Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Προσοχή! Γίνεται προσπάθεια ελέγχου των «αγανακτισμένων» στην Θεσσαλονίκη από τραμπούκους. Μην τους αφήσετε!




Και ενώ ο αγνός λαός συμμετέχει ενεργά στις διαμαρτυρίες του κινήματος των «αγανακτισμένων» προσπαθώντας να παλέψει για την αξιοπρέπεια του, έχουνε εμφανιστεί τα πρώτα κρούσματα που αποδεικνύουν ότι όλο αυτό δεν αρέσει καθόλου στο σύστημα το οποίο και κάνει ότι μπορεί για να ελέγξει την οργή του κόσμου.




Στην Αθήνα επιχειρήθηκε ήδη να ελεγχθεί το κίνημα των αγανακτισμένων από τους λεγόμενους «αναρχικούς» χωρίς όμως επιτυχία πράγμα φυσικό αφού οι πολίτες που κατεβαίνουνε στις συγκεντρώσεις αυτές δεν θέλουν ούτε καπελώματα ούτε ιδεολογικές διαφωτίσεις και πόσο μάλλον από τραμπούκους με μολότοφ. Επίσης κυκλοφόρησαν ψιθυριστές ανάμεσα στον λαό με σκοπό να σπρώξουν τους αγανακτισμένους σε δημιουργία κόμματος! Ούτε και αυτό πέτυχε καθώς οι πολίτες δεν θέλουν μια από τα…ίδια! Έτσι λοιπόν το κίνημα των «αγανακτισμένων» στην Αθήνα τουλάχιστον περιφρούρησε την ειρήνη την ασφάλεια και την αγνότητα στις κινητοποιήσεις του και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να προσέρχεται μαζικά σε αυτές.



Στην Θεσσαλονίκη όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο ομαλά. Τις πρώτες μέρες η προσέλευση του λαού ήταν μαζική και εκεί. Άνθρωποι κάθε ηλικίας μαζευόντουσαν για να διαμαρτυρηθούν και αυτοί και το πράγμα έδειχνε πως είχε πάρει έναν καλό δρόμο μέχρι που εμφανίστηκαν οι….«μπαχαλάκηδες». Τι είναι οι μπαχαλάκηδες; Οι γνωστοί άγνωστοι τάχα μου αναρχικοί που μόνο μέλημα τους είναι να τραμπουκίζουν και να σπάνε στο όνομα της…αλληλεγγύης! (κουφό).



Τα άτομα αυτά έχουν μια περίεργη αλλεργία στην Ελληνική σημαία. Δεν ξέρουμε αν τους ενοχλεί το χρώμα ή ο σταυρός απάνω στην σημαία μας, πάντως σίγουρα δεν τους ενοχλούν οι σημαίες άλλων Εθνών παρά μόνο η Ελληνική!(άκρως κουφό). Στο παρόν άρθρο δεν θα ασχοληθούμε με αυτή την ψυχοπαθολογική ασθένεια διότι η επιστημονική κοινότητα ακόμα δεν έχει αποφανθεί για το αν πρόκειται η όχι για κάποια ανίατη πάθηση και περιμένουμε τα πορίσματα της. Θα ασχοληθούμε όμως με τα αποτελέσματα της εμφάνισης των…μπαχαλάκηδων (η αλλιώς «αναρχικών»).



Ο κόσμος λοιπόν που κατέβαινε στην Θεσσαλονίκη όπως και στην Αθήνα μη θέλοντας να φέρει κάποιο κομματικό λάβαρο έφερνε μαζί του τι άλλο; Αυτό που ενώνει όλο τον λαό και δεν διχάζει ποτέ, αυτό που είναι σύμβολο τιμής αξιοπρέπειας και Ελευθερίας: Την Ελληνική σημαία! Στην αρχή οι μπαχαλάκηδες αν και…ξινήσανε κάπως καταλάβανε πως δεν μπορούσαν να επιβληθούν κατά μέτωπο στον πολύ κόσμο. Θα μπορούσαν βέβαια να ασκήσουν και το γνωστό τους άθλημα τις…μολότοφ όμως αυτό θα τους καταδίκαζε στην συνείδηση του λαού που θα τον έβρισκαν απέναντι τους. Επίσης οι διοργανωτές του κινήματος διαλαλούν ότι το κίνημα είναι ειρηνικό. Άρα δεν μπορούσαν εντός του να γίνουν μάχες. Έπρεπε οι μπαχαλάκηδες να βρούνε άλλο τρόπο ώστε να απομακρύνουν από τις συγκεντρώσεις την Ελληνική σημαία. Τι κάνανε λοιπόν;



Εισχωρούσαν στο πλήθος χωρισμένοι σε ομάδες 7 έως 10 ατόμων και όπου βλέπανε κάποιον πολίτη να κρατάει την Ελληνική σημαία τον απομόνωναν κυκλώνοντας τον και τον απειλούσαν ώστε να κατεβάσει την σημαία. Ο πολίτης σε πολλές περιπτώσεις αρνιόταν αλλά οι μπαχαλάκιδες επιμένανε! Έχουμε καταγγελία που αυτό το στενό μαρκάρισμα εξακολούθησε για ώρες μέχρι ο πολίτης να απομακρυνθεί από την διαδήλωση! Με αυτή την τακτική ο πολίτης τρομοκρατημένος έφευγε από την συγκέντρωση. Έτσι λοιπόν οι τραμπούκοι του συστήματος χειρουργικά και σιωπηλά κατάφεραν να απομακρύνουν πολλούς Έλληνες που δεν ήθελαν να υποστείλουν την Ελληνική σημαία. Το αποτέλεσμα είναι ο πολύς ο κόσμος να έχει απογοητευτεί από τις διαδηλώσεις της Θεσσαλονίκης.



Ενώ χθες η Αθήνα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και ίσως οι αγανακτισμένοι να άγγιξαν τους 100.000 πολίτες και οι γαλανόλευκες κυμάτιζαν ψηλά, στην Θεσσαλονίκη υπήρχαν το πολύ 2000 άτομα. Ενώ στην Αθήνα ο λαός όλο και αυξάνει κάτω από τα λάβαρα του (χθες εμφανίστηκε και η σημαία του Βυζαντίου αλλά και του ναυτικού) στην Θεσσαλονίκη το κίνημα φθίνει πράγμα φυσικό αφού υπάρχει τέτοιος τραμπουκισμός.



Ως εκ τούτου καλούμε τους διοργανωτές της εκδήλωσης να προστατέψουν τον Ελληνικό λαό που ανταποκρίνεται στο κάλεσμα τους, καθιστώντας τους ταυτοχρόνως υπεύθυνους για τις πράξεις τους απέναντι στον Ελληνικό λαό και συγκεκριμένα:



1)Το κίνημα των αγανακτισμένων διαλαλεί πως θέλει την άμεση Δημοκρατία. Είναι δημοκρατική πρακτική ο τραμπουκισμός;



2)Επίσης το ίδιο κίνημα υποστηρίζει πως είναι φιλειρηνικό. Δεν οφείλει να περιφρουρήσει την Ειρήνη και στις τάξεις του;



3)Τέλος το κίνημα των αγανακτισμένων μας λέει ότι ο λαός θα αποφασίσει δημοκρατικά για το τι πορεία πρέπει να πάρει το κίνημα αυτό. Άρα αν ο λαός αποφασίζει δημοκρατικά να φέρει την σημαία του και τα πατριωτικά του αισθήματα είστε υποχρεωμένοι να το δεχθείτε και να το περιφρουρήσετε κιόλας.



4)Έχουμε την σαφή υπόσχεση του κινήματος των αγανακτισμένων πως δεν θα υπάρξουν σε αυτό πολιτικά καπελώματα. Συνεπώς δεν χωράνε καπελώματα σε αυτό από κανένα χώρο της πολιτικής ούτε καν από τον λεγόμενο «αναρχικό» ο οποίος ΕΙΝΑΙ πολιτικός χώρος.



Εμείς προτείνουμε:



α) Καλούμε τους Έλληνες πατριώτες στην συμπρωτεύουσα να την κάνουν γαλανόλευκη εκ νέου φέροντας στις εκδηλώσεις την Ελληνική σημαία.



β)Σε περίπτωση φραστικής επίθεσης από άτομα που σκοπό έχουν να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό καλείστε να περιφρουρήσετε την αγνότητα της διαμαρτυρίας απευθυνόμενοι στην ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ που θα έχει η συγκέντρωση και ζητώντας τους να απομακρύνουν από αυτή τους τραμπούκους ως έχει υποχρέωση να πράξει. Σε αντίθετη περίπτωση καταγγείλετε μας το γεγονός.



γ)Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο όσους απειλούν και τραμπουκίζουν και υποσχόμαστε να τους κάνουμε διάσημους.

πηγή:Ελληνική Γροθιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου