Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πέστε την αλήθεια στους Έλληνες προτρέπει ο Μπαρόζο τους πολιτικούς αρχηγούς




Μέχρι τώρα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρέμενε στο περιθώριο, αποφεύγοντας δημοσίως να προβεί σε οποιαδήποτε παρέμβαση σχετική με το ελληνικό χρέος. Χθες, όμως, ο κ. Μπαρόζο, έσπασε την σιωπή του και μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απευθύνθηκε προς τους πολιτικούς αρχηγούς της χώρας, τους προτρέπει να μιλήσουν με ειλικρίνεια στο λαό και να του πουν ποιες θυσίες ακριβώς χρειάζονται για να....
βγει η χώρα από τη κρίση.
«Κάποια οδυνηρά μέτρα είναι απαραίτητα στην Ελλάδα», επισήμανε και απηύθυνε έκκληση στους Έλληνες ηγέτες να δείξουν στους πολίτες τι ακριβώς χρειάζεται.


«Μία χώρα δεν μπορεί να ζει εσαεί, με τέτοια προβλήματα χρέους», συμπλήρωσε. Τόνισε ότι, από τις επαφές που έχει με την Ελλάδα, έχει αντιληφθεί ότι αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνουν και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση. «Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι το υψηλό επίπεδο του χρέους», τόνισε και κατέστησε σαφές ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την ευρωζώνη κι αυτό το υποστηρίζει και η ελληνική αντιπολίτευση.
Σημείωση freedomhellas:Χρειαζόταν ο Μπαρόζο να μας πει ότι μας κορόιδευαν,ή μήπως ο Ελληνικός λαός είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει ότι έφτασε η ώρα να μας πούν κάποιες αλήθειες επειδή τα ψέματα τέλειωσαν και ανέλαβε ο Μπαρόζο να κάνει την αρχή;Σε προηγούμενο θέμα μας αποκαλύψαμε με video απ την εκπομπή του Παπαδάκη,να αποκαλύπτει ο Π.Κουκουλόπουλος του ΠΑΣΟΚ ότι αποφάσισε το ΠΑΣΟΚ με την Ε.Ε. να χρεοκοπήσουμε σε 3-4 χρόνια.

πηγή:ksipnistere 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου