Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!



Αυτόπτης μάρτυρας σε ληστεία τράπεζας που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αταλάντη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα Ι.Χ. και κατευθύνθηκαν στην Τραγάνα όπου βρισκόταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Όταν άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα μετά την καταδίωξή τους, η αστυνομική συνοδεία του Καρατζαφέρη δεν ανταπέδωσε τα πυρά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ περιέγραψε το συμβάν στο Βήμα FM λέγοντας ότι είδε ένα λευκό αυτοκίνητο να μειώνει ταχύτητα και ένα δράστη να βγάζει όπλο τύπου καλάσνικωφ και να πυροβολεί στον αέρα.

Οι δράστες όπως είπε ο Καρατζαφέρης προσπαθούσαν να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό για να διαφύγουν καθώς είχαν ληστέψει τράπεζα στην Αταλάντη και κατευθύνονταν προς την Τραγάνα και η αστυνομία τους έχασε.

Ο Καρατζαφέρης είπε ότι με δική του προτροπή η αστυνομική του συνοδεία δεν απάντησε στα πυρά.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. στον 9.84 για το επεισόδιο με τους ληστές στην Τραγάνα.

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά της ασφάλειάς μου τα οποία σε κλάσματα δευτερολέπτων, με ετοιμότητα που δεν μπορούσα να την πιστέψω, έβγαλαν το όπλο τους. Όμως επειδή βρισκόμαστε σε κατοικημένη περιοχή, τους είπα να τους αφήσουν να φύγουν.
Ασφαλώς και δεν πυροβόλησαν. Απλά, προς την πλευρά μας προτάθηκαν τα καλάζνικοφ.
Πιστεύω ότι επρόκειτο για αντιπερισπασμό, ίσως τυφλό. Ίσως είδαν κάποιο πρόσωπο και θεώρησαν ευκαιρία να σταματήσουν εδώ σε εμάς. Δεν ξέρω πως λειτούργησαν. Όλα αυτά έγιναν σε κλάσμα δευτερολέπτου.
Ο κόσμος έχει υποστεί ένα σοκ. Όταν ακούς αυτό το κροτάλισμα...
Σιγά - σιγά θα πρέπει να συνηθίσουμε την ζωή που επιλέξαμε να έχουμε.
Ψηφίσαμε για να προσπαθήσουμε να ζήσουμε καλύτερα, και ζούμε εν μέσω ληστών και δολοφόνων. Αυτό είναι πρωτόγνωρο. Τα μάτια του κόσμου που έζησαν αυτό, ήταν για κάποια λεπτά τα μάτια "ζωντανών νεκρών", "κοκαλωμένα". Ξαφνικά βλέπεις τον θάνατο και ακούς ένα καλάζνικοφ να κροταλίζει. Και λες γιατί ζω.
Αυτό έβλεπα στα μάτια αυτών των ανθρώπων εκεί.
Το θέμα της συζήτησής τους ήταν το πόσο εύκολο είναι να βγάλει κάποιος ένα όπλο και να χάσεις την ζωή σου. Αυτά δεν υπήρχαν πριν 20 χρόνια».

Γεια σου ρε μεγάλε "υπερπατριώτη" που θα...πατάξεις το έγκλημα!

Μας περνάς για ηλίθιους;Τι θα πει "έδωσα εντολή να μην πυροβολήσουν γιατί βρισκόμασταν σε κατοικημένη περιοχή";

Εσύ ο ίδιος λες πως οι κακοποιοί βάραγαν ανεξέλεγκτα με καλάσνικοφ!

Και τους άφησες να φύγουν σαν...κύριοι;;;

Βρε για κοιτάξτε έναν "σκληρό" και "άτεγκτο" που θα λύσει τα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας!

Όταν δεν μπορεί να υπερασπίσει...μια πλατεία!!!

Είναι πραγματικά κωμικοτραγική η κατάσταση:Υπάρχει πάντως και η πιθανότητα απλά ο φαντασιόπληκτος Πρόεδρος του Λαος να ρώτησε για το συμβάν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ!Επειδή πάντως έβγαλε και επίσημο δελτίο τύπου,υιοθετούμε όσα λέει,άσχετα αν γνωρίζουμε πως...ψοφάει για δημοσιότητα και πολύ συχνά κατασκευάζει ανύπαρκτες ιστορίες για να βγαίνει στα κανάλια!

Στη φωτογραφία,μάλλον δίνει εντολές στους αστυνομικούς να μην γίνουν...σκληροί με τους ληστές,γιατί "βρισκόμαστε σε κατοικημένη περιοχή"!


πηγή:hellas-orthodoxy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου