Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


Στην Αίγυπτο,οι δυνάμεις ασφαλείας αρνήθηκαν να στραφούν εναντίων των διαδηλωτών και κάποιοι αυτομόλησαν.Στην Ελλάδα,τα ψυχασθενή παιδάκια,ενώ μπορούσαν να κρατήσουν το ειρηνικό πλήθος σε τάξη χωρίς προβλήματα,στράφηκαν άνευ λόγου και αιτίας εναντίων του ανυποψίαστου κόσμου και δεν δίστασαν να εκτοξεύσουν δακρυγόνα ακόμα και στο μετρό που είναι και κλειστός χώρος,δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και γέρους!Ανάμεσα στο πλήθος σίγουρα υπήρχαν φίλοι και συγγενείς τους,τους χτύπησαν και αυτούς;;;Έριξαν δακρυγόνα ακόμα και στον πατέρα τους,ή τους ειδοποίησαν να μην παρευρεθούν;Φυσικά το δεύτερο,αυτοί έχουν γονείς και συγγενείς,οι υπόλοιποι είναι απλά σκουπίδια...



Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή...παίρνουν εντολές! Την εντολή του Έλληνα,του γείτονά του που τα παιδιά του μπάτσου παίζουν μαζί στα πάρκα.Την εντολή του έθνους όπου υπηρετεί για να του παρέχει τάξη,δεν την ακούει...Δεν αντέχει να την ακούσει... Να πει κανείς ότι είναι αργυραμοιβοί;Πόση ξεφτίλα;ΓΙΑ 850 ΕΥΡΩ καταδέχονται να συμβάλλουν στο ξεπούλημα και τον αφανισμό του έθνους!!! .Όταν εναποθέτουν τις στολές τους όμως,γίνονται ένα με το πλήθος και κρύβονται πίσω απ τα ρούχα της καθημερινότητας για να αποφύγουν την περιφρόνηση,που στο πίσω μέρος του μυαλού τους γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα την υποστούν.
  
 Σε προηγούμενό μας θέμα αναλύσαμε τους λόγους που οι μπάτσοι καταντάνε μισάνθρωποι και ανθέλληνες,αξίζει σήμερα να τους ξαναπούμε έστω και περιληπτικά:Το εν λόγω σώμα ασφαλείας αποτελείται από τρεις φύσεις ανδρών(;).
 α)Η μία φύση είναι αυτή των μαμμόθρεφτων που τις...έτρωγαν στο σχολείο επειδή ήταν...''καλά παιδιά''και απόκτησαν κόμπλεξ κατωτερότητας και μόλις κατατάχθηκαν στο σώμα της αστυνομίας νόμισαν ότι αποτελούν την εξουσία του τόπου επειδή απλά έτσι τους ξεπλαίνουν τα μυαλά στην σχολή και βρήκαν την ευκαιρία να επιβληθούν νομίζοντας ότι εκδικούνται. 
 β)Η δεύτερη φύση είναι από άτομα που πετούσαν πέτρες και Μολότοφ φωνάζοντας και βρίζοντας ό,τι έχει σχέση με τους θεσμούς του κράτους,αλλά απλώς τους δόθηκε η ευκαιρία να περάσουν απ τις πανελλήνιες εξετάσεις για να εξασφαλίσουν το μέλλον τους και σήμερα είναι απέναντι απ τους παλιούς τους εαυτούς.
 γ)Η τρίτη φύση αποτελείται από άτομα που ήτε προέρχονται από ''ένστολο περιβάλον'' ήτε από απλές οικογένειες,όπου οι πρώτοι έβαλαν σκοπό να καταταχθούν σε σώμα ασφαλείας αρκεί να ακολουθήσουν τα οικογενειακά πρότυπα και τους οικογενειακούς εγωισμούς.
   
 Εν τέλει φανταστείτε τα καταπιεσμένα τους συναισθήματα.Ούτε λίγο,ούτε πολύ,η συντριπτική πλειοψηφία της αστυνομίας αποτελείται από ''παιδάκια'' με καταπιεσμένα συναισθήματα και κόμπλεξ κατωτερότητας,δεν είναι να τους λυπάται κανείς;Δεν είναι να τους περιφρονεί κανείς;Εδώ πρέπει να δώσουμε και ένα μεγάλο ''συγχαρητήρια'' στους γονείς των ''παιδιών'' αυτών που τους ανέθρεψαν με πρότυπα,με ''αξίες'',με ''αγάπη για την πατρίδα και πονοψυχία'',''αυταπάρνηση'' και με ''απλότητα''
.Ένα μεγάλο συγχαρητήρια στις πρώην γυναίκες τους που τους έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι και τους ξαπόστειλαν,επειδή κατάλαβαν από πρώτο χέρι με τι ανθρώπους είχαν να κάνουν.

''αμφικτύων'' 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου