Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΩΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ"!


Φωτογραφία από τα επεισόδια του 2009 μεταξύ Ματ και "προβοκατόρων ασφαλιτών"

Φαίνεται ότι το κίνημα “αγανακτισμένων” υποβόσκει συνέχεια και μάλιστα, αγριότερη. Ενώ ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του θριαμβολογούν ασύστολα για τις επιτυχίες τους στις Βρυξέλλες, η ελληνική κοινωνία τρομάζει να σκεφτεί πώς θα αντιμετωπίσει το φθινόπωρο, ασφυκτιώντας μέσα στην πολύπλευρη πλέον κρίση.

Ίσως ο “ευαίσθητος” πρωθυπουργός μας, από τα αλλεπάλληλα πήγαινε-έλα στο εξωτερικό, ξέχασε μεταξύ άλλων το πρόβλημα των μεταναστών. Και όμως δεν πάνε παρά λίγοι μόνο μήνες από τα επεισόδια στη Νομική και στο κτίριο “Υπατία” όπου η κοινωνία μας κατάπιε τη γλώσσα της από φόβο. Διότι τότε, το αδιέξοδο με την υπερπληθώρα μεταναστών στη χώρα μας, άρχισε να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο.

Η μέχρι πρότινος χαλαρή και ανεκτική μεταναστευτική πολιτική, έδειξε ότι δεν μπορούσε πια να ισχύσει, στην τωρινή Ελλάδα της ανέχειας. Πόσο το κατάλαβαν όμως; Μέχρι να δοθεί προσωρινή λύση που σκέπαζε “όσα βλέπει η πεθερά”.Ως συνήθως…Οι πολιτικές πρόσκαιρου κατευνασμού όμως, κάποτε μετατρέπονται σε βραδυφλεγείς βόμβες και τότε..οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες…

Πριν ένα χρόνο, συμμετείχα σε συνέντευξη τύπου του τέως Δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος προβληματιζόταν έντονα για τους κινδύνους που διατρέχει η κοινωνία αν η κρίση συνεχίσει να την μαστίζει. Και βάσει των λογικών εκτιμήσεων των δεδομένων, τα πράγματα δεν μπορούσαν παρά να εξελιχθούν προς το χειρότερο, με την αυξανόμενη ύφεση, την ανεργία και τα λουκέτα. “Αν οι διαρρήκτες σήμερα μπαίνουν στα σπίτια για να κλέψουν χρυσαφικά, αύριο θα μας σκοτώνουν για να κλέβουν ψωμί…” είχε πει. Δυστυχώς, οι δυσάρεστες αυτές προβλέψεις, αρχίζουν να επαληθεύονται.

Το ξέρουν ήδη όσοι πριν λίγες μέρες έτυχε να ακούσουν τον πρόεδρο εθνότητας μεταναστών, να δίνει τηλεφωνική συνέντευξη σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι…Χωρίς περιστροφές, προειδοποίησε:

“Αν η πολιτεία εξακολουθεί να κωφεύει στα αιτήματά μας, να αγνοεί την κατάσταση των μεταναστών και να τους εγκαταλείπει στην εξαθλίωσή τους, το δικό μας κίνημα “αγανακτισμένων” που έρχεται, δεν θα είναι ανώδυνο. Μπορεί να χυθεί αίμα, σας το λέω…”

Αυτή η προειδοποίηση, ίσως σε στην προ κρίσης περίοδο, να κρινόταν σαν μια απαράδεκτη απειλή. Τώρα όμως τι να πει κανείς;

Η χαλαρή μεταναστευτική πολιτική που ακολούθησε η Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια, όπου παινευόταν “γιατί οι μετανάστες προτιμούσαν τη χώρα μας”, συμβάδιζε με την εποχή των ευκαιριών που πέρασαν ανεπιστρεπτί. Οι μετανάστες όμως, συνεχίζουν να περνούν ανεξέλεγκτα τα σύνορά μας και έτσι, να συγκεντρώνονται σωρηδόν στην Ελλάδα που δεν ξέρει πια ούτε τι να τους κάνει, ούτε που να τους βάλει. Οι διαδικασίες απελάσεων έχουν σταματήσει εδώ και μήνες γιατί κρίθηκαν δαπανηρές και το κράτος δεν αντέχει πια έξοδα. Οι μετανάστες στοιβάζονται σε υποτυπώδεις χώρους υποδοχής ή στέλνονται σε διάφορες πόλεις με προβάδισμα την Αθήνα που το κέντρο της κοντεύει να καταστραφεί. Καθώς δουλειές και μεροκάματα δεν υπάρχουν, μετατρέπονται σε κανονικούς ζητιάνους. Με τέτοιες συνθήκες λοιπόν, μάλλον λογικό είναι να περιμένει κανείς τα χειρότερα…

Ας είναι καλά η κυβέρνησή μας που τον Φεβρουάριο του 2010, αντί να κοιτάει την οικονομική λαίλαπα που ερχόταν, βιαζόταν να ψηφίσει το περίφημο εκείνο νομοσχέδιο περί “ιθαγένειας” για να γίνει η χώρα.. ακόμα πιο ελκυστική στην προσέλευση μεταναστών. Το ψήφισε όμως, αγνοώντας και πάλι τις αμφιβολίες του προέδρου μεταναστών που ζητούσε διασφάλιση για τις συνθήκες παραμονής, φοβούμενος (δικαίως) ότι το ν/σ απλώς στόχευε στις… ψήφους των ελληνοποιηθέντων. Και τώρα, ενώ το πρόβλημα χτύπησε κόκκινο με σαφείς πλέον προειδοποιήσεις εκ μέρους των μεταναστών, ο υπουργός Εργασίας απευθύνει… προσκλητήριο σε μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα για να εργαστούν σε εποχικές δουλειές, λαμβάνοντας προσωρινή άδεια παραμονής!

Παραβλέπουν όμως ότι ήγγικεν η ώρα που όλες αυτές οι βλακείες, θα μας γυρίσουν μπούμερανγκ. Και τότε, πέστε μου ποιος γλιτώνει από τα μαχαίρια των εξαθλιωμένων;
Ελίνα Γαληνού


(Σ.f:Μετά από τέτοιες δηλώσεις αλλοδαπών περί αιματοχυσίας κλπ,θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας,αφού πρόκειται για ευθεία απειλή κατά των Ελλήνων και κατ' επέκτασιν του Ελληνικού κράτους.Αφού όμως δεν επενέβη για ακόμη μια φορά και προτιμούν να επεμβαίνουν μόνο κατά των Ελλήνων,καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι τον χειμώνα στις πορείες θα είμαστε όλοι εκεί κρατώντας μόνο Ελληνικές σημαίες!Προκαλούμε λοιπόν τους λαθροέποικους να τραβήξουν τα μαχαίρια τους για να ξεκαθαρίσει ο Έλληνας από μόνος του την ''ήρα απ΄το σιτάρι''!Να ναι σίγουροι οι κρατικοδίαιτοι μεγαλορουφιάνοι διορισμένοι πως,ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ''ΠΑΡΕΙ ΌΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ'',αφού μέχρι σήμερα το κράτος δεν υπερασπίζεται τους πολίτες του,θα υπερασπιστούν μόνοι τους τους εαυτούς τους και την χώρα!
Ηδη πήραν μια γεύση πριν μερικούς μήνες όταν σκότωσαν τον άτυχο μελλοντικό πατέρα που δεν πρόλαβε να δει τον γιο του.

πηγή:hellas-orthodoxy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου