Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ" ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!




Σημείωση freedomhellas:Έχουμε αναφερθεί παλαιότερα για την Χ.Α. και τον ρόλο της,καθώς και τον ρόλο του Καμμένου σε τούτες τις κρίσιμες ώρες του Ελληνισμού εν όψει των εκλογών.Ένα άρθρο σοβαρής ιστοσελίδας μας δικαιώνει για τα όσα προείπαμε,αναφέρεται σε παρατηρήσεις και συμπεράσματα όσον αφορά την Χ.Α.Κάποια στιγμή ευελπιστούμε να γραφούν και τα ανάλογα για τον Καμμένο,όχι φυσικά για να δικαιωθούμε,αλλά για να ξυπνήσει επιτέλους ο κόσμος ώστε να μην πέφτει στις παγίδες του συστήματος.

 Ακολκουθεί  η ανάρτηση:


Για να αντιμετωπίσεις με αξιώσεις μια μάχη, ιδιαίτερα αν είναι σκληρή και άνιση, πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος και εφοδιασμένος: Διαφορετικά, θα συντριβείς από τον εχθρό, ακόμα κι αν στιγμιαία δείχνεις ότι τον νικάς.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον τίτλο του άρθρου, θα αναρωτηθεί κανείς. Τεράστια, είναι η απάντηση! Κι εξηγούμε αμέσως γιατί:

Αφού κατάφερε κι έπεισε πάνω απο 400 χιλιάδες Έλληνες να την ψηφίσουν, η Χ.Α ακολούθησε την πορεία ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ που περιγράψαμε παραπάνω:
Με περιχαράκωση και εσωστρέφεια, πολιτική ανυπαρξία, κλάψα για το Σύστημα "που την πολεμάει" κι ένα σωρό τέτοιες ανουσιότητες.

Καλές οι πορείες, καλοί και οι τυχαίοι (;) ξυλοδαρμοί λαθρομεταναστών, αλλά εδώ πλέον μιλάμε για τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει μια συντεταγμένη πολιτική δύναμη. Εκτός αν δεν θέλουν κάτι τέτοιο, αλλά αρκούνται στον προηγούμενο "ρόλο" τους, δηλαδή αυτόν του...μπαμπούλα του πολιτικού (και όχι μόνο) κατεστημένου.

Και τι πρόβλημα έχεις εσύ αν είναι "μπαμπούλας", θα παρατηρήσει κάποιος;
Μήπως δεν χρειάζεται ένα χέρι "ξύλο" σε όσους διέλυσαν τη χώρα;
Σαφώς, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! Διότι πλέον η ευκαιρία που παρουσιάζεται είναι μοναδική και όταν δεν την "πιάνεις" στον...αέρα αλλά την αφήνεις να προσπεράσει, είσαι υπόλογος!

Ρωτάμε: Ποιες είναι οι πολιτικές θέσεις της Χ.Α για τα όσα γίνονται στη χώρα μας; Υπάρχουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις και ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ; Ή μονο άναρθρες κραυγές και πυροτεχνήματα, που ικανοποιούν την πρόσκαιρη λαική οργή, αλλά "λουφάζουν" όταν προτείνονται συγκεκριμένες λύσεις;
Πάρτε για παράδειγμα την τηλεοπτική παρουσία τους: Τα "κακά" κανάλια, έδωσαν βήμα (!!!) στον "εχθρό" τους, την Χ.Α! Κι εκείνη πως το αξιοποιεί

Με αποχωρήσεις και "σκηνές" στον αέρα. Με ανακύκλωση 1 - 2 ατόμων συνεχώς, ενώ υπάρχει πλούσιο στελεχιακό δυναμικό που όμως "θάβεται". Με απουσία πειστικής ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ακόμα και στα "δικά τους" θέματα, όπως η λαθρομετανάστευση.

Τι εννοούμε για απουσία πειστικής πολιτικής πρότασης; Το απλούστατο:
Έφτασαν στο σημείο να προτείνουν για Πρωθυπουργό τον αρχιμασώνο και αρχιδιαπλεκόμενο Σπυρίδωνα Μαρκεζίνη, που σαφώς θέλει το Σύστημα για να συνεχίσει το "έργο" του!
Τίθεται όμως το ερώτημα: Αυτό το περίφημο Σύστημα, όντως πολεμάει την Χ.Α;

Απαντάμε ευθέως: ΟΧΙ! Μάλιστα, όχι μόνο δεν την πολεμάει, αλλά αντίθετα την αβαντάρει με τη στάση του!!!

Ας πάρουμε για παράδειγμα την φίμωσή τους από τα Μμε: Όταν προβάλεις κάτι ως το "απόλυτο κακό" και τον "απαγορευμένο καρπό", τότε μεγάλη μερίδα του αγανακτισμένου λαού θα...ψαρώσει και θα πει:
"Για να τον πολεμάνε έτσι, σημαίνει πως είναι καλός"!
Τι θα έκανε το Σύστημα αν πραγματικά ήθελε να πολεμήσει την Χ.Α; Πολύ απλά, θα τους άφηνε να παρουσιάζονται στα μέσα του συνεχώς θέτοντάς τους ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (και όχι αηδίες για "εγέρθητω", ναζί κλπ). Έτσι, θα φαινόταν Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ και ο κόσμος δεν...θα τσίμπαγε!

Αντί γι' αυτό, παίζουν με ευκολία το παιχνίδι "ο κακός κι ο καλός", γνωρίζοντας άριστα πως το πόπολο θα...την πατήσει!

Ταυτόχρονα, η "αρνητική" διαφήμιση (δηλαδή έκανε εκείνο και το άλλο η Χ.Α) που παρουσιάζεται συνεχώς από τα Μμε, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

Πιθανόν αυτά να ακούγονται περίεργα σε κάποιους, όμως γνωρίζοντας την απίστευτη, χυδαία και ελεεινή επίθεση των καναλιών ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ (π.χ Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και άλλοι Ελληνορθόδοξοι Ιεράρχες), θεωρούμε πως η γνώμη μας βασίζεται επαρκώς σε κάποια στοιχεία.


Ίσως να κάνουμε και λάθος. Όμως, εξηγήστε μας παρακαλούμε εκεί στην Χ.Α:
Γιατί στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο γράφατε πως "δεν σας καλούν πουθενά", ενώ είχατε προσκλήσεις από τον Χατζηνικολάου, τον Ευαγγελάτο, τον Χαρδαβέλλα, τον ΣΚΑΙ, το Μέγκα, τον Άλφα και άλλους;;;

Αποτέλεσμα, να εξαπατηθεί πολύς κόσμος - ανάμεσά τους κι εμείς - που πίστεψε πως πράγματι, η Χ.Α είναι αποκλεισμένη από παντού!

Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι έτσι...!



    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου