Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΣ ΕΠΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'Εγιναν όλοι τους δημοκράτες,ο Καμίνης ή Καμινιτζ έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να εκκαθαρίσουν το σύνταγμα απ΄τους ''αγανακτισμένους'' και μάλιστα στις 4 τα ξημερώματα!!!Αφορμή;Εδώ γελάμε και κλαίμε ταυτόχρονα,ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!Ούτε λόγος για την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων!

Άλλωστε,εμείς έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι ο εν λόγω δήμαρχος,αν και τσιράκι της κυβέρνησης,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΗΚΟΟΣ για αυτό και δεν αντιδρά υπέρ των πολιτών στα όσα γίνονται,ίσα-ίσα κινέι τα νήματα προς όφελος της χουντικής ''δημοκρατίας''.Το δικό του βιωτικό επίπεδο,υποβαθμίστηκε;Φυσικά όχι,αφού οι αποδοχές του είναι μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα!Πότε ο χορτάτος σκέφτηκε τον νηστικό;;;Μήπως σκέφτηκε ότι μετά την θητεία του δεν θα έχει πρόσωπο να κυκλοφορήσει και ότι οι γείτονές του θα τον φτύνουν;;;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΩΤΑ;;; Και μια ερώτηση,όποιος γνωρίζει να μας απαντήσει:Η αστυνομία γιατί στρέφεται ενάντια στους πολίτες του τόπου;Ο εν λόγω εισαγγελέας που διέταξε την εκκαθάριση κατόπιν εντολής του Δημάρχου,δεν γνώριζε πως είναι συνταγματικό δικαίωμα η ειρηνική διαμαρτυρία και το ''συνέρχεσθαι'' των πολιτών;;;Οι υπόλοιποι εισαγγελείς γιατί δεν αντιδρούν;;;
Αποφασισμένοι να παραμείνουν στο Σύνταγμα δηλώνουν οι "Αγανακτισμένοι", που προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εκκαθαριστική επιχείρηση Δήμου Αθηναίων και ΜΑΤ. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, ενώ τα μέλη του κινήματος δηλώνουν ότι η Συνέλευση της πλατείας θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 9 το βράδυ.

Στις 10 Ιουλίου τα μέλη του "Άμεση Δημοκρατία Τώρα" απέστειλαν επιστολή προς τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφεραν:

"Κατόπιν κυβερνητικής εντολής δηλώσατε ότι θα αδειάσετε την πλατεία Συντάγματος, αναλαμβάνοντας έτσι να εκτελέσετε μια αντισυνταγματική πράξη, αφού το Σύνταγμα στο άρθρο 11 προστατεύει ρητά το δικαίωμα του συνέρχεσθαι των πολιτών.


Σας θυμίζουμε ότι οι δημόσιοι χώροι του δήμου ανήκουν στους δημότες.

Επί 45 μέρες οι πολίτες της Αθήνας, της οποίας εσείς είσαστε δήμαρχος, συγκεντρώνονται και διαδηλώνουν ειρηνικά στους δημόσιους χώρους και τις πλατείες.

Αγωνιζόμαστε για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, και αρνούμαστε υπακοή σε αντισυνταγματικούς και άδικους νόμους και μνημόνια, που καταστρέφουν τις ζωές μας. Αλλά εσείς επί 45 μέρες μας αγνοείτε επιδεικτικά. Αντί να συμπαραταχθείτε μαζί μας στο κίνημα της πλατείας Συντάγματος, σπεύδετε να συμμορφωθείτε στις εντολές της κυβέρνησης εναντίον μας.

Επί 45 μέρες οι λαϊκές συνελεύσεις του Συντάγματος, εφαρμόζοντας την δημοκρατία στην πράξη, έχουν προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρουν, αλλά και το ενδιαφέρον των τουριστών. Και όμως εσείς ισχυρίζεστε εν γνώση σας ψευδώς ότι για τις τουριστικές ακυρώσεις και τον μαρασμό του εμπορικού κέντρου της Αθήνας φταίνε οι «αγανακτισμένοι»!

Αλλά γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες που πέρασαν, περνούν ή παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος, Έλληνες και ξένοι, όχι μόνο δεν μειώνουν αλλά ενισχύουν τον τουρισμό και την εμπορική κίνηση.

Δεν είπατε λέξη για τις συνέπειες στον τουρισμό από την κρατική τρομοκρατία στις 15, ούτε από το όργιο χημικών, προβοκατόρων και αστυνομικής βίας στις 28 και 29 Ιουνίου, όχι μόνο στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και στο Παγκράτι, στο Στάδιο, στο Μοναστηράκι. στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κ.α Ούτε μιλήσατε για τις συνέπειες της κρατικής βίας και τρομοκρατίας στην εμπορική κίνηση της περιοχής του Συντάγματος και του κέντρου της Αθήνας.

Δεν είπατε τίποτα για την επίθεση των ορδών της ΔΙΑΣ σε καταστήματα της Ερμού κλπ. και την άσκηση βίας ακόμα και σε τουρίστες.

Δεν πήρατε θέση κατά της δολοφονικής βίας των δυνάμεων καταστολής κατά των δημοτών σας, και αρνηθήκατε ακόμη και να συζητήσετε γι' αυτό στο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν είπατε μια λέξη για τις καταστροφές που προκάλεσαν η καταστολή και τα ΜΑΤ της κυβέρνησης στο δημόσιο χώρο της πόλης και στην πλατεία Συντάγματος ειδικότερα. Ούτε για τα χιλιάδες χημικά, που σκόρπισαν οι πραίτορες του κ. Παπουτσή εις βάρος της ασφάλειας και της υγείας των Αθηναίων.

Δεν κάνατε ούτε μια παρέμβαση για να εμποδίσετε την ανεξέλεγκτη αστυνομική βία με τους εκατοντάδες τραυματίες. Από τύχη και κυρίως από τη δική μας αλληλεγγύη δεν είχαμε νεκρούς"

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου