Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 1000000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ




του Κώστα Χαρδαβέλλα

Σε κόκκινο συναγερμό έχουν τεθεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, το Λιμενικό και οι στρατιωτικές δυνάμεις περιφρούρησης των συνόρων στον Έβρο, λόγω του αναμενόμενου κύματος 1.000.000...
λαθρομεταναστών τους επόμενους μήνες από τις ασιατικές και αφρικανικές χώρες.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα νότια παράλια της Κρήτης, λόγω των γεγονότων σε χώρες της Βόρειας Αφρικής (Λιβύη, Υεμένη, Αλγερία κ.λ.π.).

Τα πράγματα θα γίνουν ασφυκτικά για την Ελλάδα εάν τελικά επικρατήσουν τα καθεστώτα των χωρών αυτών, οπότε θα υπάρξει ένα τεράστιο μεταναστευτικό κύμα των αντικαθεστωτικών, που θα πρέπει να φύγουν από τη χώρα τους γιατί την επόμενη μέρα για αυτούς υπάρχει μόνο ο θάνατος.

Εν τω μεταξύ αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς ο αριθμός των λαθρομεταναστών κυρίως στην Αθήνα, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας με βαρύτατα και επικίνδυνα νοσήματα (φυματίωση, τύφος, AΙDS κ.αλ), που αρνούνται όμως να ζητήσουν βοήθεια στους γιατρούς, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί η παράνομη παραμονή τους στην Ελλάδα.

Από επίσημη έρευνα του Ινστιτούτου Νοσημάτων Θώρακος και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Εργοερευνητική διαπιστώθηκε ότι ένας στους τρεις αλλοδαπούς που βρέθηκαν θετικοί στη φυματίωση, δεν πήγαν ποτέ σε γιατρό φοβούμενοι την απέλαση.

Η έρευνα, που ξεκίνησε το 2000 και ολοκληρώθηκε το 2009, εξέτασε 86.618 λαθρομετανάστες, από τους οποίους οι 122 βρέθηκαν με προχωρημένη φυματίωση και ένα ποσοστό 33,6% δεν είχε επισκεφτεί γιατρό με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους και στα λεωφορεία αποτελώντας άμεσο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Αρχής γενομένης από τα συνταρακτικά αυτά στοιχεία, το newsbomb ανοίγει σήμερα το φάκελο «λαθρομετανάστες», προκειμένου να καταδείξει τους τεράστιους κινδύνους που απειλούν την Ελλάδα, τις ολιγωρίες των ελληνικών κυβερνήσεων και πώς οι Ευρωπαίοι «σφυρίζουν αδιάφορα» αφήνοντας τη χώρα μας να «βγάλει το φίδι από την τρύπα».

‘Eρχονται αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν.

ΠΗΓΗ:http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου