Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ


1 σχόλιο:

  1. Κάρολε ΠΑΠΟΥΛΙΑ, "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ";;;
    Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου; Πού τα βρήκες τόσα φράγκα και ακίνητα;;;

    Κάρολε ΠΑΠΟΥΛΙΑ, εσύ δεν υπέγραψες την λήξη του εμπάργκου το 1995 και τα σκόπια να λέγονται σήμερα Μακεδονία;;;
    (http://www.hyper.gr/makthes/950914/50914_00.html)

    Κάρολε ΠΑΠΟΥΛΙΑ, εσύ δεν έχεις δηλώσει ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες είναι Τουρκαλβανοί; κι ότι εσύ είσαι Αλβανικής καταγωγής ρε ξεφτυλισμένε;;;

    Κάρολε ΠΑΠΟΥΛΙΑ, εσύ δεν υπέγραψες με τον Τούρκο ΓΙΛΜΑΖ το 1988 να μην επεκταθούν ΠΟΤΕ τα χωρικά ύδατα σε 12 μίλια, να μπαίνουν οι Τούρκοι ανενόχλητα στο Αιγαίο να κάνουν ασκήσεις να ψαρεύουν και να μην καθοριστεί ΠΟΤΕ η Ελληνική ΑΟΖ;;; Ακύρωσες έτσι, πανηγυρικά, την κυριότητα όλου του Αιγαίου; Ακύρωσες την συνθήκη της Λωζάνης 1923;;;

    Κάρολε ΠΑΠΟΥΛΙΑ, που τις γιορτινές μέρες 2010-11 στο διαγγελμά σου άρχισες λέγοντας "φιλες και φιλοι" αντι "Ελληνιδες και Ελληνες". Έγινες ο πρώτος πρόεδρος, Εθνομηδενιστής, περιφρονώντας το γένος των Ελλήνων που σε ψήφιζε και σε τιμούσε δεκαετίες, ρε ξεφτυλισμένε!

    Κάρολε ΠΑΠΟΥΛΙΑ, δέχεσαι, υπογράφεις μνημόνια, δανειακές συμβάσεις και νόμους που αμφισβητούν και υποθηκεύουν την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδος! Ακύρωσες έτσι, το άρθρο 33 του συντάγματος που ορκίστηκες να υπηρετείς από την πρώτη μέρα της θητείας σου! Είσαι επίορκος, απατεώνας και προδότης όλου του Ελληνικού έθνους!!!

    Πολλά ζωντόβολα ανθρωποειδή που μπαίνουν εδώ μέσα και σχολιάζουν, δεν έχουν ιδέα από ιστορία, γιατί φρόντίζει η Διαμαντοπούλου (κυρία Μπίλντερμπεργκ) να τα αφελληνίζει όπως και την τεμπελιά, την βαρεμάρα που σας τρώει όλους εδώ μέσα, να μην ενδιαφέρεστε να μάθετε γι' αυτούς τους άθλιους προδότες που τους κάνουν Προέδρους της Δημοκρατίας!

    Εμείς όμως, ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, προδότη των Ελλήνων,
    ΞΕΡΟΥΜΕ και δεν ΞΕΧΝΑΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή