Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΑ: Σφαγές γυναικοπαίδων Χριστιανών από “αντάρτες” ισλαμοφασίστες!! Και όλοι το αποκρύπτουν!!!




Μετά την αποκάλυψη της αγαστής συνεργασίας της Αλ – Κάιντα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, όπως η CIA, έρχεται και η παρακάτω είδηση για να δείξει εμφανώς την υποκρισία ορισμένων, οι οποίοι παρουσιάζουν το καθεστώς Άσσαντ ως το “απόλυτο κακό” και τις δυνάμεις των ανταρτών και των αμερικανοσιωνιστών ως “απελευθερωτές”...


“Σφαγές χριστιανών από φανατικούς ισλαμιστές στην συνοικία Καλιντίγια της πόλης Χόμς στη Συρία καταγγέλλονται από καθολικές καλόγριες. Συγκεκριμένα περιγράφεται η συγκέντρωση σε ένα κτίριο Χριστιανών και Αλεβιτών (μουσουλμανικό δόγμα) ομήρων, η τοποθέτηση εκρηκτικών και η ανατίναξή του. εν συνεχεία καλούν ξένους δημοσιογράφους τους δείχνουν το κτίριο με τους νεκρούς και τους λένε ότι “Επεσαν θύματα των βομβαρδισμών από τον Στρατό του Άσσαντ”!



Μία μοναχή που έχει γλιτώσει κρυμμένη σε μια κρύπτη ενός πιστιού της περιοχής, η μητέρα Αγνή – Μαρία του Σταυρού, παραθέτει την μαρτυρία της στην γαλλόγλωσση ιστοσελίδα του γειτονικού μοναστηριού St. James.

Και οι μαρτυρίες για τις σφαγές των Χριστιανών ή των μουσουλμάνων που αντιτίθεται στους φανατικούς σουνίτες ισλαμιστές, πληθαίνουν. Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Μάρτιν Γιάνσεν γράφει στην Frankfurter Allgemeine Zeitung με λεπτομέρειες για τή σφαγή 90 Αλεβιτών ή σιιτών στη Χούλα από τους αντάρτες.




Οι σουνίτες αντάρτες επιτέθηκαν στα οδοφράγματα που είχε στήσει συριακός Στρατός για να προφυλάξει τα αλεβίτικα χωριά. Η μάχη κράτησε μιάμιση ώρα και ήταν πολύνεκρη.

Σε ένα σημείο που πέρασαν οι αντάρτες έσφαξαν δεκάδες γυναικόπαιδα που ανήκαν σε σουνιτικές οκογένειες πού είχαν μεταστραφεί στον σιιτισμό, ή που ήταν σουνίτες αλλά θεωρούνταν συνεργάτες του καθεστώτος και σέ άλλες σιιτικές φαμίλιες, όπως δήλωσαν οι επιζώντες πού κατέφυγαν στό προαναφερθέν μοναστήρι.

Παρ’ όλα αυτά, μέσα σέ λίγες μέρες από τίς δημοσιογραφικές αναφορές η σφαγή στην Χούλα χρεώθηκε στο καθεστώς Άσσαντ και ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία καί άλλοι δυτικοί απέλασαν τούς Σύρους διπλωμάτες σέ ένδειξη «διαμαρτυρίας».

Δηλαδή “γύρισαν ανάποδα” τα πραγματικά γεγονότα σε μία επίδειξη κραυγαλέας προβοκάτσιας. Έτσι, κι ενώ η επί δεκαετίες ήσυχη ζωή των 2,2-2,4 εκατομμυρίων Ελληνορθόδοξων και καθολικών Χριστιανών βαδίζει πρός τό τέρμα της (όπως ακριβώς συνέβη καί στό Ιράκ όταν «απελευθερώθηκε» από τόν Σαντάμ), ένα ακόμη μαζικό έγκλημα οργανώνεται, γιά την ερήμωση μιας αραβικής χώρας.

Ένας από τους λόγους που οι Ρώσοι επιμένουν σε τέτοιο βαθμό να προστατέψουν το καθεστώς είναι η το γεγονός ότι ο Β.Πούτιν έχει συγκινηθεί από τις διώξεις που υφίστανται οι χριστιανοί από τους φανατικούς ισλαμιστές αντάρτες μετά από γράμματα που έχει λάβει από διάφορους μοναχούς και τον καθολικό επίσκοπο της Συρίας.

Η προπαγάνδα κατευθύνεται – κατά τον δημοσιογράφο Τιερί Μεϋσάν – από τον Benjamin Rhodes, σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου γιά “στρατηγική επικοινωνία”. Αυτός συντονίζει τήν προσπάθεια γιά εσωτερική πλέον κατάρρευση της Συρίας καί πραξικόπημα (αφού η στάση του Πούτιν μάλλον απαγορεύει την εισβολή). Είναι θέμα ημερών νά μπλοκαριστούν τά κανάλια της συριακής τηλεόρασης και να αντικατασταθούν μέ ενεργούμενα της CIA.

Ήδη ο αραβικός Σύνδεσμος ζήτησε ἐπισήμως από τούς διαχειριστές των δορυφόρων Arabsat καί Nilesat να κόψουν όλα τά συριακά ΜΜΕ, κρατικά καί μή (Syria TV, Al-Ekbariya, Ad-Dounia, Cham TV…), όπως είχε γίνει καί στή Λιβύη!”



    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου