Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ



Σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου,για το αν η κυβέρνηση προτίθεται να απελάσει τους μετανάστες από όλη την χώρα,ο κ.Παπουτσής απάντησε: «Την επόμενη ημέρα που θα διώξουμε τους μετανάστες θα.....
αποβληθεί η χώρα από το Σένγκεν. Την επόμενη ημέρα, η χώρα μας θα αντιμετωπίσει...
συνολικά πρόβλημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί θα εκδιωχθεί από το πεδίο της Εσωτερικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
  Όπως επίσης έκανε γνωστό ο υπουργός,''στην περιοχή των Αθηνών, στην Ομόνοια, υλοποιείται συγκεκριμένος επιχειρησιακός σχεδιασμός με τη συμμετοχή ορισμένων ειδικών ομάδων. Με βάση το σχεδιασμό αυτό, από την 1.1.2011 μέχρι την 31.3.2011, προσήχθησαν 8.334 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 357 αλλοδαποί για απέλαση''.
 ''Επιπλέον, έχουμε στην Πάτρα συνεχή περιφρούρηση του λιμένα των Πατρών... Πρέπει επίσης να οργανώσω και μια επίσκεψη στην Ηγουμενίτσα, την οποία οφείλω και θα την κάνω... Την ευθύνη της ασφάλειας των χώρων των λιμένων την έχουν οι οργανισμοί» συμπλήρωσε, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο των ευθυνών''.

Εν ολίγοις ο εν λόγω κύριος(;)μας λέει ότι δεν προτίθενται να καθαρίσουν τον τόπο απ την μαυρίλα,αλλά ούτε και έκανε λόγο για την θωράκιση της χώρας μας απ τους εισβολείς μετανάστες.Δεν βολεύει την παγκοσμιοποίηση.Πως αλλιώς θα αχταρμοποιηθεί η χώρα;;;Πως αλλιώς θα μας εξαθλιώσουν οικονομικά;Πως αλλιώς θα μας έχουν σαν φοβισμένα πρόβατα κλεισμένους στα σπίτια μας,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου