Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι Γερμανικές εισαγωγές μας φταίνε η οι Εβραϊκές τράπεζες?




Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα για το ποιος φταίει και ποιος θα ωφεληθεί από τα σημερινά μας προβλήματα, για να μην μας κοροϊδεύουν και από πάνω.

Οι Γερμανοί ήταν καλοί τόσα χρόνια που δίνανε χαριστικά χρήματα στην Ελλάδα (επιδοτήσεις και όχι δάνεια) στην προσπάθεια τους να μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο παραγωγικοί και σύγχρονοι. Τα χρήματα αυτά ήταν χαριστικά χρήματα τα οποία με παρακολούθηση διοχετευθήκανε σε παραγωγικές διαδικασίες, δρόμους, υποδομές, βιοτεχνίες, εκσυγχρονισμός αγροτικής παραγωγής, βιοτεχνία, χειροτεχνία κ.α. για να μπορούμε σήμερα να εκσυγχρονιστούμε και να προσφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στις φτωχότερες χώρες της Ε.Ε., διευρύνοντας και ενδυναμώνοντας την.

Αντιθέτως είμαστε κατεστραμμένοι και καταχρεωμένοι. Οφείλουμε τουλάχιστον να σκεφτούμε μόνοι μας ποιος πραγματικά φταίει και να μην τρώμε το κουτόχορτο που έντεχνα μας ταΐζουν.

Τώρα που έρχονται βροχή τα δημοσιεύματα από την Αμερική ότι η Γερμανία φταίει για την κρίση συντονιζόμαστε σαν πρόβατα και χορεύουμε το σκοπό που μας σφυρίζουν. Γιατί όπως μου είχε πει ένας ιδιαίτερα φωτισμένος άνθρωπος, το πρόβλημα σήμερα είναι που οι άνθρωποι δεν σκέφτονται. Τώρα σας καταλαβαίνω κύριες Παλαιτσάκη.

Οι Γερμανοί έγιναν ξαφνικά κακοί γιατί λένε: Μην δανείζεστε άλλο, μειώστε άμεσα το δημόσιο γιατί είναι αντιπαραγωγικό και έτσι όπως έχει εφαρμοστεί σήμερα είναι ένα εμπόδιο από καρέκλες στα πόδια όποιου ακολουθεί τον δρόμο της παράγωγής και της δημιουργίας. Πράγματα που εφάρμοσαν στην χώρα τους και προόδεψαν. Το αντίθετο λένε οι Εβραίοι (δια στόματος ΔΝΤ) οι οποίοι έριξαν την Αμερική με ένα φαύλο κύκλο να είναι 300% δανεισμένη και με ατέλειωτα προβλήματα τα οποία μεταδίδουν σαν αρρώστια σε όλο τον κόσμο.

Όπου και να πάω καθημερινά ακούω από ανθρώπους οποιουδήποτε επιπέδου ότι οι Γερμανοί φταίνε…γιατί λέει κάνουν τεράστιες εξαγωγές στην Ελλάδα.
http://www.capital.gr/News.asp?id=1062947

Κάντε τον κόπο να ρωτήσετε κάποιον οδηγό φορτηγού διεθνών μεταφορών για το θέμα αυτό? Μήπως τα φορτηγά ανεβοκατεβαίνουν γεμάτα?
Μήπως το μεγαλύτερο μέρος της αγροτικής μας παραγωγής διοχετεύεται προς τις κρύες χώρες του βορά? Μήπως η όποια βασανισμένη εισερχόμενη τουριστική κίνηση γίνεται από τις ίδιες βόρειες προοδευμένες χώρες της Ευρώπης?

Για κοιτάξτε τώρα γύρω σας πόσα Γερμανικά προϊόντα βλέπετε?
Γιατί εγώ βλέπω περισσότερα Αμερικάνικα και Κινέζικα. (όπου και έχουμε ελάχιστες εξαγωγές)
Τα προϊόντα μας λόγο του ακριβού Ευρώ είναι πολύ ακριβά για εξαγωγές εξω από την ΕΕ. Ενώ αντιθέτως η κατάσταση αυτή ευνοεί τις εισαγωγές από τρίτες χώρες (Αμερική, Κίνα κ.α.). Εκεί έχουν τα μάτια τους κλειστά οι Ευρωπαίοι αρχηγοί που επιμένουν να κρατούν πολύ ψηλά την ισοτιμία του Ευρώ, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν στο μέλλον πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ευρώπη που περισσότερο εισάγει παρά εξάγει (λόγο του ακριβού νομίσματος).

Αυτοί που ρίχνουν τις ευθύνες σήμερα στις Γερμανικές εισαγωγές, μήπως μας αποπροσανατολίζουν για να μην δούμε την παγίδα στην οποία μας ρίξανε?
Το εμπόριο με την Γερμανία μας φταίει ή το κόλπο του χρηματιστηρίου που στήσανε οι Εβραϊκές παγκόσμιες τράπεζες που εδρεύουν στην Αμερική και άδειασε την Ελλάδα από χρήματα το 1999, ενώ στην συνέχεια την γέμισε με δανεικό –υποτιθέμενα φθηνό- χρήμα, για να γίνει το δόλωμα που θα μας έριχνε στην παγίδα που πέσαμε –ακόμα πιο οδυνηρά σήμερα- αντί το 1999. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, που γνωρίζει ή οφείλει να γνωρίζει που θα οδηγούσε αυτή η κατάσταση με το υποτιθέμενα φθηνό χρήμα που κατεύθυναν –σαν τεχνητή αναπνοή- στην κατανάλωση οι εγχώριες τράπεζες –και το οποίο σε μεγάλο βαθμό δανειζόντουσαν από τις ξένες. (Τα χρήματα του χρηματιστηρίου που είπαμε προηγουμένως, τώρα έγιναν θελιά που μας έπνιξαν, γιατί αυτά τα δικά μας χρήματα μας δάνεισαν με τόκο).

Μήπως οι τραπεζίτες βγήκαν τα τελευταία χρόνια και έδωσαν φθηνά –δάνεια δολώματα- τα οποία μας διαφημίζανε και τον χώρο στον οποίο να τα τοποθετούσαμε; Και αυτός δεν ήταν άλλος από την καταστροφική κατανάλωση. (Εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, καταναλωτικά δάνεια, σπίτια κ.α.) και όχι παραγωγικά χρήματα που θα παρήγαγαν υγιή πλούτο και θα υπήρχε περισσότερη εξασφάλιση ότι θα παίρνανε τα χρήματα τους πίσω.? Αλλά προφανώς αυτό που θέλανε είναι να μην πάρουν τα χρήματα τους πίσω αλλά την περιουσία του δανειστή και των τριτεγγυητών του.
Γιατί αν παίρνανε πίσω τα δάνεια έντοκα θα έπρεπε να πληρώσουν φόρους για τα κέρδη τους ενώ τώρα παίρνοντας την περιουσία σου γράφουν και υποτιθέμενες ζημιές με αποτέλεσμα επι πλέον να σε φορολογεί το κράτος καταστροφικά για να ενισχύει τις ιδιωτικές τράπεζες.
Οι Γερμανοί το στήσανε αυτό το κόλπο?
Ασφαλώς όχι.
Ήρθε καλά στημένο και σχεδιασμένο από την άλλη πλευρά του ατλαντικού.

Το κάνανε πρώτη φορά το 1929 (και οδήγησαν την παγκόσμια κρίση μέχρι το 1933) και από τότε το εξελίσσουν.

Αν κάποιος στοιχειωδώς κοιτάξει γιατί έγινε ο πόλεμος του Χίτλερ το 1940 θα καταλάβει όλη την αλήθεια που κρύβουν πίσω από τον τίτλο του τρελού δικτάτορα που έκαιγε τους εβραίους, καθώς επίσης θα δει σήμερα ότι το κόλπο που επαναλαμβάνουν από το 1929-1933 είναι το ίδιο ακριβώς και μάλιστα πιο εξελιγμένο.

Αν νομίζετε ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα συμβαίνει πρώτη φορά κάνετε λάθος…

Οι εβραίοι δεν έπαψαν ποτέ να εγκαθιδρύουν την παγκόσμια φτώχεια προς όφελος του δικού τους πλουτισμού.

Ο Βολταίρος έλεγε: «Δεν θα βρείτε στους Εβραίους, παρά έναν λαό αμαθή και βάρβαρο, ο οποίος συνενώνει πάντα την αισχρότερη φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς, που τον ανέχονται και τον πλουτίζουν»

Αν διαβάσατε για την παγκόσμια κρίση του 1929-1933 που δημιούργησαν οι εβραϊκές τράπεζες στην Αμερική και εξαπλώθηκε σαν λαίλαπα σ ολόκληρο τον κόσμο, κάνοντας τον Αδόλφο Χίτλερ μερικά χρόνια αργότερα να τους κυνηγά και να προσπαθεί να τους εξαφανίσει αλύπητα και αν έχετε ακόμα αντιρρήσεις η επιφυλάξεις, -αν νομίζετε ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα συμβαίνει πρώτη φορά η οτι συμβαίνει τυχαία- διαβάστε το παρακάτω κείμενο που αναφέρεται στην ιστορία της Κρήτης πριν από 500 και πλέον χρόνια.

«Ή ναυτιλία καί τό εμπόριο καθώς άκμαζαν στό Νησί, φέρανε πλούτη αρκετά στους κάτοικους καί προπαντός σ’ αυτούς πού εμπορεύονταν στις πόλεις πούταν οί περισσότεροι Εβραίοι κ Ιταλοί. Πολλοί Εβραίοι εγκαταστάθηκαν στίς πολιτείες του Νησιού, όπου είχαν δική τους συνοικία, περιορισμένη, μέ Συναγωγή· έχτός άπ’ τό εμπόριο, αποκτώντας καί μεγάλα χρηματικά κεφάλαια, δανείζανε μέ τόκο τούς ευγενείς προπάντων ‘ Ενετούς, έτσι πού καί ζήτημα χρεών ανάμεσα σ’ Εβραίους δανειστές καί φεουδάρχες Ενετούς γεννήθηκε, καί ή κεντρική κυβέρνηση αναγκάστηκε νά επέμβει, γιά νά διορθώσει τήν κατάσταση.»

Και αν τότε η όποια κυβέρνηση ήταν σε θέση να επέμβει πραγματικά και να διορθώσει την κατάσταση με τους εβραίους δανειστές, οι σημερινές κυβερνήσεις που είναι και αυτές δανεισμένες στους ίδιους δανειστές, πόσο είναι πραγματικά σε θέση να επέμβουν και να σταματήσουν να επαναλαμβάνεται το ίδιο κόλπο πίσω από τις επονομαζόμενες «οικονομικές κρίσεις» που κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι. Ας λάβουμε υπ όψιν μας και το ρητό που έρχεται από την αρχαία Ελλάδα «όπου δανείζεσαι υποδουλώνεσαι» ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

Η ιουδαϊκή θρησκεία, με όλο αυτό το μίσος που ενσπείρει κατά των άλλων λαών και την έφεση προς κυριαρχία που εμπνέει στους πιστούς της Εβραίους, θα ήταν εν τούτοις αδιάφορη για όλους μας, εάν ο εβραϊκός λαός ζούσε στην πατρίδα του, σε ένα κάποιο συγκεκριμένο χώρο. Θα ήταν τότε δικαίωμά τους – ίσως και καθήκον τους – να πιστεύουν ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού. Αυτό θα ήταν μία έκφραση του εθνικισμού τους. Το πρόβλημα όμως δημιουργείται, διότι οι Εβραίοι εξαπλώνονται μεταξύ των άλλων λαών, τους μισούν και τείνουν από μέσα να τους διαβρώσουν, για να κυριαρχήσουν εκείνοι…Βασικό γνώρισμα του Εβραίου είναι ο άκρατος ατομισμός, η αίσθηση του πως δεν ανήκει στον λαό, εν μέσω του οποίου ζει, αδιαφορεί για την ξένη πατρίδα που τον φιλοξενεί. Δεν συμμετέχει στους πόθους και τα ιδανικά του λαού που τον περιβάλλει, δεν εχει συνανθρώπους…Μόνο με την κατεδάφιση των συνόρων, με τον καθολικό κοσμοπολιτισμό, δεν θα διακρίνεται ο άπατρις Εβραίος και δεν θα κινδυνεύει από τους οργανωμένους λαούς…Η επιδίωξη του υπήρξε πάντοτε το One World, η πλήρης ισοπέδωση, η έλλειψη εθνικών και φυλετικών διακρίσεων. Σε ένα τέτοιο άχρωμο περιβάλλον, η δράσι του θα ήταν ελεύθερη και δεν θα κινδύνευε ν αποκαλυφθεί…Επειδή λοιπόν οι Εβραίοι δεν μπορούν – ή δεν θέλουν – να έχουν πατρίδα, πρέπει και οι άλλοι να την χάσουν.
Ο δε μισελληνισμός των Εβραίων είναι αρκετά γνωστός και εχει τις ρίζες του βαθιά στο παρελθόν.
Ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθειά στίς πολιτιστικές του ρίζες… Να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα…
ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΓΚΕΡ
http://hellinon.net/EvraiikiPsyxi.htm

Οδηγούν κυβερνήσεις, λαούς, πολίτες, επιχειρήσεις στην οικονομική καταστροφή και την φτώχεια για να βγαίνουν αυτοί κάθε φορά πιο δυνατοί και εύρωστοι.

Βλέπε επίσης: «Η αμερικάνικη κρίση του 1929-1933 επαναλαμβάνεται παγκοσμίως μέχρι σήμερα»

www.kataggelies.com

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΙΟΔΙΑ: Οι συμβάσεις είναι TOP SECRET ( ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! ) ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΑΙΚΑ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.
ΟΣΤΕ Ν ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΑΓΑΝΕ.

πηγή:kataggelies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου