Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ,ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ "ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ" ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΠΑΛΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ!



"Kαι σε όσους κακοφαίνεται το πασιφιστικό στοιχείο των διαμαρτυριών.. ας ξεκινήσει πασιφιστικά πρώτα ας γεμίσει η πλατεία με εκατο χιλιάδες κόσμου που ζυμώνεται και αυτοοργανώνεται για μέρες, βδομάδες και σου λέω μετά εγώ αν θα λήξει πασιφιστικά..."

"Προφητεία" Indymedia,22 Μαίου




"Αναρχικός" χτυπάει ή βοηθάει πολίτη;(ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ,ΕΔΩ).Το μάθημα δεν έγινε πάθημα στους "αμεσοδημοκράτες",αφού μετά τα επεισόδια προ λίγων ημερών,σήμερα είχαμε ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!


Κι επειδή αρχίζει και γίνεται κουραστική η καραμέλα περί "προβοκάτσιας",αναρωτιόμαστε:Εκτός από τις θεωρητικές διαπιστώσεις,πρακτικά γίνεται τίποτα;

Έχουμε διάφορες-και αντικρουόμενες πληροφορίες-από ανθρώπους που βρίσκονταν στο Σύνταγμα:Μας λένε πως οι "αναρχικοί" βγήκαν ΠΑΛΙ από τα μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (ΑΝΤΑΡCIA και...σία) και ανενόχλητοι άρχισαν τον γνωστό κλεφτοπόλεμο με τα Ματ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,η "κάτω" πλατεία σχημάτισε ανθρώπινη αλυσίδα κι έκανε εκκλήσεις διά μεγαφώνων "να μην μπει κανείς στην πλατεία" (από τους κουκουλοφόρους)!

Ταυτόχρονα,εκείνοι έσπαγαν κι έκαιγαν ανενόχλητοι,αλλά το μόνο που απασχολούσε ορισμένους ήταν να μην...χαλάσουν οι σκηνές και η "οργάνωση" στην πλατεία!!!

Μάλιστα χθες,κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης "συνέλευσης",ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ"!
Λες κι εκείνοι τα έσπαγαν σήμερα!

Αλλά όταν κάποιος πάσχει από αθεράπευτες αγκυλώσεις,ό,τι προβιά κι αν βάλει-ακόμα και αυτή της "αμεσοδημοκρατίας"-πάντα παραμένει ο ίδιος!



Αναρωτιόμαστε:Κανείς δεν κατάλαβε πως με "ειρηνικό" τρόπο δεν αντιμετωπίζονται οι "αναρχικοί";

Δηλαδή το θέμα είναι να κάτσουν και να φάνε ξύλο οι γέροι,τα παιδιά και όλοι οι ανυποψίαστοι πολίτες,προκειμένου να διαφυλαχθεί ο "ειρηνικός χαρακτήρας του κινήματος";;;

Πού ακούστηκε σε πόλεμο να πηγαίνει κανείς άοπλος;
Κάποιοι,έχουν τεράστιες ευθύνες.

Κατέβασαν κόσμο στους δρόμους και αντί να τον προειδοποιήσουν ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ για τα "γεγονότα" που βλέπουμε σε κάθε πορεία εδώ και δεκαετίες,τον άφησαν ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ των "αναρχικών" και των δακρυγόνων των Ματ!

Ευχόμαστε τα πράγματα να μην χειροτερέψουν,γιατί δεν θα την πληρώσουν ούτε τα όργανα του συστήματος,ούτε οι "διοργανωτές":Αλλά ο απλός κοσμάκης,που πίστεψε (;) πως μπορεί να διαδηλώνει ειρηνικά.

Αποδείχτηκαν φρούδες αυτές οι ελπίδες,όπως και οι σαχλαμάρες περί δήθεν περιφρούρησης που "κράτησε μακριά τους μπαχαλάκηδες".
Εκείνοι,επενέβησαν όταν έκριναν σκόπιμο τα αφεντικά τους.

Κρίμα που ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ,η πλειοψηφία του κόσμου βρέθηκε απροετοίμαστη.

Ας καταλάβουν ορισμένοι,πως έχουμε πόλεμο.
Κι εκεί δεν πας χαλαρός για να πεις ότι "σηκώθηκες από τον καναπέ",αλλά ΠΑΝΟΠΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.
 

  
Όσο δεν γίνεται αυτό,τόσο θα βλέπουμε την επαναλαμβανόμενη "παράσταση" μεταξύ Ματ-κουκουλοφόρων,που είδαμε και σήμερα.

Υ.Γ.Ελπίζουμε,έστω και τώρα,να κατάλαβαν κάποιοι "υπερεπαναστάτες" γιατί είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί και αντίθετοι σε τέτοιου είδους ψευτο-ειρηνικές κινητοποιήσεις.
Εμείς,ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ δεν οδηγούμε,όσο κι αν μας κατηγορούν γι'αυτό.

πηγή:hellas-orthodoxy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου