Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Δήμαρχος Αθηναίων: Η χούντα ωχριά μπροστά του-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ;;;ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΓΑ;;;

Σημείωση freedomhellas:Η απόδειξη ότι όλοι βάλλουν εναντίον του Έλληνα,αφού κανείς δεν υπερασπίστηκε τα πιστεύω και τα δικαιώματά του για μια ακόμη φορά.Είμαστε κράτος ξευτιλισμένων!



Ο Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος του 12% (επί του συνόλου των Αθηναίων) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ πραξικοπηματικά κάθε μετάδοση Λειτουργίας της Μεγάλης Εβδομάδας και της αναστάσιμης Λειτουργίας από το ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου (9.84).
Το πραξικόπημα αυτό είναι σκανδαλώδες και πρωτοφανές. Προσβάλλει και περιφρονεί με δικτατορική βαναυσότητα και προκλητικότητα το φρόνημα των Ελλήνων και των Αθηναίων δημοτών.
Τα ανδρείκελα-πραξικοπηματίες γίνονται...


πιο προκλητικά και από τα αφεντικά τους: Λειτουργούν με δωσιλογισμό ακραίας δικτατορικής μοχθηρίας. Ένας δήμαρχος ο οποίος εξελέγη με το 12% των ψήφων, ένας δήμαρχος ασήμαντης, απελπιστικά ασήμαντης, μειοψηφίας, συμπεριφέρεται σαν να είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός τσιφλίκι του και ιδιωτικό του κτήμα.

Ο Καμίνης ξεπερνά, προς τα πίσω, και τους κλασσικούς δικτάτορες του καπιταλισμού. Είναι ο ατόφιος και καθαρόαιμος δικτατορίσκος της Νέας Τάξης: Ο δικτατορίσκος μιας νέας δουλοκτητικής εποχής, όπου οι αφέντες αντιμετωπίζουν τα μέλη της κοινωνίας σαν κτήματα, σαν δούλους χωρίς κανένα δικαίωμα να ικανοποιήσουν ούτε τις ανάγκες του θρησκευτικού τους φρονήματος.

Τα δωσίλογα ανθρωπάρια της Νέας Εποχής, σαν τον Καμίνη, τον Μπουτάρη και ΣΙΑ, αποτυπώνουν πιο κραυγαλέα και απαίσια, αλλά και πιο ξετσίπωτα τις «εντολές» της Νέας Τάξης: Την κατάργηση και εξάλειψη της Ορθοδοξίας, την ισοπέδωση των παραδόσεων και των εθίμων, την κονιορτοποίηση κάθε εθνικής συνείδησης και κάθε ιστορικής μνήμης.



Η απαγόρευση της Θείας Λειτουργίας εντάσσεται μέσα σε αυτούς του μακάβριους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης που υλοποιούν με υπερβάλλοντα δικτατορικό ζήλο τα ανδρείκελά της: Από την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση μέχρι τους δημαρχο-μπράβους της και τα μίσθαρνα όργανα των ΜΜΕ.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πάντες σιώπησαν πάνω σε αυτό το αποτρόπαιο και προκλητικό πραξικόπημα του Καμίνη.

Ούτε καν αναφέρθηκε από τα ΜΜΕ, αλλά και από πολλά «ανεξάρτητα», δημοσιογραφικά ιστολόγια…

Τα κόμματα που δήθεν μιλούν υπέρ του λαού, όπως το ΚΚΕ, το προκλητικό πραξικόπημα του Καμίνη (του 12%), το οποίο προσβάλλει και περιφρονεί βάναυσα τον ελληνικό λαό και το Ορθόδοξη φρόνημά του, το κατάπιαν κυριολεκτικά…

ΟΛΟΙ σε διατεταγμένη υπηρεσία!!!

Παρασιωπούν ακόμα και τούτο το σκανδαλώδες: Απαγορεύεται η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας και ο Καμίνης, από κοινού με τον Γερουλάνο, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ τη διοργάνωση του «Athens Rainbow Week», μιας εβδομάδας αφιερωμένης στους ομοφυλόφιλους της πατρίδας μας, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του gay τουρισμού και την εισροή «pink dollars» στη χώρα μας!!!!!!

Όλες οι «ιδιαιτερότητες» της διαστροφικής Νέας Εποχής τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και προβολής, αλλά και προκλητικής επιδότησης...

Η μόνη «ιδιαιτερότητα» που διώκεται αγρίως, πραξικοπηματικά και βάρβαρα είναι οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Ορθόδοξοι: Δηλαδή ο λαός αυτής της χώρας, η κοινωνική και εθνική του συνείδηση και οι ρίζες του…

 Αυτή η δικτατορία των σημερινών δωσίλογων είναι απείρως χειρότερη και ύπουλη από τη δικτατορία των Συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου.

 ΠΗΓΗ:http://peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου