Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων!



Γράφει ο Ανδρέας Κων/νου Ζαφείρης

Πανηγυρίζουν την ψήφιση του επαίσχυντου μεσοπρόθεσμου μαζί με τους εδώ Εκπροσώπους της και εξήγγειλαν το νέο ληστρικό τους Δάνειο μέσω του ΔΝΤ!
Οι νεοταξίτες Ηγέτες της ΕΕ με Αρχηγό την Καγκελάριο της Γερμανίας κα Ανγκελα Μέρκελ πανηγύρισαν θρασύτατα και υποκριτικά μόλις πληροφορήθηκαν την ψήφιση του επαίσχυντου μεσοπρόθεσμου από τους εδώ Εκπροσώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το οποίο έρχεται ως ενίσχυση του επαίσχυντου και περιβόητου Μνημονίου, δια του οποίου ακολουθεί η κλοπή και η καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδος, ήτοι πετρέλαια, φυσικό αέριο και χρυσός!
Αμέσως δε μας ανακοίνωσαν, ότι ανέβηκαν οι δείκτες, ω του θαύματος, των Χρηματιστηρίων των Τραπεζιτών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και ότι τώρα είναι έτοιμοι να μας δώσουν το νέο Δάνειο, δια του οποίου υποθηκεύεται, ο ως άνω πλούτος της Ελλάδος!
Και αυτό το έπραξαν αναίσχυντα περιφρονώντας και αγνοώντας τα εκατομμύρια του επαναστατημένου λαού! Αυτοί είναι εκπρόσωποι της Ευρώπης των λαών! Θαυμάστε τους! Οι ανθρωπιστές! Μάλλον, θα έλεγα εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Εμείς δε οι περήφανοι Ελληνες τους λέμε, ότι περιφρονούμε και φτύνουμε το ληστρικό τους Δάνειο! Δεν έχει ανάγκη η πλουσιότατη Ελλάς από τέτοια Δάνεια! Την οποία σκοπίμως χρεοκόπησαν οι εδώ Εκπρόσωποι της νέας Τάξης Πραγμάτων την διέσυραν και την έκαναν χλεύη διεθνούς εμβέλειας και οι οποίοι ήδη είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία επί εσχάτης προδοσίας!
Τι έχει να μας πει η Κα Καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, για το ότι η εδώ Κυβέρνηση στην προσπάθειά της να καταστείλει την συγκέντρωση των εκατομμυρίων αγανακτισμένων Ελλήνων, που συγκεντρώθηκε κατά του επαίσχυντου Μνημονίου αλλά και άλλων Ευρωπαίων Πολιτών, μετέτρεψαν την Πλατεία Συντάγματος σε Θάλαμο αερίων; Θα τους εγκαλέσει/ουν μήπως ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για βάναυση προσβολή και εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού; Δεν είδε; Δεν άκουσε;
Επίσης να εγκαλέσει και τους πραιτοριανούς πρασινοφρουρούς Διοικητές των περιβόητων ΜΑΤ των οποίων θαυμάσαμε την άνανδρη συμπεριφορά και την βαρβαρότητα! Προς τον ελληνικό Λαό! Δεν απολαύσατε το θέαμα! Θα εγκαλέσετε τον Ελληνα Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή του ενώπιον του διεθνούς Δικαστηρίου, ο οποίος απαθέστατα και ψυχρά συνέχιζε την συζήτηση για την ψήφιση του επαίσχυντου ενδιάμεσου, την οποία πανηγυρίσατε όλοι σας και την αναμένατε μετά χαράς προφανώς για να μας αναγγείλετε την απόφασή σας για το νέο ληστρικό Δάνειο θηλιά για την πλουσιότατη Ελλάδα, όπως ήδη προανέφερα!
Εχετε την καλοσύνη κα Μέρκελ και η λοιπή Συντροφιά της ΕΕ να ερωτήσετε την εδώ Κυβέρνηση να σας πουν:


1. Σε ποιους έχουν εκχωρήσει τα πετρέλαια του Πρίνου; Βάσει ποίας Συμβάσεως; Ποιων όρων Συμβάσεως; Ποιο ποσό εγγράφεται στον ετήσιο Δημόσιο κρατικό Προϋπολογισμό για το μερίδιό μας σε πετρέλαιο από τον Πρίνο;
2. Τα αυτά επίσης για τον ελληνικό χρυσό της Χαλκιδικής και της Θράκης! Σημειώσατε εδώ παρακαλώ, ότι κυβερνητικός Εκπρόσωπος παραδέχτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του κου Κώστα Χαρδαβέλλα, ότι μόνο το 1/10 των γνωστών αποθεμάτων σε χρυσό αντιστοιχεί ήδη προς 450 δις Ευρώ!
3. Τα αυτά επίσης για το ελληνικό χημικό στοιχείο Νικέλιο! Πολύτιμο για την ευρωπαϊκή Χαλυβουργία! Και ηλεκτρολογία!

Και τότε θα καταλάβετε οι Ευρωπαίοι ηγέτες, γιατί ο Ελληνικός Λαός είναι αγανακτισμένος στους δρόμους και γιατί δεν θέλει το νέο ληστρικό δάνειο που μας δίνετε σαν σε πτωχούς συγγενείς και το απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας!
Γιατί ο ελληνικός λαός γνωρίζει, ότι έχουμε πιο πολλά πετρέλαια και φυσικό αέριο ακόμη και από την Σαουδική Αραβία! Δεν είμεθα ηλίθιοι οι Ελληνες όπως θέλετε να νομίζετε και αυτό το έχουμε αποδείξει ακόμη και από τους προϊστορικούς χρόνους, όταν εσείς οι Ευρωπαίοι χρησιμοποιούσατε τα ανθρώπινα κρανία για κύπελλα για να πίνετε νερό!
Και αυτά ώσπου να αναλάβει ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η οποία και θα παραπέμψει όλους αυτούς που οδήγησαν σκοπίμως την Χώρα μας Ελλάδα και στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και της διεθνούς χλεύης, με την κατηγορία περί εσχάτης προδοσίας! Και ο καιρός είναι ήδη εγγύς!


Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου