Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Έλληνες Δικαστικοί: Κίνδυνος εθνολογικής αλλοίωσης στο εγγύς μέλλον από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση


 
 Την αλλοίωση του εθνολογικού ιστού της Ελλάδας στο εγγύς μέλλον από την ανεξέλεγκτη εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών έκρουσε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Καλαμίδας, μιλώντας στο συνέδριο της Μυτιλήνης με θέμα τη μετανάστευση και τα ανθρώπινα δικαιώματα, σύμφωνα με τον Ant1.


O Γεώργιος Καλαμίδας χαρακτήρισε την παράνομη μετανάστευση ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας και του ελληνικού Έθνους, μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό της οικονομικής κρίσης. Η Ελλάδα είναι μία μικρή χώρα και δεν μπορεί να απορροφήσει τόσους μεγάλους αριθμούς αλλοδαπών. Στο διήμερο συνέδριο περισσότεροι από 400 σύνεδροι, στην πλειονότητά τους δικαστικοί λειτουργοί, αντάλλαξαν απόψεις για το ακανθώδες ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, το Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης και το Διεθνή Οργανισμό Μεταναστεύσεως στο νησί της Λέσβου, που αποτελεί πύλη εισόδου εκατοντάδων λαθρομεταναστών. Το σύνολο των ομιλητών αναγνώρισαν την αναγκαιότητα να χαραχθεί μία αποτελεσματικότερη στρατηγική από πλευράς Πολιτείας.

Σύμφωνα με τους ομιλητές η λαθρομετανάστευση δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών αλλά και στην αύξηση της ανεργίας Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναδείχθηκε και ο σημαντικός ρόλος των τοπικών παραγόντων της Λέσβου στη διαχείριση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των αλλοδαπών, που σχεδόν καθημερινά φθάνουν από τα τουρκικά παράλια.

Σημείωση freedomhellas: Δεν περιμέναμε τους κρατικοδίαιτους των παραδικαστικών κυκλωμάτων να μας πουν για τους κινδύνους που διατρέχουμε,λίγο νωρίς το θυμήθηκαν μετά από 20 χρόνια!!!Μήπως θέλουν να εκβιάσουν το σύστημα για καμιά αυξησούλα ή καμιά φοροαπαλληγή και τα λένε αυτά;;;Μήπως θέλουν να μας πείσουν ότι υπάρχουν και καλοί δικηγόροι;;;Οχι...καλός δικηγόρος είναι αυτός που έχει καλές άκρες,λέει ο λαουτζήκος.Ποιες άκρες όμως;Μα,είναι προφανές,τις δικαστικές άκρες!Οπότε,για ποιους νιομικούς μιλάμε;;;Είδε κανείς καμέναν δικαστή να ψωμολυσσάει,όταν βρίσκεται μέσα στην πίτα;;;Είναι δυνατόν να σκευτούν τώρα τον Έλληνα;;;Αν ήταν πατριώτες θα τους είχαν κλείσει στην φυλακή όλλους!Και τους 300 για τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού!!!
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου