Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΥΕΘΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!



“Κόκκινη κάρτα” στην τρόϊκα από το ΥΕΘΑ ! Όχι Φράγκου στη περαιτέρω μείωση εισακτέων στις ανώτατες στρατιωτικές σχολές,απαίτηση που προσπαθεί με πάθος να επιβάλει η τρόϊκα στην Ελλάδα και που αποτελεί σαφή παρέμβαση των δανειστών ακόμη και σ΄ αυτές τις ΕΔ!

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι οι “τροϊκανοί” που παριστάνουν ότι δεν ασχολούνται με την Ελλάδα ,τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές προσπάθησαν και τώρα που η χώρα κυβερνάται από υπηρεσιακή κυβέρνηση να επιβάλουν τη θέλησή τουςη οποία προέβλεπε μείωση των εισακτέων τουλάχιστον κατά 30%!!!



Πριν από λίγες ημέρες από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ,όπως είχε γράψει το Onalert, είχαν “ενοχλήσει” τηλεφωνικά τον Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο ζητώντας του να προχωρήσουν τα Γενικά Επιτελεία σε νέες μειώσεις των εισακτέων.Η απάντηση ήταν αναμενόμενη.Ο Α/ΓΕΕΘΑ είχε απαντήσει ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή τέτοιου είδους αποφάσεις δεν μπορούν να ληφθούν και μάλιστα επισήμανε την απορία του πως εγείρεται τέτοιο θέμα αυτή τη περίοδο.

Ωστόσο οι πιέσεις από το υπουργείο συνεχίστηκε κάνοντας …σκόντο στο ποσοστό και έφθασαν στο σημείο να συγκαλέσουν σύσκεψη με τη συμμετοχή και του ΥΕΘΑ για να συζητηθεί το ζήτημα.Εκεί ο Φράγκος ήταν κάθετος.Οι εισακτέοι έχουν μειωθεί ήδη από το τους περίπου 1500 σε 1200.”Άλλη μείωση δεν μπορεί να γίνει.Τέλος.Από τους 1200 είναι βέβαιο ότι θα έχουμε τουλάχιστον 100 παραιτήσεις.Ίσως και παραπάνω.Συνεπώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες μειώσεις”.

Η αίσθηση που υπάρχει στο ΥΕΘΑ είναι ότι οι υπηρεσιακοί υπουργοί κατάλαβαν.Το ερώτημα είναι αν έχουν καταλάβει και οι τροϊκανοί.




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ!


 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου