Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ποιά είναι η Αριστερά και γενικά ότι έχει σχέση με τον Κομμουνισμό. Όλη η αλήθεια. Οι μεγαλύτεροι ανθέλληνες και προδότες!





Παρακαλώ πριν αρχίσετε να λέτε περί λασπολογίας κλπ κάντε και την δική σας έρευνα. Θα εκπλαγείτε από αυτά που θα ανακαλύψετε.
Αρχικά, όσον αφορά τα εξώφυλλα και τα άρθρα του Ριζοσπάστη, παρακαλώ κάντε μια έρευνα τόσο στο Internet, όσο και στο αρχείο της εφημερίδας.

Επίσης, το σύμφωνο είναι από τα πιο γνωστά ιστορικά εγκλήματα του ΚΚ κατά την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Άλλωστε, όπως δείχνουν και πιο παλιές δημοσιεύσεις του Ριζοσπάστη, το σχέδιο ήταν παλιό. Ήταν ένας στόχος που προσπαθούσαν να πετύχουν από πάντα οι αριστεροί και η μεταπολεμική Ελλάδα ήταν μια καλή ευκαιρία για αυτούς.


Στην προσπάθειά τους αυτή, να πάρουν τον έλεγχο, δολοφονήθηκαν πολλοί Έλληνες όπως είναι λογικό. Είτε γιατί οι αριστεροί τους θεωρούσαν φασίστες, είτε γιατί υποτίθεται ότι ήταν κεφαλαιοκράτες, είτε γιατί ήταν ιμπεριαλιστές, είτε γιατί απλά δεν τους άρεσαν οι ιδέες της αριστεράς, είτε γιατί οι αριστεροί επιχείρησαν να πάρουν την εξουσία με την βία, είτε γιατί οι αριστεροί δεν γουστάρουν γενικά τους πατριώτες. Φυσικά, το όλο σκηνικό ονομάστηκε επανάσταση….Επανάσταση είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι αριστεροί όταν θέλουν να πετύχουν κάτι με την βία, αφού δεν μπορούν να το πετύχουν πολιτισμένα μέσω δημοκρατικών διαπραγματεύσεων. Ο λόγος δε, που δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα οι αριστεροί είναι απλός: οι ιδέες τους και τα επιχειρήματά τους δεν στέκουν ακόμα κι αν πολλές φορές ακούγονται όμορφα.

Τέλος πάντων όμως. Τα πολλά λόγια είναι χάσιμο χρόνου κι επειδή ούτε προσπαθώ να αποδείξω κάτι (αφού όλα είναι αποδεδειγμένα από μόνα τους) αλλά ούτε και περιμένω να με πιστέψουν οι περισσότεροι, σας αφήνω να κάνετε την δική σας έρευνα. Και δεν εννοώ να πάτε σε κάποιον κουμουνιστή και να των ρωτήσετε αν ισχύουν όλα αυτά. Πάρτε αυτό το βίντεο ως το ερέθισμα για να δείτε πέρα από αυτό που σας λένε και έχετε μάθει. Ξέρετε μόνο ότι 8έλουν να ξέτερε.

Η μερική γνώση είναι πολύ χειρότερη από την ολική άγνοια.
Μάθετε να ακούτε όλες τις απόψεις από όλες τις μεριές και να συζητάτε. Αυτό θα πει δημοκρατία και πολιτισμός. Ακόμα κι αν μια ιδέα διαφέρει απο την δική σας και/ή δεν σας αρέσει και πιστεύετε πως έχετε μια καλύτερη πρόταση, βρείτε λογικά επιχειρήματα να την στηρίξετε.

πηγη:makedonia-is-greece.blogspot.com/

 
  

 


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου