Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ "ΔΙΑΣΩΣΗΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


Ταπείνωση: Και Τούρκοι στο "πακέτο διάσωσης" με απόφαση της κυβέρνησης!

Το εύρος του εξευτελισμού της Ελλάδας (του "υπερήφανου λαός της Ελλάδας" που είπε χθες ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου τον οποίο η κυβέρνησή του τον οδήγησε να ζει υπό κατοχικό καθεστώς για τα επόμενα 40 χρόνια απεμπολώντας όλες τις προσφορές για οικονομική βοήθεια στις αρχές του 2010) γίνεται καλύτερα αντιληπτό, από το γεγονός ότι στην χθεσινή συμφωνία στήριξης της Ελλάδας περιλαμβάνεται και ένας ... τουρκικός τραπεζικός όμιλος ο κολοσσός ΑΚ Bank, σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες του defencenet.gr.

Mάλιστα στο μετοχικό κεφάλαιο της συμμετέχει με σημαντικό ποσοστό το ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων! Και στο ΔΣ της τράπεζας συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του στρατιωτικοβιομηχανικού κατεστημένου της Τουρκίας!

Η συμμετοχή της ΑΚ Βank είναι πέραν πάσης αμφιβολίας και πολύ θα θέλαμε από κάποιους στην κυβέρνηση να μας εξηγήσουν πως δεχθήκαμε την συμμετοχή της εν λόγω τράπεζας για να μας σώσει!

Εκτός και αν πρέπει να πάρουμε το γνωστό τηλεοπτικό περιοδικό που μοιράζει κασέτες με μαθήματα της τουρκικής γλώσσας άνευ διδασκάλου για να μπορούμε να κινηθούμε στο "νέο τραπεζικό περιβάλλον".

Ελάχιστη τσίπα δεν υπάρχει πάνω τους; Δέχονται να επανασυσταθεί η οθωμανική αυτοκρατορία; Θα βάλουν μετόχους στην διαχείριση του ελληνικού χρέους τους Τούρκους στρατοκράτες (γιατί περί αυτού πρόκειται);

Στη συμφωνία επίσης λαμβάνουν επίσης μέρος οι τράπεζες και ασφαλιστικές από ολόκληρο τον κόσμο όπως οι γερμανικές Allianz, Munich Re, Deutsche Bank, Commerzbank, Bayern LB, και οι γαλλικές AXA, BNP Paribas, Societe Generale, οι ελβετικές Credit Suisse, Swiss Re, Zurich Financial, η ισπανική BBVA, η οι βρετανικές HSBC, Standard Chartered, οι ιταλικές Generali και Intesa Sanpaolo, η ολλανδική ING, η σουηδική SEB, η βελγική Dexia, η καναδική Scotiabank, η κορεατική KB Financial Group, η Banco de Credito de Peru του Περού και η National Bank of Kuwait του Κουβέιτ.

Kάποια ελάχιστη κουβέντα, κάποια εξήγηση στον "υπερήφανο ελληνικό λαό" δεν έχει να πει ή να δώσει η κυβερνηση για την απόφασή της αυτή; Που είστε Κολοκοτρώνη και Κουντουριώτη να δείτε τους απογόνους σας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!

Ο τρισάθλιος αρχιπροδότης Τζέφρυ,έδωσε το δικαίωμα σε σκληροπυρηνικούς στρατοκράτες της Άγκυρας να έχουν λόγο στη διαχείριση των οικονομικών ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ της Ελλάδας!!!

Να λοιπόν πώς εξηγούνται τα κολλητηλίκια και οι "συμβουλές" του φιλαράκου του Κεμάλ Ντερβίς,που αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση!

Ξεκίνησε,επισήμως πλέον,η νέα περίοδος κατοχής της χώρας μας,με τη συμμετοχή και των μογγόλων!

Χρέος κάθε Έλληνα είναι να αντισταθεί και να μην αφήσει να του φορέσουν το τουρκικό φέσι,που ήδη έχει βάλει μετά χαράς ο Εβραιοαμερικανοπολωνοέλληνας Πρωθυπουργός!

Περιττό να πούμε πως τα τσοντοκάναλα της προπαγάνδας και της τουρκολαγνείας δεν ανέφεραν καν την είδηση:Μάλλον φοβήθηκαν μην μας...χαλάσουν τη διάθεση και σταματήσουμε να βλέπουμε τις σειρές των "γειτόνων" που προβάλουν μετά μανίας!


πηγή:hellas-orthodoxy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου