Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ
Το παρακάτω βίντεο τα εξηγεί ολα με στοιχεία σε 5 μόνο λεπτά. Απολαύστε το…

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/6/EwbRZPuUXvU

H FED, η Τράπεζα της Αγγλίας και άλλες διεθνείς τράπεζες δημιούργησαν και έλεγχαν τον κομουνισμό.
Η μόνιμη αντιπαράθεση με τον δυτικό κόσμο δημιουργούσε χρέη και στις δυο πλευρές προς όφελος των διεθνών τραπεζιτών δανειστών.
Αυτό εξηγεί και το γιατί διαλύθηκε έτσι ξαφνικά ο κομουνισμός χωρίς καμία λαϊκή επανάσταση. Έτσι απλά μια μέρα οι πολιτικοί τους, τους ανακοίνωσαν ότι πλέον έχετε καπιταλισμό, ο καθένας ας
επιβιώσει όπως μπορεί, τέρμα πια το κράτος που φρόντιζε για τον πολίτη. (όσο τέλος πάντων φρόντιζε, δεν ήταν όλα άσχημα στον κομουνισμό, σύμφωνα με ανθρώπους που έζησαν σ αυτόν, δεν είχαν την πολυτέλεια, την διαφορετικότητα αλλά είχαν σχετική ησυχία και νιώθανε ασφαλείς).

Ενδιαφέρον άποψη γιατί έτσι έχουν δυο χρεωμένες και βάση αυτού ελεγχόμενες- χώρες να βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Οπότε και θα μπορούσαν να τις βάλουν να τσακώνονται αν θα βλέπανε να ασχολούνται με την οργάνωσης τους και να προσπαθούσαν να ελέγξουν το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα.

Τώρα που προφανώς έχουν καταπνίξει κάθε πιθανή σταγόνα αντίστασης στις ΗΠΑ και έχουν καταχρεώσει την χώρα και την ελέγχουν πλήρως, προχωράνε στο επόμενο στάδιο της παγκοσμιοποίησης όπως ακριβώς περιγράφουν στα «προτόκολλα» και δεν χρειαζόντουσαν πλέον αυτή την αντιπαράθεση.

Η Ρωσία ήταν μεγάλη και γνώριζε την μέχρι τότε δράση και την εξέλιξη των διεθνών τραπεζιτών, ήταν οικονομικά δυνατή και δεν είχε δάνεια από αυτούς.
Αντιστεκόταν στο να διεισδύσουν οι διεθνείς τράπεζες και να την κυριέψουν -όπως είχαν κάνει με την Αμερική-
Έτσι χρηματοδότησαν την επανάσταση των Μπολσεβίκων και εγκατέστησαν τον Κομουνισμό και τον Λένιν, με την γνωστή μέθοδο που εφαρμόζουν μέχρι σήμερα -δανείζοντας έντοκα και άρα υποδουλώνοντας σε, ρίχνοντας σε στη δύνη της αναχρηματοδότησης των παλαιών δανείων με νέα κτλ.-

Με τον τρόπο αυτό εγκατέστησαν παγκόσμια για πολλά χρόνια την πόλωση και τον δικομματισμό που χρηματοδοτούν και τρέφουν και σε κάθε κράτος. Πράγμα που τους αποφέρει τεράστια κέρδη από τα δάνεια που χορηγούν.
π.χ. το κράτος δίνει τεράστια ποσά στα κόμματα αλλά το κράτος δανείζεται από τους διεθνείς τραπεζίτες τα ποσά αυτά.
Οι όποιες κυβερνήσεις δεν κατάφεραν ποτέ να αντιμετωπίσουν το χρέος τους, γιατί εγκατέστησαν την πόλωση και τους πολέμους παντού πράγμα που δεν άφησε μέχρι τώρα καμία χώρα ν ανασάνει.

Με αποτέλεσμα να αυξάνουν μόνο αυτοί την δύναμη τους βγαίνοντας μόνο αυτοί οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή την παγκόσμια αναστάτωση που διατηρούν.

Αυτό ίσως εξηγεί τους αδικαιολόγητους πολέμους και το γιατί δεν βρήκαμε ποτέ ησυχία, ενώ όλα τα κράτη βουτάνε διαρκώς και περισσότερο στο χρέος και στον εναγκαλισμό τους από τους διεθνείς τραπεζίτες.

Οι οποίοι όπως πολλά δείχνουν έχουν την έδρα τους στην Αγγλία στην Ελβετία και τελευταία στην Αμερική.

Αν όλα αυτά είναι αληθινά, έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους τον έλεγχο όλου του πλανήτη.

Βρίσκονται στα τελευταία στάδια ολοκλήρωσης του σχεδίου τους που αναφέρεται λεπτομερώς στα προτόκολλα

Είναι απίστευτο πόσο ταιριάζουν όλες οι κινήσεις των τελευταίων 150-200 χρόνων με ότι αναφέρεται σ αυτά.

Είναι απίστευτη η δύναμη που έχουν μέχρι τώρα συγκεντρώσει και πως πολλοί από αυτούς που εξυπηρετούν τον σκοπό τους δεν ξέρουν για ποιο πραγματικά σκοπό δουλεύουν.

Τέλος οι λεπτομέρειες για το πώς και γιατί χρηματοδότησαν και υποκίνησαν την Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων και την εγκατάσταση του κομουνισμού στην Ρωσία, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα την παγκόσμια πόλωση των δυο αντίθετων κόσμων που θα τους έδινε την δύναμη να να αναδυθούν αυτοί ως παγκόσμια δύναμη και παγκόσμια κυβέρνηση, μια και αυτοί χρηματοδοτούσαν και τις δυο αντίπαλες παρατάξεις και έτσι τους έλεγχαν- είναι με λεπτομέρειες στα ακόλουθα dvd.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δημοιούργησαν την αντίπαλο δύναμη της Αμερικής με τα χρήματα της ίδιας της Αμερικής και τα χρήματα του Αμερικανού πολίτη, φορολογούμενου.

Παρακολουθείστε τα με προσοχή και σημειώστε τις λεπτομέρειες.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 1900
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=439586221319126077&hl=el&fs=true

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1196961079151878998&hl=el&fs=true

Χρονικά σημεία στο DVD με σχετικά γεγονότα με το βασικό θέμα του άρθου:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
0.29.57 – 0.30.52
Εκδίκηση των δειθνών τραπεζιτών κατά του Τσάρου της Ρωσίας που αρνιόταν το ιδιωτικό κεντρικό τραπεζικό σύστημα ελεγχόμενο από τους διεθνείς τραπεζίτες. Επίσης ο Τσάρος ήταν δυνατός και είχε στο παρελθόν βοηθήσει τον πρόεδρο Λίνκολ στον αγώνα του εναντίων των διεθνών τραπεζιτών που σκοπό είχαν –όπως και πέτυχαν- την υποδούλωση της Αμερικής σ αυτούς και στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα την οποία οι ίδιοι έλεγχαν, την FED (Federal Reserve Bank η Federal Reserve System).
Από Αγγλία και Αμερική χρηματοδοτήθηκε η Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων κατά του Τσάρου.
Στο ερώτημα του εκφωνητή γιατί να χρηματοδοτήσουν οι διεθνείς τραπεζίτες –με χρήματα μάλιστα της Αμερικής- τον κομουνισμό που φαινομενικά μαχόταν την Αμερική;
Η απάντηση είναι απλή:
Γιατί απλά έτσι έλεγχαν καλύτερα την Αμερική, όπου αν εναντιωνόταν στους διεθνείς τραπεζίτες και την FED θα ξεσπούσαν ταραχές με την Ρωσία και θα ξεχνιόντουσαν όλα.

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ
από 0.32.05 έως 0,34,46

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ
0,54,20 – 0,54,48
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/8/qLvhmNMnwtcΠηγή:
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/money-masters_15.html

The Money Masters: How International Bankers Gained Control of America
http://www.mailstar.net/money-masters.html

http://kataggelies.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου