Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Δεκάδες λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στα Χανιά.



Πάνω από 60 λαθρομετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην παραλία Καλόγερος στο ακρωτήριο Σπάθα του νομού Χανίων, μεταφέρθηκαν με ιρλανδικό σκάφος της FRONTEX (τελικά, ποια είναι η φύση της αποστολής της ακριβώς;) στη Σούδα.

Τους λαθρομετανάστες αποβίβασε δουλεμπορικό, το οποίο γελοιοποίησε την ελληνική Πολιτεία, διασχίζοντας το μισό Αιγαίο… Ξέφραγο αμπέλι, ή επιτηδευμένη «αμέλεια» εκ μέρους των αρμοδίων;

Χαρακτηριστικό είναι και το ότι οι λαθρομετανάστες, πριν εντοπιστούν, παρέμειναν στην παραλία για πάνω από 30 ώρες! Οι αρχές ασφαλείας στη χώρα μας, δεν κάνουν καθόλου καλά τη δουλειά τους.

Φυσικά, στη Σούδα έσπευσαν διάφορες ΜΚΟ και οι τοπικές αρχές όλοι δηλαδή αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για τους φτωχούς Έλληνες, για να παράσχουν τη βοήθειά τους και την «αλληλεγγύη» τους και ίσως, όσον αφορά στις ΜΚΟ, να τους καταρτίσουν για τα «δικαιώματά» τους και πώς να καταλαμβάνουν, μόλις εγκλιματιστούν στη χώρα μας, τα κτίρια των κατά τόπους νομικών σχολών…

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο νοσοκομείο όσους εκ των λαθρομεταναστών, μεταξύ τους και έγκυες, έχριζαν νοσηλείας. Φυσικά, οι λαθρομετανάστες θα διανυκτερεύουν και θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας στο παλιό κτίριο του Δημαρχείου της Σούδας, για «να γίνει έλεγχος των στοιχείων τους», έγραψαν τα συστημικά ΜΜΕ.

Πως θα γίνει όμως έλεγχος και ποιον κοροϊδεύουν, αφού ΚΑΝΕΙΣ από τους λαθρομετανάστες, δεν φέρει, ως συνήθως, ταξιδιωτικά έγγραφα;
Και ποιος ξέρει… Ίσως σε λίγους μήνες, να καταλάβουν και αυτοί τη Νομική Σχολή Αθηνών και να διανυκτερεύουν σε νεοκλασικά παλιών αριστερών, κλέβοντας και τα ασημικά.



πηγή:elliniki-grothia 

Σ.f:Είναι οφθαλμοφανή η συστηματική και εσκεμένη προδοσία του Κράτους μας.Στην αρχή τους μεταφέρουν οι ίδιοι που ανέλαβαν να μας φυλάγουν(όπως γράψαμε και παλιότερα),και στο τέλος για να μην προλάβουν οι κάτοικοι να αντιδράσουν,''πλακώνουν'' οι νεοταξικές κρατικοδίαιτες ΜΚΟ και τους δίνουν οδηγίες πως να...εργαστούν στην χώρα μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου