Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Φρούριο σήμερα η βουλή...




   
Μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις έχουν ακροβολιστεί πέριξ των δρόμων της πλατείας Συτάγματος, ενώ η Βουλή οχυρώνεται, εγκαίρως αυτή την φορά, με παράταξη λεωφορείων μπροστά στην είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις περιμετρικά του κτιρίου. Φαίνεται ότι το χθεσινό πάθημα έγινε μάθημα. Περισσότεροι από 15.000 πολίτες έχουν συγκεντρωθεί και σήμερα στην πλατεία Συντάγματος σε μια συγκέντρωση σαφώς μικρότερη από χθες όπου συνέβησαν διάφορα έκτροπα.

Μια νέα κίνηση διαμαρτυρίας, προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες στην πλατεία Συντάγματος. Ο λόγος για τον Σύλλογο για την «Προστασία των Πολιτών από την Αυθαιρεσία των Τραπεζών», τα μέλη του οποίου ζητούν την εκ νέου αναβολή του ανοίγματος των πλειστηριασμών.

Νωρίτερα, περίπου μοτοσικλετιστές πέρασαν από την Βουλή και με σημαίες, μαρσαρίσματα και κορναρίσματα, εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο την αγανάκτησή τους.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, στις 18:00, θα γίνει νέα «ημέρα Ευρωπαϊκής Επανάστασης», καθώς οι «Αγανακτισμένοι» 27 χωρών θα βγουν στους δρόμους 100 πόλεων.

πηγή:defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου