εδώ.


ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια προσπαθείτε να μας πείσετε οτι πρέπει να δεχθούμε όποιον λαθρομετανάστη μπαίνει στην χώρα αλλιώς είμαστε ρατσιστές!


ΕΣΕΙΣ τόσα χρόνια αποκρύπτετε τις δολοφονίες Ελλήνων απο λαθρομετανάστες!


Στηρίξατε τους υπαλλήλους των τραπεζιτών γιατί οι μισθοί σας ήταν παχυλοί. Και το κάνατε συνειδητά γιατί γνωρίζατε ποιοί κρύβονται πίσω απο τις οικονομικές κρίσεις.


Φροντίσατε να "θολώσετε" τα νερά ούτως ώστε οι Έλληνες να μην αντιληφθούν ποιοί κρύβονται πίσω απο τα μνημόνια και τους οίκους αξιολόγησης.


Καταδικάζατε σαν φασιστικό οτιδήποτε το πατριωτικό και δεν σας ένοιαζε καθόλου ο Ελληνισμός. Αντίθετα υπηρετούσατε αυτούς που τον μισούν.


Για αυτό λοιπόν μην κλαίγεστε τώρα.. Θα κλαίτε όταν οι Έλληνες ανακαλύψουν τις απάτες που τους παίξατε τόσα χρόνια υπηρετώντας με παχυλούς μισθούς τους Διεθνείς Τραπεζίτες και την Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Γιατί τότε δεν θα μιλάμε για χαστούκια, αλλά για κρεμάλες..






   πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΟΙΝΟΦΛΥΓΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΙΖΟΝΕΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή