Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!Σας παρουσιάζουμε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δεν πρόκειται να δείξουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης,ούτε φυσικά κανένας άλλος,ακόμα και οι λεγόμενοι "αγανακτισμένοι" που ξέρουν πολύ καλά ποιος διέλυσε τις συγκεντρώσεις τους,αλλά φοβούνται (;) να το πουν,ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κόσμου με παραμύθια για "ακροδεξιούς ασφαλίτες" κλπ.  
Βλέπουμε λοιπόν στο απόσπασμα από το τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today,κουκουλοφόρους να επιτίθενται σε απλούς διαδηλωτές πολίτες!Παρατηρήστε το μίσος τους και κυρίως,ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ:Είναι προφανές,πως χτυπούν για να σκοτώσουν!

Ορισμένοι πολίτες προσπαθούν να τους αντιμετωπίσουν,μάταια όμως,καθώς είναι άοπλοι ενώ οι αναρχικοί επιτίθενται με ξύλα,λοστούς και "επαγγελματικά" χτυπήματα!

Ακόμα κι όταν τα πνεύματα φαίνεται να ηρεμούν,οι αναρχοκομμουνιστές δολοφόνοι συνεχίζουν να ψάχνουν "φασίστες" ανάμεσα στο πλήθος,ρίχνοντας ξύλο σε ανυποψίαστους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί!

Πρόκειται για ξεκάθαρη απόδειξη του προβοκατόρικου,ύποπτου,αντιλαικού και ανθελληνικού ρόλου των "αναρχικών",μιας και δεν διστάζουν να χτυπήσουν στο ψαχνό τον κόσμο που διαδηλώνει!

Αυτή είναι μία απάντηση σε όσους φαντασιώνονται παντού "ασφαλίτες κουκουλοφόρους":Άραγε,να ήταν κι εκείνοι...αστυνομικοί που επιτέθηκαν με τόσο μίσος στους πολίτες;

Λεπτομέρεια:Εκτός από το ομοιόμορφο μαύρο ντύσιμό τους,μπορείτε να διακρίνετε και την μαυροκόκκινη σημαία των αναρχικών,που φαίνεται σε κάποιο σημείο αριστερά κάτω.

Το χειρότερο είναι πως,όπως είπαμε,υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,αλλά το αποκρύπτουν για τους δικούς τους λόγους.

Σε όλους εκείνους,αφιερώνουμε το συγκεκριμένο βίντεο-ξεβράκωμα των πραγματικών προβοκατόρων!


πηγή:hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου