Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Γυαλιά καρφιά έκαναν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ οι ταξιτζήδες στην Κέρκυρα στις 6:30 μ.μ.


Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα, πριν από λίγη ώρα, οιαυτοκινητιστές ταξί οι οποίοι προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Μια μεγάλη ομάδα περίπου 150 ατόμων, έσπασε την
πόρτα των γραφείων της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, εισέβαλε στους χώρους, κατάστρεψε γραφεία ακόμα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Καταδικάζει ο πρόεδρος του σωματείου

Ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιοκτητών ταξί Κέρκυρας ο «Ταξιάρχης» Θεόδωρος Μίαρης καταδίκασε τους βανδαλισμούς.

«Είχαμε γενική συνέλευση για να εκτιμήσουμε τις εξελίξεις και αποφασίστηκε να κάνουμε πορεία στο κέντρο της πόλης. Ήταν μία ειρηνική διαμαρτυρία με συνθήματα. Προσωπικά βρισκόμουν στην κεφαλή της πορείας, δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό» δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου.

Άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας συλλέγουν αυτή την ώρα, αποτυπώματα από τα κατεστραμμένα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα ενώ αξιοποιούν μαρτυρίες των γειτόνων προκειμένου να εντοπίσουν τους αυτοκινητιστές που έκαναν τους βανδαλισμούς.
Η γραμματέας της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Ανδρομάχη Δαγκλή μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι "η βία δεν φέρνει αποτέλεσμα" και πρόσθεσε : "Ο διάλογος είναι εκείνος που μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία και να συμβάλλει ώστε να λυθούν τα όποια κοινωνικά προβλήματα. Εμείς είμαστε ανοικτοί στο διάλογο και μάλιστα, μέλη του Δ.Σ. των ταξιτζήδων είχαν ζητήσει από εμένα να συνομιλήσουμε την Κυριακή στις 19:30 κάτι που αποδέχθηκα ευχαρίστως. Αυτή τη στιγμή όμως είναι απαράδεκτες οι ενέργειες οι οποίες έγιναν. Παρακαλώ πολύ, να γνωρίζουν όλες οι κοινωνικές ομάδες ότι τα προβλήματα λύνονται μόνο με το διάλογο και ποτέ με τη βία. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αναλάβει το ρόλο της η Αστυνομία και να συλλάβει τα άτομα τα οποία προχώρησαν σε αυτούς τους βανδαλισμούς"



πηγή:peramatozoa 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου