Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Ακόμη ένας Ελληνας δολοφονήθηκε απο λαθρομετανάστες! - Ηθικοί αυτουργοί ΠΑΣΟΚ και μεγαλοδημοσιογράφοι


ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Σ.Α: Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο Ελληνας δεν θα φαντάζονταν πριν 10 χρόνια τις σκηνές που διαδραματίζονται καθημερινά στην Ελλάδα. Οι λαθρομετανάστες κυριολεκτικά τρομοκρατούν τον ελληνικό πληθυσμό έχοντας την κάλυψη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και της αστυνομίας.


Το τελευταίο τραγικότατο περιστατικό ήταν η δολοφονία Μανώλη Κάνταρη που δολοφονήθηκε άγρια απο λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας για να του κλέψουν την κάμερα με την οποία σχεδίαζε να καταγράψει την γέννηση του παιδιού του.


 

Ποιά ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ; Να στείλει άμεσα διμοιρίες ΜΑΤ για να καταστείλουν τις μαζικές διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και να προστατέψουν τους λαθρομετανάστες. 
Ταυτόχρονα τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ παρουσιάζουν τους εξοργισμένους Ελληνες σαν "ακροδεξιούς" και δεν λένε κουβέντα για το γεγονός ότι η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας οφείλεται στους λαθρομετανάστες.

Αυτό λέγεται "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" κύριοι του ΠΑΣΟΚ και των μεγάλων καναλιών. Μας αποδεικνύετε ακόμη μια φορά ότι το κράτος δεν είναι ελληνικό αλλά κρυπτο-ιουδαϊκό.

Γιατί πως γίνεται ένα κράτος που αγαπάει τους πολίτες του , να αφήνει ξένους να εισβάλλουν μαζικά και να τρομοκρατούν τους πολίτες του, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους ξένους εισβολείς;
Σημείωση του freedomhellas: Που είσαι γύφτε του Γερμανοκρατούμενου Alpha να κατακρίνεις τους ''καημένους τους μετανάστες;''Αλλά είσαι τόσο πιστός στους φίλους σου τους ξένους που δεν άντεξες και την έκανες την μαλακία σου.Την πέρασες την είδηση στα ελαφρά και αεράτα με τραλαλα και δήθεν λυπημένος.ΈΥΓΕ,ΆΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου