Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΚΟΕΜΖΟΓΛΟΥ(ΧΡΥΣΟΧΟ'Ι'ΔΗΣ) ....ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ!!




«Συγχαρητήρια» κύριε Υπουργέ. «Σοφή» η απόφαση για την αφαίρεση κάθε αναφοράς σε οτιδήποτε ελληνικό και χριστιανικό. Στην ελεύθερη σύγχρονη κοινωνία θα πρέπει να τιμωρείται τους ένστολους που τολμούν να φέρουν την σημαία της Χώρας στο μπράτσο τους. Πουθενά σε καμία άλλη χώρα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. Μόνο οι....





εθνοκάπηλοι Έλληνες Αστυνομικοί φέρουν το εθνικό τους σύμβολο. Στις ΗΠΑ και στις Χώρες της Ευρώπης οι αστυνομικοί δεν φέρουν στο έμβλημά τους ή τη στολή καμία εθνική, περιφερειακή ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά. Πριν επιβάλετε τέτοια αντεθνικά μέτρα θα μπορούσατε να αναζητήσετε τα αστυνομικά σήματα διαφόρων υπηρεσιών του κόσμου και να δείτε ότι όχι μόνο υπάρχουν σαφής εθνικές αναφορές όπως ο αετός στα έγγραφά και σύμβολά των σωμάτων ασφαλείας των ΗΠΑ αλλά και η σημαία στο μπράτσο ή και το σύμβολο της περιοχής όπου υφίσταται η υπηρεσία, αλλά στις ευρωπαϊκές υπάρχουν ακόμη και οικόσημα από άλλες εποχές. Στην Ελλάδα θα πρέπει να ντρέπονται όσοι είναι Έλληνες και αν οι «ξεδιάντροποι» τολμήσουν να το δηλώσουν τότε θα πρέπει να τους τιμωρήσουμε.

Εσείς κύριε υπουργέ στην Βουλή των Ελλήνων είστε εκλεγμένος και για τους πολίτες αυτής της Χώρας (τους Έλληνες) πρέπει να αγωνίζεστε. Αν οι εντολείς σας, σας επιβάλλουν την «οσφυοκαμψία», τότε η ντροπή είναι μόνο δική σας.

Αν πάλι αισθάνεστε δυσφορία με την Ελληνική σημαία και νιώθετε να μην εκπροσωπεί εσάς ή τους αγώνες του έθνους μας στους οποίους παραπέμπει το σύμβολο αυτό, τότε να μετοικήσετε στην Χώρα της οποίας της σημαία αρέσκεστε να τιμάτε.

ΠΗΓΗ:http://www.antipliroforisi.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου