Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Άρχισαν σιγά-σιγά τα μυνήματα στο διαδίκτυο που κρίνουν τους βουλευτές του μεσοπρόθεσμου ανεπιθύμητους και επεισόδια σημειώθηκαν στα Χανιά της Κρήτης με φυγαδεύσεις και υλικές ζημιές.

Από skopelos-news
Ανεπιθύμητοι στην Σκόπελο οι βουλευτές του πασοκ Καρτάλης Κωνσταντίνος και Ζήση Ροδούλα
ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

Επίσεις άρχισαν τα όργανα στην Κρήτη! Κατέστρεψαν γραφεία του ΠΑΣΟΚ και φυγαδεύτηκε δήμαρχος! 

  
Κατέστρεψαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και κατέλαβαν το δημαρχείο στα Χανιά! Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν διαδηλωτές στα Χανιά, έπειτα από πορεία κατά του Μεσοπρόθεσμου. Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο Χανίων, το οποίο κατέλαβαν, ενώ ο δήμαρχος αποχώρησε υπό προστασία. Όταν η πορεία έφθασε έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Κυδωνίας, ομάδα νεαρών, αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο των γραφείων μπήκε μέσα και κατάστρεψε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, fax, τηλέφωνα τηλεοράσεις, άδειασαν ντουλάπες με έντυπο υλικό καθώς και ντοσιέ με αρχεία, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους εσωτερικούς τοίχους των γραφείων.

Στα γραφεία δεν υπήρχαν εργαζομενοι, ενώ μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν στην αστυνομία για να καταθέσουν. Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε προς το δημαρχείο Χανίων, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο δρόμο και οι διαδηλωτές προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου.
Ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, αποχώρησε από το δημαρχείο συνοδευόμενος, ενώ κατά την έξοδό του αποδοκιμάστηκε και ο τέως δήμαρχος Κυριάκος Βιρβιδάκης.
Οι νεαροί έφτιαξαν οδοφράγματα μπροστά από το δημαρχείο και στην οδό Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται από άλλους δρόμους. Έξω από το δημαρχείο έχουν αναρτήσει πανό με αντιμνημονιακά συνθήματα.

cretalive.gr

 Σημείωση freedomhellas:Μήπως τελικά το Δ.Ν.Τ των Εβραίων διεθνών τραπεζητών  και οι δοσίλογοί μας αποσκοπούν εκτός της εκμετάλευσης του ορυκτού μας πλούτου και της εξόντωσής μας,στην αποκοπή της Κρήτης που η προπαγάνδα λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου