Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.Ο ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ PAPANDREOY ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS. O EΒΡΑΙOΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ PAPANDREOY ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΟΡΟΣ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ,ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΙΚΛ ΣΤΡΑΟΥΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ NEW YORK TIMES ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ JEW YORK TIMES. Υ.Γ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ; ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΖΥΓΩΝΕΙ.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
“Να παραχωρήσει η Ελλάδα μέρος της επικράτειάς της για να ξεπληρώσει τα χρέη”, Προτείνουν οι New York Times!!

Να παραχωρήσει η Ελλάδα κυριαρχικά δικαιώματά συγκεκριμένων περιοχών της…επικράτειάς της, με τη μορφή δανεισμού, ώστε να αποπληρώσει τα χρέη της, προτείνει με άρθρο του στην εφημερίδα International Herald Tribune (διεθνή έκδοση των New York Times), ο Μάικλ Στράους, καθηγητής γεωπολιτικής στο Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Σπουδών του Παρισιού.
Σύμφωνα με τον Στράους, ο δανεισμός περιοχών είναι «μέθοδος που χρησιμοποιούν συχνά τα κράτη» για να αποπληρώσουν τα χρέη τους. Πρόκειται, όπως μας πληροφορεί, για αμοιβαία επωφελή συμφωνία, αφού «ο ένας από τους συμβαλλόμενους αποκομίζει πολύτιμα κεφάλαια, ενώ ο άλλος αποκτά πρόσβαση σε κρίσιμο ζωτικό χώρο».
Αναφέρει, μεταξύ άλλων, το παράδειγμα της Ουκρανικής ναυτικής βάσης της Σεβαστούπολης, η οποία έχει μισθώνεται στο Ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας, με αντάλλαγμα το ποσό των τριάντα δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ανάλογες περιπτώσεις είναι και η Αμερικανική βάση του Γκουαντάναμο στην Κούβα, η Διώρυγα του Παναμά και το Χονγκ Κονγκ.
«Υπάρχουν πολλές χώρες που θα έβλεπαν θετικά την ενοικίαση περιοχών στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και άλλα κράτη της Ευρώπης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα», σημειώνει ο Στράους, στο άρθρο του με τίτλο «Ένας τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα».

Τουλάχιστον, η «λαμπρή» αυτή ιδέα του κυρίου αυτού δεν περιλαμβάνει και την πώληση ελληνικής επικράτειας, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά απλώς επειδή «αυτό δεν συνηθίζεται τα τελευταία 150 χρόνια».
Τέλος, ο φοβερός κ. Στράους θεωρεί επιτυχημένη την τακτική του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου που επιβλήθηκε στη χώρα μας το 1897 (δείτε τι συνέβει το 1897 εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2010/05/h-1898.html ), όταν οι ξένοι δανειστές της συνέλεγαν απευθείας τους δασμούς και τους φόρους από το λιμάνι του Πειραιά και τα κρατικά μονοπώλια, ώστε να συλλέξουν τα τοκοχρεολύσια που τους χρωστούσε η Ελλάδα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε περισσότερα: greece-salonika.blogspot.com

πηγή:http://www.elliniki-grothia.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου