Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Τιμήστε το εθνόσημο που φοράτε επιτέλους! 5 σφαίρες σε κακομοίρη που του έκοβαν το νερό, σύλληψη μάνας που έκλεψε γάλα για τα παιδιά της και κάθεστε σούζα μπροστά στους UCKάδες με τα καλάσνικοφ και τους πακιστανούς ισλαμοφασίστες στην Πάτρα και τον Παντελεήμονα.


Ντροπή σας! Η κόλαση που έρχεται, θα κρίνει πρωτίστως τις ψυχές σας.
Την απόλυτη ύβρι απέναντι στα νεκρά παλικάρια της Δίας διαπράττουν καθημερινά ορισμένοι πασοκοδιορισμένοι ένστολοι που κρύβονται όταν ακούν για πολεμικές συμμορίες με καλάσνικοφ, αλλά εξαντλούν τις σφαίρες τους στα πόδια γηραιών Ελλήνων που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το νερό.
Μάνες που κλέβουν γάλα για τα παιδια τους, οδηγούνται σιδεροδέσμιες, σαν αυτή στην
Κρήτη ή την μάνα από την Πάτρα που αυτοκτόνησε από ντροπή όταν συνελήφθει να κλέβει δύο παιδικές μπλούζες για να ζεστάνει τα βλαστάρια της ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.
Την ίδια στιγμη η γυναίκα του φυγόδικου Λαμογιου της Siemens, διαχειρίστρια της offshore που έδινε τις μίζες, να χαίρεται τις δύο βιλάρες της.
Ναι, δημοσιουπαλληλίσκοι με εθνόσημο. Αυτός που τίναξε στον αέρα τον υπασπιστή συνάδελφο σας, βολεύει και τα τρισέγγονα μπάσταρδα του, όταν η χήρα δεν έχει να πληρώσει το νοίκι.
Σύντομα ξεσπάει η κόλαση. Και τότε δεν θα υπάρχει άλσος για να κρυφτείτε. Θα πρέπει να επιλέξετε εάν θα πολεμάτε ισλαμοφασίστες ή εάν θα συλλαμβάνετε αυτοοργανωμένους Έλληνες.
Οι τσέτες ξέρετε πως πολεμούσαν; Τους σημάδευαν από πίσω με πολυβόλα για να μην λιποτακτήσουν. Ετοιμαστείτε.
Όσο για τους τεμπελχανάδες της ΕΥΔΑΠ, ο Παπανδρέου, θα βρίσκεται πολύ μακρυά όταν θα νιώσετε την οργή αυτών που σας πλήρωναν τόσα χρόνια.



    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου