Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.


 

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Αποστομωτική η επιστολή του ομολογητή Μητροπολίτη Πειραιώς, στην εφημερίδα “Το ποντίκι”, προς τους συκοφάντες του έργου της Εκκλησίας.

Ενώ οι κατήγοροι της Εκκλησίας μιλούν υποκριτικά για τους πενομένους, η Εκκλησία παρέχει καθημερινά δεκάδες χιλιάδες συσσίτια στους φτωχούς σε όλη την Ελλάδα.

Ενώ κατηγορούν την Εκκλησία για την ανύπαρκτή της δήθεν “κολοσσιαία...

περιουσία” προσποιούνται ότι αγνοούν ότι η Εκκλησία παρεχώρησε ήδη στο κράτος το 96% της περιουσίας της και το ελάχιστο που της απένειμε δεν της επιτρέπει το κράτος να το αξιοποιήσει για τις ανάγκες των φτωχών, ενώ παράλληλα εξαναγκάζει την Εκκλησία να πληρώνει φόρους για την περιουσία που δεν της επιτρέπει να αξιοποιήσει.!!!

Ευχαριστούμε, Σεβασμιότατε, για τη νεά σας παρέμβαση και σας παρακαλούμε - ακόμη μια φορά θερμά - να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην κατεπείγουσα ανάγκη σύγκληση της Συνόδου της Ιεραρχίας, για να ληφθούν εσπευσμένα αποφάσεις για όλα τα καίρια θέματα. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση, μάθημα των θρησκευτικών, Θεολογικές Σχολές, αντικανονικότητες στην Εκκλησία, έλεγχο για την πορεία των διαλόγων, χωρισμό Εκκλησίας και Πολιτείας, κοκ.

Για όνομα του Θεού, Σεβασμιότατε!

Κάνετε ότι μπορείτε για να αφοπλίσετε τον συνωμότη των αθέων στην Εκκλησία. Ο Αρχιεπισκοπος Ιερώνυμος πρέπει να παροπλιστεί. ΑΜΕΣΩΣ! Πριν καταστρέψει τα πάντα. Μόνον η Σύνοδος της Ιεραρχίας μπορεί να δεσμεύσει τον Μακαριότατο. Αν κινηθεί αστραπιαία και με αποφασιστικότητα.

πηγή:ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου