Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ!


Μέχρι πριν μερικές μέρες,ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε ''μαγκιές''σε Ισραήλ,ΗΠΑ,Ρουμανία και στο τέλος στην Κύπρο,μέχρι που ''έφαγε'' τα μούτρα του απ την Μόσχα που τον απείλησε ευθέως.Έφαγε τα μούτρα τους απ'τουςΚούρδους που ανακύρηξαν την ενεξαρτησία τους και πριν μερικές μέρες τα ''ξαναέφαγε'' απ την Αυστρία που απέλλασε άρων-άρων τον πρόξενό του απ την Βιέννη επειδή πήγε να κάνει και εκεί μαγκιές και τον αντικατέστησε εν μια νυκτί χωρίς να βγάλει άχνα!

Οι Εβραιοι έχουν την τελευταία λέξη απ'ότι φαίνεται.
Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι "απελαύνει", πρακτικά δεν ανανεώνει την άδεια παραμονής σε 350 Τούρκους που εργάζονταν στην τουρκική εταιρία «Yılmazlar» και είχαν εμπλακεί στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των τουρκικών αρμάτων μάχης Μ60. Οι Toύρκοι είχαν πάρει άδεια παραμονής επί πρωθυπουργίας Σαρόν.

Η απέλαση έγινε με σύμφωνη γνώμη του ισραηλινού υπουργείου Βιομηχανίας, Εμπορίου και Εργασίας. 

Πάντως το υπουργείο Άμυνας, το οποίο έχει πολλά ανοικτά συμβόλαια ακόμα στην Τουρκία, είναι υπέρ της πιο "λεπτής" στάσης έναντι της Τουρκίας.

πηγήdefencenet

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ!ΗΔΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου