Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Αποκλειστικό: Οι ταξιτζήδες στο Σύνταγμα, κάνανε τον Μωχάμετ να βγάλει…φτεράαααα!


Απίστευτο και όμως αληθινό: Στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος εθεάθησαν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία μοιάζανε με τον….Ίκαρο! Η είδηση δεν είναι φάρσα και σας την δημοσιεύουμε κατά αποκλειστικότητα. Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Χθες τρίτη 26/07 ήταν γνωστό ότι οι αγωνιζόμενοι ταξιτζήδες θα κάνουνε πορεία η οποία θα καταλήξει στο Σύνταγμα, διαμαρτυρόμενοι για την προσπάθεια της κυβέρνησης και της νέας τάξης να καπηλευθεί την περιουσία που με κόπο αποκτήσανε περνώντας μια ζωή στο τιμόνι.

Το κλίμα στην συγκέντρωση ήταν καλό και οι ταξιτζήδες δείχνανε διάθεση για αγώνα. Παντού κυμάτιζαν Ελληνικές σημαίες και ακουγόντουσαν πατριωτικά συνθήματα. Από την συγκέντρωση απουσίαζαν τα κόμματα και οι προβοκάτορες και όλα δείχνανε μια υποδειγματική νοοτροπία και αλληλεγγύη. Το επάγγελμα του ταξιτζή είναι από τα τελευταία επαγγέλματα που είναι κατά την συντριπτική του πλειοψηφία σε χέρια Ελληνικά και όπως είναι φυσικό η συμμορία που λυμαίνεται την πατρίδα μας επιχειρεί να δώσει τις άδειες των ταξί στους μεγαλοεπιχειρηματίες και στους λαθροέποικους για ένα κομμάτι ψωμί.

 



  
Οι ταξιτζήδες αντιλαμβανόμενοι πως το επάγγελμα τους και οι περιουσίες τους πρέπει να μείνουν σε χέρια Ελληνικά κατεβήκανε στον αγώνα χωρίς κομματικά σημαιάκια, ενωμένοι σαν μια γροθιά, με μόνο λάβαρο τους την Ελληνική σημαία. Και ξαφνικά…

Ξαφνικά και ως…δια μαγείας κάνανε την εμφάνισή τους, από την γνωστή μας πια κάτω πλατεία, οι γνωστοί-άγνωστοι μπα-χαλάκηδες οι οποίοι αφού είδαν ότι δεν τους έπαιρνε να το παίξουν..ταξιτζήδες και δεν υπήρχαν κομματικά μαγαζάκια ώστε να εισχωρήσουν από εκεί, αρχίσανε να μπαίνουν κατά ομάδες και σκόρπια μέσα στο πλήθος με σκοπό να κάνουν την προβοκάτσια τους αλλιώς.

Όμως υπολόγισαν χωρίς τους ξενοδόχους-ταξιτζήδες και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε ένα θέαμα που ομολογουμένως δεν έχουμε ξαναδεί αλλά ελπίζουμε να το ξανά απολαύσουμε στο μέλλον…

Κατά της 22.00 περάσανε από μπροστά μας ομάδες ατόμων που φαινόταν ότι μόνο ταξιτζήδες δεν είναι. Τα άτομα ανεβήκανε από την κάτω πλατεία των αγανακτισμένων και εισχώρησαν μέσα στο πλήθος. Μια ομάδα από αυτούς με αρχηγό κάποιον ονόματι…ΜΩΧΑΜΕΤ (!) (ταξιτζής και ο Μωχάμετ λοιπόν) επιχείρησε να δημιουργήσει επεισόδια. Ο Μωχάμετ και οι φίλοι του σκεφτήκανε να αρχίσουν να εκσφενδονίζουν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα ώστε να γίνει το γνωστό μπάχαλο, όμως η περιφρούρηση των ταξιτζήδων ήταν καλά διαβασμένη. Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές: «χτυπήσανε τον Μωχάμετ» φώναζαν τα μπα-χαλάκια. Στο άκουσμα αυτό οι…αλληλέγγυοι μπα-χαλάκηδες που ήταν σκόρπιοι συσπειρώθηκαν σε μια ενιαία ομάδα με αρχηγό τον…ΜΩΧΑΜΕΤ (που τις είχε μαζέψει) και βγάλανε μαχαίρια με σκοπό να πάρουν το..αίμα τους(ή μάλλον το αίμα του Μωχάμετ) πίσω.

Το θέαμα που ακολούθησε μάλλον καρτούν θύμιζε παρά αληθινό γεγονός. Μόλις οι άπλυτοι τράβηξαν μαχαίρια και ετοιμάστηκαν να κάνουν επίθεση στην περιφρούρηση των ταξιτζήδων ανακαλύψαμε ότι οι άπλυτοι και ο Μωχάμετ τους τελικά μπορούσαν να…πετάξουν! Μάλλον πρόκειται για κάποιο μυστικό όπλο των αναρχικών εκτός και αν προπονούνται για να μιμηθούν τον…Ίκαρο, διότι δεν εξηγείται αλλιώς το θέαμα που επακολούθησε: Η ομάδα των άπλυτων (μαζί και ο Μωχάμετ) ξαφνικά και ως δια μαγείας εγκατέλειψαν την πλατεία Συντάγματος…πετώντας και έχοντας κάτι παράξενα σημάδια απάνω τους!

Εμείς δεν πιστεύουμε στα…ούφο αλλά μάλλον μετά το σημερινό πρέπει να το ψάξουμε λίγο το θέμα διότι όπως και να το κάνουμε δεν είναι έτσι εύκολο να απογειώνονται οι άπλυτοι μπροστά στα μάτια μας…

Εμείς να ευχηθούμε στους μπα-χαλάκηδες περαστικά τους και πάντα τέτοια…

Εδώ πάντως προκύπτουν κάποιες απορίες όπως το γιατί ο Μωχάμετ πήγε να προβοκάρει τους ταξιτζήδες, τι συμφέρον έχει, αναρχικός και ο Μωχάμετ; Από που μας ήρθε; Οι αναρχικοί στην Ελλάδα έχουν ονόματα τύπου «Μωχάμετ» ή οι «Μωχαμέτηδες» συνηθίζουν να το παίζουν αναρχικοί τώρα τελευταία; Ρωτάμε για να καταλάβουμε…


πηγή:elliniki-grothia 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου