Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Νέα τροπή για το Μακελειό στην Νορβηγία.Η αλήθεια βγήκε στο φως!

Τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν μια νέα τροπή,αφού στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε Νορβηγική Ιστοσελίδα (κάντε κλικ εδώ),βρήκαμε φωτογραφίες από τον αυτόχειρα του αποτρόπαιου εγκλήματος,τον ANDERS BREIVIK με Μασονική στολή,καθώς και φωτό απ'την κατασκήνωση όπου είχαν αναρτημένα αντι-Εβραικά πανώ!!!Σας τις παραθέτουμε:



 





Μια μέρα πριν το μακελειό ο Υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας Jonas Gahr Store επισκέφθηκε την κατασκήνωση των παιδιών δηλώνοντας ότι "Πρέπει να δημιουργηθεί ανεξάρτητο παλαιστικιακό κράτος και να αναγνωριστεί από τη Νορβηγία"," το τείχος των Ιεροσολύμων πρέπει να κατεδαφιστεί" κλπ!
Σύμφωνα με την Νορβηγική ιστοσελίδα,ο Παλαιστίνιος ηγέτης Μαχμούντ Αμπάς επισκέφθηκε πριν από μια βδομάδα τη συγκεκριμένη χώρα,με τον Υπουργό Εξωτερικών να ξανατονίζει την πρόθεση της Νορβηγίας ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Οδηγούμαστε στο πιθανόν συμπέρασμα πως ο ΜΑΣΌΝΟΣ δολοφόνος ενοχλήθηκε από αυτές τις δηλώσεις καθώς και από το αντιεβραικό πανό και προέβη στο μακελειό!
Όπως δείχνουν τα  πράγματα,δεν πρόκειται για "χριστιανό φονταμελιστή ακροδεξιό",όπως ξεδιάντροπα ομολογεί ο Πρωθυπουργός τους,τα Εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ και τα τσιράκια τους,αλλά για ΜΑΣΌΝΟ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗ που θίχτηκε για τα συμφέροντα των αφεντικών του.

Το άλλο ενδεχόμενο είναι να είναι μονταρισμένη η φωτό του δράστη και να μας τον παρουσιάζουν με τον παραπάνω τρόπο,ώστε να μην πάρει ο Νορβηγικός λαός την κατάσταση στα χέρια του.Ότι δηλ,σε τέτοιες καταστάσεις αποβαίνουν μόνο οι κακοί Μασόνοι-Σιωνιστές και οι απλοί φιλήσυχοι πολίτες δεν αποβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.

Τα συμπεράσματα δικά σας... 

Καλούμε τα τσοντοκάναλα καθώς και τα ελεγχόμενα απ΄το σύστημα ''έγκυρα'' sites να δημοσιεύσουν τις φωτό και να φωνάξουν την αλήθεια. 

   freeman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου