Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ


ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑ'Ι΄ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΓΑΜΟ'' (!) ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (!) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΦΟΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..
.. ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ''ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΔΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΣΟΥ'' ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.. ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ


όταν Σταυρώθηκε ο Ιησούς ήταν παρών κοντά στον Σταυρό τις στιγμές εκείνες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μαθητές Τον είχαν εγκαταλείψει. Και τότε ο Διδάσκαλος αναθέτει στον αγαπημένο Του μαθητή τη Μητέρα Του, «Παρθένο Μητέρα σε παρθένο μαθητή ανέθεσε», λέγοντας σε Εκείνη: «Γυναίκα, ιδού ο υιός σου», και κατόπιν στον Ιωάννη: «Ιδού η μήτηρ σου».


Από την ώρα εκείνη, ο Ιωάννης παρέλαβε στο σπίτι του την Παρθένο Μαρία και μέχρι την Κοίμησή Της, παρέμεινε στα Ιεροσόλυμα υπηρετώντας Αυτήν σαν πραγματική του μητέρα.


ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.

 ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου