Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ο προπομπός του ΔΝΤ, Καρατζαφέρης, έτοιμος να συναινέσει και να «συνεννοηθεί»!





Πρόταση στον πρωθυπουργό να καλέσει άμεσα τα κόμματα σε διάλογο με στόχο την εθνική συνεννόηση, έκανε ο Γ. Καρατζαφέρης. Μιλώντας στον Real Fm, o πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίστηκε έτοιμος να προσέλθει στο διάλογο, ο οποίος, όπως είπε, μπορεί να διεξαχθεί με τη συμμετοχή καί του Φώτη Κουβέλη και της Ντόρας Μπακογιάννη (μην ξεχνάμε και τα πρόθυμα συνεταιράκια μας)…


Ο Γ. Καρατζαφέρης σημείωσε χαρακτηριστικά, ότι «ο Φώτης Κουβέλης θα πει χρήσιμα πράγματα, η Ντόρα Μπακογιάννη καταθέτει μία οικογενειακή εμπειρία, γιατί να την πετάξουμε;» (τι εννοεί ακριβώς με την οικογενειακή εμπειρία; του Μητσοτάκη; έλεος!!!) και ζήτησε από τον πρωθυπουργό, να καλέσει σε δημόσιο προσκλητήριο, «να κλειστούμε το Σαββατοκύριακο σε ένα γραφείο (προτείνουμε να παραγγείλετε και πίτσες), όσοι έχουμε όρεξη να συνεννοηθούμε, γιατί ο κ. Τσίπρας και η κα Παπαρήγα το έχουν απορρίψει, ποιοι θέλουν να αναλάβουν τη συνευθύνη, όχι όμως σε αυτό που ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει, συνευθύνη σε αυτό που θα αποφασιστεί από την ομάδα εργασίας που θα συσταθεί και μετά, πάμε σε κυβέρνηση, η οποία δεν είναι απαραίτητο να αποτελείται από κομματικά στελέχη».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε προσβλητικό και μειωτικό να μας λένε από το εξωτερικό ότι πρέπει να τα βρούμε, την ώρα που «καυγαδίζουμε πάνω από το πτώμα». (Σωστά! Γιατί να μας υπενθυμίζουν από το εξωτερικό πόσο σκυλάκια πρέπει να είμαστε, μόνοι μας δεν μπορούμε να το θυμόμαστε;). Παράλληλα επεσήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει διάλογος με «εκείνους που απέτυχαν σε ό,τι τους ανετέθη», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επεσήμανε ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά μία κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής. (Το Καρατζαφέρι ή είναι τρελό, ή τα έχει χαμένα, ή έχει μπερδέψει τη «γραμμή»).

«Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα έχει ανάγκη, να δούμε ποιοί είναι οι καλύτεροι» (κάντε ένα μπράντε φερ, το ίδιο είναι), τονίζοντας πως δεν μπορούν να συμμετέχουν στην κυβέρνηση εκείνοι «που φέρουν τη στάμπα της αποτυχίας. (…) Δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το κρυολόγημα, θα αντιμετωπίσουν την πνευμονία; Είναι αδύνατον» συμπλήρωσε.Και με ποιον θα συνεννοηθείς ρε μεγάλε; Με τη Ντόρα και τον Κουβέλη; Πέρα από κωλοτούμπας, ξενόδουλος, υποτακτικός έχεις αρχίσει και τα χάνεις; Ούτε ξέρεις τι λες… Έχεις κάψει φλάντζα από την πολλή κωλοτούμπα!

ΠΗΓΗ:http://www.thermopilai.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου