Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΗΣ



Πώς να δράσουμε ; Ιδού ένα συχνό ( και αναπάντητο ) ερώτημα που ταλανίζει τον Ελ λην οπ ρεπή χώρο .

Πολλοί λένε οτι μόνο η β ί.a.ιη εξ.έ.γε.ρση και οι αγ x.ό.νες θα μας λυτρώσουν απο τον εσμό των πο υ λημένων πο λιτικών .

Άλλοι προτείνουν τον "νομικό ακτιβισμό" , δηλαδή να τους κάνουμε μηνύσεις και να τους....
καθαιρέσουμε με δικαστικά μέσα .

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω οτι , αν και συμπαθώ την πρώτη οδό , δεν έχω σκοπό να αποθαρρύνω κανέναν απο τη δράση . Όποιος θέλει να είναι νομικός ακτιβιστής να προχωρήσει . Μόνο όποιος κάθεται ακίνητος στον καναπέ του πράττει κακώς . Όποιος απομακρύνεται απο τον καναπέ και την τηλεόραση και δρά ( με όποιον τρόπο ) πράττει ορθώς .

Υπάρχει όμως κάποιο λογικό εργαλείο που να μας πεί ποιός δρόμος οδηγεί σε αυτό που θέλουμε ;

Ας επιχειρήσουμε μια διερεύνηση .

Ας υποθέσουμε οτι 10 εκατομμύρια Έλληνες είναι αύριο στις πλατείες εξαγριωμένοι και οπ λ ισμένοι με καρ αμ πίνες , στυλιάρια , μαx αί ρια κλπ . Θα πέσει το καθεστώς ; Φυσικά .

Ας υποθέσουμε οτι 10 εκατομμύρια Έλληνες αποκηρύτ τουν τις βίαιες λύσεις και στρέφονται στον νομικό ακτιβισμό . Καταθέτουν 10 εκατομμύρια μηνύσεις . Τί θα κάνουν οι δικαστές ; Θα κηρύξουν την κυβέρνηση παράνομη και θα δώσουν εντολή στην αστυνομία να συλλάβει τους πολιτικούς . Θα το κάνουν αυτό διότι αισθάνονται οτι ο λαός θα τους στηρίξει . Αν αρνηθούν κάποιοι αξιωματικοί της Αστυνομίας να κάνουν συλλήψεις , θα βγεί ο λαός και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του !

Ωπ ! Εδώ κάναμε ένα λογικό λάθος . Είπαμε οτι ο λαός ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Β. Ι Α .Σ !
Επομένως ξεχάστε την β .ί.α . Ο λαός δεν πρόκειται να βγεί στους δρόμους με τα στυλιάρια . Αυτό το γνωρίζουν οι δικαστές και οι πολιτικοί .

Κάποιος δικαστής λοιπόν εκδίδει απόφαση για σύλ ληψη του πρω θυπουργού . Το βράδυ στέλνουν οι πολιτικοί έναν εκτ ελεστή της ρώσικης μαφίας και δ ολ οφο νεί τον δικαστή . Την άλλη μέρα βάζουν στη θέση του ένα πουλημένο δικαστή που ακυρώνει την προηγούμενη απόφαση και ελευθερώνει τον Jeffry .
Ο λαός ( πιστός στην αρχή της ΜΗ Β Ι. Α. Σ ) κάθεται ήσυχος στο σπίτι του .
Τις επόμενες ημέρες ο εκτελεστής δο λ ο φονεί όλους τους δικαστές που πιθανόν να είναι τίμιοι .
Υπάρχει πιθανότητα να πέσει το καθεστώς ;
Καμμία απολύτως !

Βλέπουμε λοιπόν οτι οι δικαστικοί αγώνες είναι αποτελεσματικοί μόνο αν στο βάθος υπάρχει το ενδεχόμενο λαϊκής βίας , λαϊκού ξεσηκωμού . Μα αν είναι έτσι γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε απο την πρώτη μέρα να τελειώνει η υπόθεση ; Γιατί να περάσουμε μέσα απο δικαστικούς αγώνες ;

Κάποιοι λένε οτι οι πολιτικοί θα αναγκασθούν να φύγουν κάτω απο το βάρος της διεθνούς κατακραυγής . Οτι δηλαδή όλοι οι διπλωμάτες και οι ξένοι Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί θα τους λένε "Τί κάνετε εκεί , τα δικαστήρια όλα σας έβγαλαν ενόχους και εσείς τολμάτε και κάθεστε ακόμη στις καρέκλες σας ;" . ΘΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ !
Κάποιοι υποστηρίζουν οτι πολλοί δικαστικοί μας περιμένουν μεταπτυχιακά σε νομικές σχολές του εξωτερικού . Επομένως εάν δεν είναι σωστοί εδώ , τα ξένα πανεπιστήμια δεν θα τους δεχτούν ! Δηλαδή τα ξένα πανεπιστήμια που διοικούνται απο μέλη στοών και κρυφών οργανώσεων θα τιμωρήσουν τους δικαστές που υπακούουν στις στοές !!! Όσοι τα υποστηρίζουν αυτά ας το ξανασκεφτούν λίγο .

Ας το δούμε και αυτό . Αυτοί που διοικούν την Ελλάδα ξέρουμε οτι ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ απο κάποιους με μια συγκεκριμένη αποστολή ( να την καταστρέψουν ) . Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για να πάρουν την εξουσία και ΕΒΑΛΑΝ ( οι πολιτικοί ) ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ !
Δεν μπορούν δηλαδή , μια ωραία πρωϊα , να πάνε στα αφεντικά τους και να πούνε "Συγγνώμη μας διώξαν τα ελληνικά δικαστήρια !"

Τα αφεντικά τους θα απαντήσουν "Σας δώσαμε ποταμούς χρημάτων , σας δώσαμε πουλημένους δημοσιογράφους να σας λιβανίζουν , σας δώσαμε εκτελεστές για να σκο τ ώ νετε όποιον στέκεται εμπόδιο και μου ήρθατε να μου πείτε οτι σας έδιωξαν 10 τίμιοι δικαστές ; "

Πείτε μου συνέλληνες , δεν σας φαίνεται αστεία η υπόθεση οτι 10 τίμιοι δικαστές θα ανατρέψουν σχέδια που κατέστρωσαν βαθύπλουτοι και αδ ίστακ τοι σχεδιαστές ;
Πείτε μου συνέλληνες , αν ΕΣΕΙΣ ήσασταν ο βαθύπλουτος και αδίστακτος σχεδιαστής τί θα κάνατε αυτούς τους ανίκανους πολιτικούς που απέτυχαν στην αποστολή ( που τόσο ακριβά πληρώσατε ) ; Δεν θα τους δίνατε για τροφή στα σκυλιά σας ;

Είναι δυνατόν αυτοί οι πολιτικοί ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ και να φύγουν οταν η αποτυχία θα πληρωθεί με την ζωή τους ;

Είναι δυνατόν να βρεθεί ξένος Πρόεδρος και Πρωθυπουργός ( που υπακούει στους ΙΔΙΟΥΣ βαθύπλουτους και αδίστακτους σχεδιαστές ) που θα πεί στους δικούς μας πολιτικούς "Ντροπή σας ! Μαζέψτε τα και φύγετε απο την Ελλάδα !" .
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ;
Αντιθέτως , να αναμένετε οτι όσο εμείς τους φτύνουμε όλοι οι ξένοι θα τους επαινούν !

Έχει ειπωθεί οτι η β ί .α είναι η μαμμή της Ιστορίας . Λογικό μου φαίνεται . Κανείς δεν αφήνει την εξουσία στην θέα ενός χαρτιού με σφραγίδα . Μόνο η Β .Ι. Α μπορεί να τον αναγκάσει να φύγει .

Λοιπόν , συνέλληνες που πιστεύετε στον νομικό ακτιβισμό , σας λέω ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ . Υποβάλετε μηνύσεις . Είναι καλός αυτός ο τρόπος αγώνα επειδή μεγαλώνει την οργή του λαού και τον προετοιμάζει για την ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ !


Προσθήκη 24-7-2011
Ό,τι και αν κάνουμε ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ θα οδηγήσει στην επιτυχία .
Εάν στις επόμενες εκλογές ΟΛΟΙ κάνουμε αποχή πολύ πιθανόν να πυροδοτηθούν μεγάλες αλλαγές .
Εάν στις επόμενες εκλογές ΟΛΟΙ ρίξουμε ΛΕΥΚΟ πιθανόν να πυροδοτηθούν μεγάλες αλλαγές .
Εάν στις επόμενες εκλογές ΟΛΟΙ ρίξουμε ΑΚΥΡΟ πιθανόν να πυροδοτηθούν μεγάλες αλλαγές .
Εάν ΟΛΟΙ βγούμε στις πλατείες σαν αγανακτισμένοι πιθανόν να πυροδοτηθούν μεγάλες αλλαγές .
Εάν ΟΛΟΙ αρχίσουμε αύριο να καταθέτουμε μηνύσεις κατά των πολιτικών πιθανόν να πυροδοτηθούν μεγάλες αλλαγές .
Εάν ΟΛΟΙ γραφτούμε στις Σπίθες του Μ. Θεοδωράκη πιθανόν να πυροδοτηθούν μεγάλες αλλαγές .
Εάν ΟΛΟΙ βγούμε στους δρόμους γυμνοί ( σε ένδειξη διαμαρτυρίας ) πιθανόν να δρομολογηθούν μεγάλες αλλαγές .
Εάν ΟΛΟΙ πάψουμε να πηγαίνουμε πλέον στις εκκλησίες ( σαν ένδειξη δυσαρέσκειας προς τους πολιτικούς ) πιθανόν να πυροδοτηθούν μεγάλες αλλαγές .

Για κάποιο μυστηριώδη λόγο ( που έχει σχέση με την ψυχοσύνθεση του καθενός ) δεν μπορεί ποτέ η λαϊκή μάζα να βαδίσει ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ . Πιθανόν και οι εξουσιαστές δημιουργούν πολλούς δρόμους "αντίστασης" για να διασπάσουν την μάζα . Δημιουργούν κόμματα , ακτιβιστές , πνευματικούς "ηγέτες" , δημιουργούν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ γιαουρτορίχτες , διασπείρουν ειδήσεις του τύπου "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" .
Φυσικά το μόνο ευαίσθητο σημείο του συστήματος είναι η ΒΙΑ . Να εισβάλλουμε στα σπίτια των πουλημένων και να τους κρεμάσουμε . Αυτό κανείς κατασκευασμένος ηγέτης δεν το λέει .

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ όμως απαιτεί να επιτύχουμε τον στόχο μας με την μικρότερη σπατάλη πόρων .
Ας αναλογισθούμε :
Εάν στις επόμενες εκλογές 300 άτομα απέχουν ( ή ρίξουν λευκό ή άκυρο ) θα γίνει τίποτα σπουδαίο ; Όχι βέβαια . Κανείς δεν θα ασχοληθεί .
Εάν 300 άτομα κατασκηνώσουν μόνιμα έξω απο την Βουλή θα γίνει τίποτα ; Θα συζητηθεί . Θα κεντρίσει το ενδιαφέρον .

Εάν 300 άτομα κάνουν μήνυση στους πολιτικούς θα γίνει τίποτα ; Θα συζητηθεί . Θα κεντρίσει το ενδιαφέρον . Σήμερα λιγότερα απο 60 άτομα ασχολούνται με κατάθεση μηνύσεων κατά των πολιτικών .

Εάν 300 άτομα κάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας κατά πολιτικών θα γίνει τίποτα ; Θα είναι πρώτη είδηση παγκοσμίως . Αλλά ποιά θα είναι η πολιτική πρόταση για την επόμενη μέρα ; Άντε και σκοτώσαμε 300 πολιτικούς . Τί κάνουμε μετά ; Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι πουλημένοι έτοιμοι να διαδεχθούν αυτούς που σκοτώθηκαν .
Θα χρειαζόταν μερικές ΧΙΛΙΑΔΕΣ καμικάζι για να σκοτώσουν όλους τους πουλημένους ώστε πραγματικά να ξεριζωθεί το καρκίνωμα απο την χώρα .
Στην Αίγυπτο διώχθηκαν δια της βίας μερικοί πολιτικοί χωρίς να κατατεθεί πρόταση "ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ" . Αποτέλεσμα : οι επόμενοι ηγέτες συνεχίζουν την ίδια πολιτική με αυτούς που έφυγαν !

Εάν 300 άτομα συγκεντρωθούν σε ένα βουνό και πούν "ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ" θα γίνει κάτι ; Θα συζητηθεί πολύ . Θα κεντρίσει το ενδιαφέρον . Το θεωρώ πολύ πιθανόν οτι οι Ένοπλες δυνάμεις θα πάψουν να υπακούουν στην κυβέρνηση των προδοτών και θα στηρίξουν την "κυβέρνηση του βουνού" .

Επομένως άς πάψουν να μας απασχολούν όλοι οι πιθανοί δρόμοι αντίστασης . Ας επικεντρωθούμε στον δρόμο που απαιτεί τους ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ αγωνιστές


.

ksipnistere

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου