Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Οι πολίτες οργανώνονται σε ομάδες αυτοάμυνας στο κέντρο της Αθήνας    


Oμάδες αυτοάμυνας δημιουργούν πλέον οι πολίτες στις ξενοκρατούμενες περιοχές περί την Ομόνοια. Οι πολίτες οργανώνονται για να καταφέρουν να επιβιώσουν μέσα σε μια θάλασσα ξένων και καλούν ανά γειτονιά όσους θέλουν να ενταχθούν στις ομάδες αυτοάμυνας.


Το απόγευμα της Παρασκευής, ομάδες Ελλήνων προχώρησαν σε ελέγχους ξένων και όσοι βρέθηκαν να είναι λαθρομετανάστες τους παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα. Άλλη ομάδα ζήτησε από αλλοδαπούς που κινούντο ύποπρα να αποχωρήσουν και επενέβη η αστυνομία η ομάδα προχώρησε σε ελέγχους των ξένων.

Επίσης ομάδες αυτοάμυνας πολιτών δραστηριοποιούνται στην Μενάνδροιυ και έχουν αναλάβει την προστασία καταστημάτων και οικιών.

H γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας θα απασχολήσει το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει το απόγευμα σήμερα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, τα αποτελέσματα αλλά και τη δέσμη των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης θα παρουσιάσει στο υπουργικό ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να αποφασίσει δέσμη μέτρων για την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και την αντιμετώπιση των κρουσμάτων βίας.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργο Καμίνη.

πηγη:http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου