Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αντίδραση και ανυπακοή στην τρόϊκα , το μνημόνιο και την κυβέρνηση

Προς
ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕ,
Σωματεία, συνδικάτα

ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όλοι όσοι υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο, απευθυνόμαστε σε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων επαγγελματιών και ζητάμε από αυτά να στηρίξουν, να οργανώσουν και να καλύψουν πολιτικά και , αν χρειαστεί , νομικά ένα κίνημα αντίδρασης και ανυπακοής που θα έχει σαν σύνθημα και στόχο «ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ» .


Η πολιτική που έχει επιβληθεί λόγω του μνημονίου αλλά και αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνονται στο όνομά του, έχουν φτάσει τους εργαζόμενους, τους μικροσυνταξιούχους και μικροεπαγγελματίες στα όριά τους και σε κατάσταση απόγνωσης. Μια , τουλάχιστον, γενιά ανθρώπων, έχει καταδικαστεί σε ζωή χωρίς όνειρα και μέλλον. Αρνούμαστε να πληρώνουμε άλλο για τις τράπεζες. Τέρμα στα εκβιαστικά διλήματα κυβέρνησης και τρόϊκας.

Πέρα από τις αναγκαίες ενωτικές, μαζικές κινητοποιήσεις για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, θεωρούμε ότι πρέπει να παρθούν και άλλα μέτρα αντίδρασης και ανυπακοής, τα οποία δεν θα έχουν μόνο συμβολικό χαρακτήρα, αλλά και ουσιαστικό. Κάτι τέτοιο θεωρούμε ότι μπορεί να είναι ένα τέτοιο κίνημα σαν και αυτό που προαναφέραμε.

Επειδή ο συντονισμός ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι δύσκολο να επιτευχθεί με άλλο τρόπο, καλούμε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα να πάρουν την πρωτοβουλία.


 πηγή:eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου