Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Με τον τίτλο «Η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει την Ακρόπολη;» φιλοξενεί άρθρο στην ηλεκτρονική της σελίδα η γερμανική εφημερίδα Bild, αναφερόμενο στην ανάγκη να προχωρήσει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και εκποίησης δημόσιας περιουσίας στην Ελλάδα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το πρόγραμμα έχει καθυστερήσει αν και η Αθήνα είχε υποσχεθεί ότι θα το προωθήσει από τον Μάρτιο και σχολιάζεται ότι η ΕΕ θα αυξήσει την πίεση.
Ξέρω πλάκα μας κάνουν , το ¨διασκεδάζουν¨ το πράγμα , ξέρουν πως θα προκαλέσουν αντιδράσεις με τους τίτλους τους .

Με την συμβολική λέξη ¨Ακρόπολης¨ εννοούν όλη την δημόσια περιουσία , την περιούσια του ελληνικού λαού.

Αφού πρώτα μείωσαν τον Ελληνικό λαό κατά 12 % στην ¨Ναζιστική¨ ( διάβαζε Γερμανική ) κατοχή. Και μετά από την ¨αξιοποίηση¨ ( σταδιακά ) της εργατικής δύναμης περίπου 1.000.000 Ελλήνων μεταναστών νεανικής ηλικίας. Και αφού στην συνέχεια αφαίμαξαν το ελληνικό Α.Ε.Π. με το επί 50 χρόνια Γερμανοελληνικό ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟ ¨εμπορικό ισοζύγιο¨ και τα διαχρονικά ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Μίζο – ¨ΕΡΓΑ¨ τους …

Και μετά από την είσπραξη πολλών δις για τα τοκογλυφικά δάνεια τους ( με 8 – 7 και 6 % και 5 % τόκο στην διάρκεια 50 ετών ) ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΠΑΧΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ ¨ΑΝΑΔΕΛΦΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ¨ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨ΔΕΗ¨ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ για ¨Real –Estate¨ και επενδύσεις σε ¨ανανεώσιμες πηγές ενέργειας¨ με Γερμανικά φωτοβολταϊκά…

Υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση :

Πριν πουλήσουμε δημόσια περιουσία ( και μάλιστα για να αποζημιωθεί το Δ΄¨οικονομικό¨ Ράιχ ) θα δημευτούν όλες οι Γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Θα παγώσουν οι λογαριασμοί και οι εισπράξεις στις τράπεζες ( με πρώτες αυτές της Hochtief , της Lufthansa και της Siemens ) και θα επιβληθεί έκτακτη είσπραξη 15-20 ευρώ σε κάθε άνω των 18 ετών Γερμανό τουρίστα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα για τα επόμενα 20 χρόνια στην Ελλάδα ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ -ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ – όπως και για τις μεταπολεμικές Μίζο-επενδύσεις τους ( και ας κλαίνε οι ¨Tour-Operators¨ – Ξενοδόχοι της ¨ξεκολι…μένης ¨ αστικής μας τάξης… ).

Τέλος θα προσφύγουμε στο Δ.Δ. της Χάγης για την De-Jura αναγνώριση της ¨Συνθήκης των 4+ 2¨ σαν Συνθήκης Ειρήνης και οριστικής λήξης του 2ου Π.Π.¨ . Οπότε θα πρέπει ¨ψάχνονται¨ για τις επανορθώσεις που οφείλουν σε άλλες 100 χώρες !

Και βέβαια θα υποχρεωθούν οι διαχρονικοί δωσίλογοι της Ελλάδας , όπως σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και το ακόμα- Ελληνικό Σύνταγμα δικαιούνται και ¨εντέλλονται¨ , να εγγράψουν στον Κρατικό Προϋπολογισμό τις ελληνικές απαιτήσεις – σαν αναμενόμενες εισπράξεις – τις Γερμανικές Επανορθώσεις ( πράξη που θα τον καταστήσει ¨μη ελλειμματικό¨ τον κρατικό προϋπολογισμό και θα ενισχύσει την ¨αξιοπιστία του¨ στην στην διεθνή χρηματαγορά ) .

Όπως επίσης θα υποχρεωθούν οι διαχρονικοί Νενέκοι της Τράπεζας…¨ της Ελλάδας¨ να εγγράψουν επίσης στους ¨ισολογισμούς τους¨ τις απαιτήσεις της για τα ¨εξαναγκαστικά δάνεια στην Γερμανία¨ ( ¨Γ΄Ράιχ ).

¨ΙΣΟΤΙΜΕΣ¨ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ( ; ) – ΑΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ !

Και μια ¨πρωτότυπη¨ ιδέα μου , έτσι για να σπάσουμε πλάκα όπως οι ανάδελφοι Γερμανοί :

Γνωρίζοντας τις από δικαιολογημένο ¨ενοχικό σύνδρομο¨ ευαισθησίες τους -μόνο- απέναντι στους Εβραίους , όπως και την διαπλοκή και τα αλισβερίσια με τα πρώην θύματα τους , με στόχο βέβαια να εξυπηρετήσουν τις νέες στρατηγικές του μεταπολεμικού Δ΄Ράιχ στην Μέση Ανατολή , ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΠΩς ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ-ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ -ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !

Και τότε θα δούμε εάν πληρώνουν ή δεν πληρώνουν !

Δεν θα είχε μεγάλο καλαμπούρι με τέτοια δήλωση – προειδοποίηση έστω για να προβληματίσουμε την διεθνή κοινή γνώμη – συγκριτικά – για το που και πότε πληρώνει η Γερμανία και αναγνωρίζει το ¨Διεθνές Δίκαιο¨ …

ΠΗΓΗ:http://www.eoellas.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου