Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ! ! !




Τόσα πολλά διεστραμμένα μυαλά που κάθε μέρα σκέπτονται πώς να εξοντώσουν τους Έλληνες και τα ελληνικά νοικοκυριά δεν μαζεύτηκαν ποτέ άλλοτε σ αυτή τη χώρα. Βλέπετε τους βοηθά και η τεχνολογία. Βάζουν κάποιο «κοπρίτη» δημόσιο υπάλληλο κατά τον κ. Αντιπρόεδρο και του λένε για παράδειγμα. Για βγάλε μας πόσα αυτοκίνητα κυκλοφορούν από 1929 κυβ. εκατ. (άκουσον άκουσον 1929 κ.ε. !!!!!) . Πατάει αυτός το κουμπί και αμέσως βγαίνει ο αριθμός Χ.
Για πολλαπλασίασε το με το.....

440 (!!!) . Τικ τακ αυτός = Ψ νούμερο !!!
Τρίβουν τα χέρια τους οι διεστραμμένοι και με υπερηφάνεια δίνουν εντολή : Πέρασέ το στο μεσοπρόθεσμο.
Το ίδιο γίνεται και με τα σπίτια και με οτιδήποτε άλλο θέλουν να το καταντήσουν εισπρακτικό εργαλείο και για την εξαθλίωση του πολίτη. Λες και θέλουν να μας εκδικηθούν για τις προηγούμενες δεκαετίες.
Και μια και είστε τόσο διεστραμμένοι να σας δώσω και εγώ μια ιδέα . Κάπου εκεί στα κατά τόπους κοιμητήρια υπάρχουν ένα σωρό αναντικατάστατοι, οι οποίες/ες κατά την μάταια ζωή τους πέρναγαν καλά αλλά την κοπάνησαν ενωρίς και γλύτωσαν από τις εξυπνάδες σας. Μήπως είναι καιρό να του επιβάλλετε κάποιο φόρο , αποδημίας εις Κύριον, ας πούμε , και να τον καταλογίσετε στους κληρονόμους τους ; Μήπως , λέω μήπως !!!
Ξέρετε πόσα θα μαζέψετε; Και μάλιστα αυτοί δεν θα μπορούν να διαμαρτυρηθούν και να πάνε στις πλατείες, οπότε θα σας αφήσουν και ήσυχους.
Γιατί εγώ που ζώ δεν πρόκειται να σας το πληρώσω το 440άρι που να κτυπιέστε κάτω. Αρκετά μας ρουφήξατε το αίμα. Και θα κυκλοφορώ σαν να μην τρέχει τίποτα. Ούτως ή άλλως θα καταλογίζετε φόρο και εγώ θα σας δίνω αέρα κοπανιστό. Εξάλλου έχω να παίρνω από σας και θα σας τα πάρω που να χτυπιέστε κάτω, γαϊδούρια ξεσαμάρωτα. Γιατί όσα δικαιώματα έχετε εσείς όλοι και οι παρατρεχάμενοί σας , άλλα τόσα έχω κι εγώ και περισσότερα μάλιστα, διότι εμείς οι βλάκες σας στείλαμε εκεί μέσα, που να μην σώναμε. ( Όπως βλέπετε τα έχω πάρει πρωί πρωί και αν με συμπαθάτε, φίλοι αναγνώστες).
Όσο για σένα Καρατζαφέρη που σ άκουσα χθες να καταφέρεσαι εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων που είναι πολλοί και στοιχίζουν, καλά θα κάνεις να το βουλώσεις γιατί όμοιος με τους άλλους για να μην πω χειρότερος είσαι. Δεν μας λες πόσους εσύ διόρισες στο κοινοβούλιο χωρίς καν να έχουν και τα τυπικά προσόντα; Μήπως να σου αραδιάσω μερικά ονόματα να ξελαμπικάρει το μυαλό σου; (Κοκκίνου η έτσι σου, γιος Αναγνώστου της ταμία σου, γιος Σκανδαλάκη του αναπληρωτή σου προέδρου, Βομπίρης αδελφός της νύφης σου, Μπρακούλιας στο ευρωκοινοβούλιο γιος αυτουνού ντε που δίνει τα ρούχα, Μαριόλης πρώην αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού και πρώην πρασινοφρουρός ανανήψας και στη κολυμπήθρα του ΛΑΟΣ) και τόσοι άλλοι και άλλες, ων ουκ εστι αριθμός.
Μήπως να σου θυμίσω και κάποια Αννα Ζωηρού που την είχες διορίσει Ταμία σε κάποια Επιτροπή Προμηθειών του υπουργείου Υγείας, επί φον Αβραμόπουλου; Μη κατηγορείς λοιπόν γιατί είσαι και εσύ συνυπεύθυνος για αυτό το κατάντημα και ας λες ότι δεν είσαι. Μαζί τα φάγατε και εξακολουθείτε να τα τρώτε αλλά εμείς οι χαζοί πληρώνουμε. Γιατί για εσάς ένα 5/% περικοπή δεν είναι τίποτα, διότι από κάπου αλλού θα βρείτε να το αναπληρώσετε, ενώ εμείς οι πολλοί και πολλές δεν έχουμε άλλες πηγές .Γι αυτό καλύτερα να αναφέρεσαι σε γενικά θέματα και να μη φέρνεις ατυχή παραδείγματα. Δεν σε συμφέρει, γιατί και εσύ εμετρήθης, εζυγίσθεις και ευρέθης πάρα τα κιλά σου ελλιποβαρής.

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

πηγή:ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου