Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΗΦΗ ΚΑΥΚΑΛΑ,ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ! ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΛ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΩΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!



Ο κ. Παπουτσής μίλησε και για το βίντεο που εμφανίζει τρεις ροπαλοφόρους να φυγαδεύονται από δυνάμεις των ΜΑΤ στον προαύλιο χώρο της Βουλής, σημειώνοντας: «Ζήτησα να το δω ο ίδιος και όταν το είδα διαπίστωσα πως εκτός από τους 3 που είδαμε στο δελτίο ειδήσεων εμφανίζεται και ένας φίλος μου και αγωνιστής ο Σήφης Καυκαλάς. Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα ποιοι είναι αυτοί δίπλα σου. Μου απαντά ότι είναι δικοί σας αστυνομικοί. Διατάσσω αμέσως έρευνα και μέσα στην νύχτα έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν. Ποια είναι η πραγματικότητα; Η έρευνα δεν εχει ολοκληρωθεί. Οι συγκεκριμένοι 3-4 ημίγυμνοι με σίδερα στα χέρια προέρχονται από επιχείρηση απεγκλωβισμού σε μια καφετέρια. Δέχθηκαν επίθεση από αγανακτισμένους και μπήκαν στην καφετέρια προκειμένου να προφυλαχθούν. Εκαναν δεκάδες τηλεφωνήματα στην αστυνομία και τελικά – όπως με ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ., ανδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν για τη διάσωσή τους».
ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ:Αντί να αναζητούνται ευθύνες ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ο δημοσιογραφικός οχετός και τα γιουσουφάκια πολιτικοί διατάσσουν "έρευνες" εναντίον ανθρώπων που κινδύνεψε η ζωή τους από ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Πρόκειται,φυσικά,για μια ακόμα προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης:Πρέπει να φανεί ότι για τα έκτροπα των δύο ημερών έφταιγαν οι "φασίστες",ενώ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ...ΛΑΔΙ!!!

Ταυτόχρονα,τα καθάρματα των Μμε,ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ,άρχισαν πάλι το γνωστό "επαναστατικό" παραμύθι για "ασφαλίτες",στοχοποιώντας ανθρώπους που κόντεψαν να δολοφονηθούν από τους "συντρόφους",που με τόση μανία υπερασπίζουν!

Είναι τουλάχιστον προκλητικό,ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 500 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 5 (!!!),αλλά να...ενοχλούνται επειδή οι πολίτες τόλμησαν να προστατευτούν ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN!


 


Αμέσως μετά την επίθεση,οι "φασίστες παρακρατικοί" γεμάτοι αίματα και γάζες:Φωτογραφία αφιερωμένη στους ΞΕΦΤΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που αναπαράγουν την καθεστωτική προπαγάνδα.

Σύμφωνα με τα τσουτσέκια των καναλιών,έπρεπε να κάτσουν να σφαχτούν από τον "αγωνιστή" Καυκαλά και ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

Αλήθεια,τι έκανε εκεί ο φίλος σου,Παπουτσή;Από περιέργεια συμμετείχε στα έκτροπα;

Η Ελλάδα καταστρέφεται,500-1000 άτομα αλωνίζουν και κάνουν ό,τι γουστάρουν,αλλά υπάρχει πάντα μια σταθερή αξία:

ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΩΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!


πηγή:hellas-orthodoxy 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου