Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Γερμανοί και "γερμανόψυχοι" σε περιοδεία στην Δ.Μακεδονία υπό τον "υπουργό Ελλάδας" Χ.Γ.Φούχτελ!


Δριμύτατη επίθεση στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, με αφορμή την επίσκεψη στην Κοζάνη του εντεταλμένου της γερμανικής κυβέρνησης για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χανς - Γιοακίμ Φούχτελ, συνοδεία «επιχειρηματιών- κορακιών, γερμανικών και ελληνογερμανικών συμφερόντων».


Σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ ο κ. Δακής «ζήτησε τη συνδρομή της γερμανικής κυβέρνησης ώστε να προωθήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αίτημα χρηματοδότησης της κατασκευής του νέου ατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαΐδα 5». Και προσθέτει πως «δεδομένου ότι προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία διαλαλεί την πώληση της ΔΕΗ και των εργοστασίων της στα πρότυπα του αεροδρομίου, η επίσκεψη του γερμανού υπαλλήλου της κυρίας Μέρκελ, φαντάζει όχι απλά ύποπτη, αλλά στυγνής μετεκλογικής εκτέλεσης συμφωνίας».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτηρίζει τον περιφερειάρχη «εντολοδόχο του Αντώνη Σαμαρά και των τοκογλύφων αφεντικών τους», αναφέρει ότι «ο περιφερειάρχης ζήτησε παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της μη εφαρμογής της εξίσωσης των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης για τη Δυτική Μακεδονία που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, της λήψης πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της απασχόλησης και της αντιμετώπισης της έλλειψης φαρμάκων στο χώρο της υγείας» και αναρωτιέται:

«Με ποιο δικαίωμα ο κ. Δακής αιτείται ζητήματα που περικλείονται στις αρμοδιότητες της ελληνικής κυβέρνησης, σε έναν γερμανό αξιωματούχο; Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή και δεν το γνωρίζουμε;».

Ο Γερμανός "υπουργός για την Ελλάδα" Φούχτελ, συνοδευόμενος από άλλους Γερμανούς, συμμετέχει επίσης σε συνέδριο σε συνεργασία με το πολιτικό Ιδρυμα Friedrich-Ebert-Stiftung, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, το Γραφείο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και το Γερμανικό Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης και άλλους Γερμανούς και ... "γερμανόψυχους".




   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου